EDITORIALE

Emma se simte mai bine!

Astazi, 9 Martie dupa 6 zile de stat pe spate in pat, Emma s-a ridicat si a mers in picioare (ajutata de asistenta)…slavim pe Domnul pentru aceasta! Acum nu o mai intereseaza durerea care inca o mai simte dupa operatie, pentru ca a umblat pe picioarele ei…credem intr`o vindecare si recuperare rapida si totodata sa nu apara alte complicatii!

Rugaciunea a dat roade si Domnul s-a indurat de noi, sa ne rugam in continuare ca durerile ei sa scada si sa fie tot mai rare…toata slava fie a Lui, care este Yehova Rafa ( Cel care vindeca ) Cristi R.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

  1. Ca si multi altii,o cunoastem pe EMMA din tot ce a facut pana acum pt DL si pt cei din jurul ei,Sigur ca vestea despre ea ne-a intristat,ceea ce ne-a motivat sa venim si noi cei din Calarasi impreuna cu biserica in ajutorul ei,staruind alaturi de multi altii in rugaciuni pt ea si sotul ei si nu numai!Ultima data cand a avut concert de muzica crestina a putut fi gazduita prin harul DLUI la noi acasa impreuna cu alte 2 tinere,lucru care ne-a facut sa mentinem cat de cat o oarecare legatura unii cu altii!Draga EMMA sa stii ca cei la care ai gazduit sunt alaturi de tine,chiar si in incercarea in care tu te gasesti.Draga frate Cristi Dl sa te intareasca si sa puteti sa treceti cu bine peste ce va sta in fata.Sa ne vedem cu bine!Fiti binecuvantati….EMMA draga fii TARE caci CEL ce stie totul nu te va lasa!

  2. ne rugam pt voi! fiti tari! Domnul lucreaza! El isi face Numele de Slava! 🙂

  3. Toata gloria si Slava sa fie a Lui DUMNEZEU!multumim pt k ne-a ascultat rugagiunile si El va face pe mai departe lucrarea!iti multumim Isuse scump pt dragostea si bunatatea ta care ne inconjoara zi de zi!!!Binecuvinteaza Tu pe mai departe pe Emma si sotul ei!!!mii de binecuvantari dragilor si sa privim in continuoare la Cel de sus El va alina orice durere si in acelasi timp va VINDECA IN NUMELE LUI CEL SFANT!!AMIN!!!

  4. Domnul sa fie cu tine Ema…si ceea ce stim este ca Domnul pe cine iubeste il si incearca….Domnul va si ajuta sa treceti peste perioada asta!!!!
    Suntem alaturi de voi…si ne rugam pentru tine draga Ema!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: