ULTIMELE STIRI

A mai trecut o sărbătoare

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

A mai trecut o sărbătoare în viaţa noastră şi mă întreb adesea oare va mai trece alta? Ce ai simţit atunci când ai spus Hristos a înviat?  Cu ce ai rămas? Mulţi creştini îşi amintesc de învierea lui Isus doar la Paşti, dar pentru noi trebuie să fie în fiecare zi o sărbătoare spre slava Celui înviat. Ne înşelăm adesea spunând că mai e timp, dar timpul s-a scurtat şi vine cel ce a înviat. Problema este că unii nu cunosc Scripturile şi spun că mai este timp, nu trebuie să ştim noi vremurile că doar aşa scrie, dar nu


citim în ce împrejurări a fost scris. Biblia ne redă vremea în care se vor întâmpla toate lucrurile, dar cine mai citeşte Biblia.  Isus ne spune cât despre ziua şi ceasul acela nu stie nimeni numai Tatăl, totuşi cunoaşterea Bibliei, istoriei, astrologiei ne redau anul şi chiar luna şi ziua.

Biblia şi istoria ne redau anul şi semnele acelei zile, iar astrologia ne redă data.

Aş vrea să mă opresc asupra răpirii bisericii, Biblia ne spune că biserica va fi răpită înainte de necazul cel mare (findcă ai păzit Cuvântul răbdării Mele te voi păzi şi eu de ceasul încercării, Apocalipsa 3:10). Când va fi mai precis răpirea? (la sfârşitul celor 2000 de ani de har, înainte de aratarea antichristului (2 Tesalonicieni 2:7)

Dacă ştim când încep cei 2000 de ani de har ştim  şi când se termină. Mulţi dau multe date numai Biblice nu, cei 2000 de ani de har încep de la Ioan în anul al 15 al domniei lui Tiberius Cezar (Luca 3:1). Dacă cunoaştem istoria putem vedea care an al erei noastre este anul 15 al domniei lui Tiberius, anul întâi al erei noastre este anul 31 al domniei lui Cezar Augustus exact vremea înscrierii (recensământul) (Luca2:1,2). Deci calculând,.. anul al 15 al domniei lui Tiberius este anul 16 al erei noastre‚ an în care Ioan începea propovăduirea. Am putea spune că anul 2016 este anul sfârşitului celor 2000 de ani de har, dar datorită greşirii calendarului de acel călugăr sub ordinul împăratului Iustinian, noi suntem în urma cu 4 ani, deci calculând ne redă anul 2012.

Şi mai exact datorită evoluţiei ştinţei şi a datelor din Biblie putem reda şi luna şi ziua. În primul rănd în 2012 se va produce un fenomen care are loc o data la aproximativ 2000 de ani când planeta Venus se va interpune între Pământ şi Soare şi datorită dimensiunii aproape egale dintre cele doua planete, Pământul va fi întunecat timp de cateva oare sau chiar mai mult (acest fenomen s-a produs pe vremea răstignirii Domnului Isus când a avut loc intunericul de trei ore (Matei 27:45).

Acest fenomen se va petrece în data de 21 Decembrie 2012 după datele astrologice. Biblia ne spune că în ziua accea Soarele se va întunrca şi Luna se va preface în sânge (Fapte 2:20). Deci din acest verset vedem când va fi ziua răpirii şi apoi mai departe vedem că va urma ziua Domnului care va fi o zi de groază.

Dumnezeu să ne ajute să avem parte de răpire, iată că stim multe dar nu este cel mai important ci cum ne-am pregătit, noi ar trebui să stăm gata  în orice vreme Amin.

scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

CITESTE MAI MULTE ARTICOLE DE Margea Gheorghe Florin

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

2 comentarii la A mai trecut o sărbătoare

 1. Eugen CASSIAN // 22 august 2011 la 22:12 //

  @”Acest fenomen se va petrece în data de 21 Decembrie 2012 după datele astrologice. Biblia ne spune că în ziua accea Soarele se va întunrca şi Luna se va preface în sânge (Fapte 2:20). Deci din acest verset vedem când va fi ziua răpirii şi apoi mai departe vedem că va urma ziua Domnului care va fi o zi de groază”.

  Sa inteleg ca tocmai s-a nascut un nou profet, sau ca cineva se crede (iar!) Dumnezeu, SINGURUL care stie cand va veni ziua aceea?

  Frate M. eruditia dumitale in ale credintei te va ajuta poate sa iti aduci aminte – in eventualitatea ca proorocia nu se va implini – care este pedeapsa pentru proorocii mincinosi.

  Pentru documentare, poti studia si cazul pastorului neoprotestant american care a anuntat in primavara acestui an sfarsitul lumii si care acum se bucura de ospitalitatea sistemului penitenciar american. Asta dupa dupa ce IMPOSTURA lui a fost dovedita implicit si explicit.

  Eu inclin sa cred ca in zelul dumitatale editorialistic ai avut doar un derapaj, caz in care totul devine scuzabil. Altfel….

 2. Flory Margea // 23 august 2011 la 9:16 //

  Frate Eugen…daca au cunoaste Biblia si ai interpreta-o si din punct de vedere istoric, ai intelege mai mult decat a scris sotul meu aici!! Dar, unora le e dat sa cunoasca putin, pentru ca nu pot duce mult!! Domnul sa ne deschida ochii la toti sa intelegem Biblia si sa ne pregatim ca EL vine curand, priviti semnele vremurilor ca ele prevestesc venirea Lui!! Da, sunt multi prooroci mincinosi, dar sotul meu nu a proorocit aici, a zis doar Cuvantul Domnului care e viu si lucrator si care se implineste cu fiecare virgula!!

  Multa pace si binecuvantare!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: