EDITORIALE

Campanie: Orice lucru spre Slava Lui Dumnezeu!

Astăzi nu vreau să scriu un articol care să vă plictisească, azi vreau să vă îndemn pe toţi să vă implicaţi alături de mine în campanii care Îl pot onora şi scoate în evidenţă pe Dumnezeu. O campanie la îndemâna fiecăruia, o campanie prin care Cuvântul lui Dumnezeu să fie răspândit cu dragoste şi devotament.

În ziua de azi tehnologia a ajuns să fie foarte răspândită şi la îndemâna fiecăruia dintre noi. Mulţi avem acces la internet, telefoane mobile (poate 2 sau 3 la număr), conturi pe facebook, blog-uri, site-uri, etc. V-aţi gândit că toate aceste lucruri le putem folosii spre slava lui Dumnezeu? Sunt tot felul de promoţii la cartelele Orange, Cosmote, Vodafone cu mii de sms-uri şi minunte, de ce să nu le folosim pentru Slava lui Dumnezeu? Ce te opreşte să trimiţi în fiecare zi câte un sms cu un verset sau un îndem pentru cei din agenda ta telefonică? Ştii că prin aceasta poţi câştiga suflete pentru Dumnezeu? Biblia spune că niciodată Cuvântul lui Dumnezeu nu se va întoarce fără rod. Tu eşti dator să îl semeni, Dumnezeu va face mai departe lucrarea Sa. Te-ai gândit că poate una dintre sutele de persoane din agenda ta telefonică e în spital şi are nevoie de încurajare? Un simplu sms poate să îi readucă speranţa şi zâmbetul pe buze. Te-ai gândit că cineva din agenda ta telefonică poate este în culmea disperării, nu ştie ce să aleagă şi e gata să îşi ia viaţa, iar tu printr-un simplu sms îl împiedici să facă un gest necugetat şi astfel Satan este din nou înfrânt? Sunt atâtea lucruri minunate care se pot face cu un singur sms!

De asemenea, majoritatea dintre noi avem facebook. Haideţi să-l folosim pentru Slava lui Dumnezeu şi să le spunem prietenilor noştrii de Isus, de Cuvântul Evangheliei, care mângâie, ridică, îndreaptă, zideşte, mântuieşte. Deschide zilnic Biblia, citeşte şi ceea ce îţi vorbeşte Domnul împărtăşeşte pe facebook cu toţi de acolo, ca ei să vadă că tu eşti din Dumnezeu şi că Dumnezeu trăieşte cu adevărat în tine zi de zi.

Tu eşti canalul prin care Dumnezeu vrea să lucreze şi te vrea lumină. Poate zici că nu ai darul de a cânta, de a te ruga, de a vizita bolnavii…poate zici că tu nu ai nici un talant, dar să trimiţi un sms sau un mesaj din partea lui Dumnezeu nu necesită şcoală, necesită doar dăruire şi trăire cu Dumnezeu la cote maxime.

Ce zici suflet drag, te alături mie în campania

ORICE LUCRU SPRE SLAVA LUI DUMNEZEU???

Dă-i Domnului tot ce ai, şi vei fi uimit cum El va lucra în viaţa ta şi în viaţa celor din jurul tău! Şi nu uita: ORICE LUCRU, FĂ-L CA PENTRU DOMNUL!

NU UITATI: “Un cuvant spus la vremea potrivita este ca niste mere de aur intr-un cosulet de argint.” Proverbe 25:11

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro 

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Ai perfecta dreptate ,Florina.Asa gandesc si eu.Nu toti avem daruri speciale,insa toti putem sa fim de folos pentru slava lui Dumnezeu.Eu stiu ca nu intamplator am intrat pe un sitte si m-am ingrozit cand am vazut cati oameni nu cred in Dumnezeu.

 2. Si de atunci intru in fiecare zi si scriu despre Dumnezeu si il marturisesc.Ma rog pentru cei ce citesc raspunsurile mele si chiar am primit semnale incurajatoare ca Dumnezeu ii cerceteaza pe unii din ei.Am spus Domnului:Doamne eu fac aceste lucruri de dragul tau si te rog ca tu sa cercetezi prin Duhul Sfant pe toti cei ce vor citi.

 3. „Orice lucru spre slava lui Dumnezeu” Nu este dejaun fel de a-L duce in derizoriu ?
  In inima, este suficient dupa parerea mea si nu de fanfaronada, cu falsitate si ganduri de a castiga ceva. Majoritatea celor ce fac caz de credinta spera ca asa pacatele le vor fi iertate… o raspala pentru osanale…
  Dar spun asa, poate, pentruca eu nu sunt credincioasa in sensul biblic…

 4. ”Like” pentru articol 🙂 – saptamanile trecute chiar am postat un articol de pe Crestin Total pe contul meu de Facebook.

  Orice lucru spre Slava Lui Dumnezeu!

 5. Sora mea draga Ema, asa e, NIMIC NU ESTE LA VOIA INTAMPLARII! Si ma gandesc cu drag la versurile cantarii care spun asa: Nu la intamplare sunt, Domnul m-a creat…Eu sunt cu voi in orice zi…CE MINUNATE SI PROFUNDE VERSURI DACA NE GANDIM LA ELE CU TOATA FIINTA NOASTRA!!!

  Chiar si lucrarea aceasta de pe site nu e la intamplare. Si chiar m-as bucura mult de tot sora Ema daca v-ati alatura echipei Crestin Total si sa scrieti cate 1 articol saptamanal. EU stiu si am vazut cum Dumnezeu atinge inimile chiar si aici! Dumnezeu e pretutindeni si slava Lui straluceste acolo unde este chemat prin rugaciune si din toata inima!

  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sper ca intr-o buna zi sa ne intalnim la partasie fata in fata si sa ne bucuram in rugaciune si cantare! Va pup si va imbratisez cu drag de la Arad!!!!

 6. babacher sora mea draga…

  Noi trebuie sa face orice lucru spre slava lui Dumnezeu, fara sa asteptam rasplata sau laude de la oameni. Este adevarat ca sunt multi cei care pe fata se dau drept cei mai buni si mai sfinti oameni, iar inima lor este plina de rautate. Daca faci un lucru doar de mandrie si sa vada ceilalti ce bun esti tu, sa stii ca acel lucru e facut in zadar! Dumnezeu raplateste celor smeriti si plini de dragoste. Daca vrei sa discutam la multe si te pot ajuta cu sfaturi, astept sa ma contactezi! Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa ii slujesti cu toata fiinta ta!!!

 7. Sanda, multa pace si binecuvantare! Nu e suficient doar sa ne placa ceea ce citim si sa ramanem la stadiul de PLACUT, trebuie sa ne dam toate silinte sa punem in practica. Stii vorba aia: TEORIA CA TEORIA, DAR PRACTICA NE OMOARA….

  Dumnezeu sa ne ajute sa traim la maxim pt El orice clipa, si astfel inima noastra va fi plina de pace si bucurie!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: