ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Cat investesti in nunta secolului?

Cred că am fost copleşiţi cu toţii de nunta regala ce a avut loc în Londra. Cel puţin eu am stat cu emoţii şi am privit întreg evenimentul. Dar toată această nuntă pământească m-a dus cu gândul la cât de frumoasă va fi nunta cerească, nunta când Mirele se v-a arăta pe nori.

Pentru că şi eu sunt în pragul căsătoriei, ştiu ce înseamnă pregătirile pentru acest eveniment unic în viaţă. Dar mai mult de atât, îmi pun mereu întrebarea: „CUM MĂ PREGĂTESC EU PENTRU NUNTA SECOLULUI?” Adică, cât investesc pentru Mirele meu Isus? Îmi fac eu timp pentru El? E curată haina mea pentru El? Cât doresc acea zi? Cât tânjesc după El? Cât de mult doresc să fiu mireasa Lui, a Cerului?

Sunt întrebări la care aş dori să medităm cu toţii. Dacă Îl doresc pe Isus, atunci voi face tot posibilul să mă apropii cât mai mult de El. Îmi voi face timp să stau de vorbă cu El. Îmi voi face timp să Îl laud, să Îl ascult cum îmi vorbeşte. Voi dorii să Îi dau numai Lui toată dragostea mea şi eu să gust din plin dragostea Lui care nu are sfîrşit şi nu se poate descrie în cuvinte.

Cât de minunat este acest sentiment de dragoste. Cei care aţi gustat dragostea, ştiti despre ce vorbesc. Ce dulce este această dragoste dintâi, şi cât de pură. Dar ştiţi versetul din Apocalipsa 2:4  care spune: „Dar ce am împotriva ta, este că ţi-ai părăsit dragostea dintâi.” Haideţi să fim sinceri cu noi şi cu Domnul…nu-i aşa că mulţi dintre noi am pierdut dragostea dintâi faţă de El? Când L-am cunoscut, tânjeam să stâm în prezenţa Lui, iar azi poate ne aducem aminte de prezenţa Lui doar când suntem la greu. Când eram în dragostea dintâi, stăteam ore întregi pe genunchi şi Îi spuneam Lui tot, iar acum, ne rugăm doar pe fugă, doar în biserică sau uneori în gând. Şi mă gândesc oare cât de mult Îl doare pe Mirele nostru atitudinea aceasta? Vrem să fim Mireasa Lui, dar fugim de Mire.

Cât investim în nunta secolului? Mirele nostru e un Mire gelos şi ne vrea numai pentru El, să nu uităm aceasta niciodată. El vrea inima noastră în întregime şi atât timp cât va avea primul loc în viaţa noastră, binecuvântările vor curge ca un râu pentru viaţa noastră.

--

Aici pe pâmânt, după nuntă, se zice că urmează luna de miere. Dar, ce ziceţi de o veşnicie de miere? Ca să ai parte de aceasta veşnicie de miere, umple-ţi candela cu undelemn şi aşteaptă-ţi Mirele, pregâtindu-te pentru EL zi de zi. DUMNEZEU SĂ NE AJUTE SĂ NE BUCURĂM O VEŞNICIE DE NUNTA SECOLULUI!!!

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro 

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: