ULTIMELE STIRI

Dumnezeu mă aşteaptă

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

Sună telefonul. Ţrrrr. Ţrrrr. Tresar. Cine poate fi la ora asta? Mă uit pe ceas. E ora două noaptea. Îmi strâng ochii şi clipesc des ca să mă pot trezi. Întind mâna spre telefon şi mă uit pe ecran. ”X”. Numele îmi sare în ochi ca sute de steluţe verzi apărute după o lovitură straşnică. Cu mâna tremurândă, încerc să răspun şi totuşi în faţa ochilor îmi apare ultima conversaţie cu acea persoană. Mă înfior. Cu vocea slabă şi gâtul uscat de sete, răspund. -Da? La capătul celălalt al firului se aude o voce disperată, slabă şi înfundată: -Alina, tot eu sunt. Nu mai pot. Mă sinucid… Sângele mi-a îngheţat în vine. Pe moment am ştiut că mă


aşteaptă o altă noapte albă. O altă noapte în care să plâng cu cel ce plânge, o noapte în care o viaţă stă agăţată de un fir de aţă. Mi-am amintit cum persoana respectivă se luptă cu drogurile. Cum de atâtea ori şi-a spus că mâine va fi diferit, şi de dimineaţă o lua de la capăt. Cum părinţii acelei persoane plângeau prin colţuri şi cu perna îndesată peste gură… Cum X era din nou violent, cum drogurile îi invadau din nou venele şi apoi ajungeau să-i acapareze mintea.

-Ştii…asta nu e o rezolvare. Haide să vorbim despre ce simţi..( Şi-a amintit vocea mea să spună după câteva minute de tăcere)

-Simt…simt că Dumnezeu m-a părăsit. Simt că tot ce aş vrea e să dispar. Sunt obosit. Nu mai am putere nici să respir. M-am săturat să-mi văd părinţii distruşi, m-am săturat să mă văd distrugându-mă singur şi m-am săturat să nu mai am control asupra mea. Unde e Dumnezeu?? UNDE?!

Hohote de plâns au început să se audă în receptorul lipit de urechea mea. Lacrimi mari şi fierbinţi curgeau şi pe obrajii mei. Am înălţat spre cer o privire rugătoare. În privirea mea mută se putea citi implorarea Divină. În liniştea nopţii se puteau auzi inimile oamenilor cum bat…pac-pac-pac. Pentru un moment, respiraţia celui din spatele telefonului s-a oprit. Mâna mi s-a încleştat pe telefon şi am scos un strigăt care semăna cu al unei păsări care cade de pe marginea prăpastiei. Am început să aud din nou respiraţia întreruptă de câte un suspin. Am răsuflat uşurată.

-Ştii…mâine, când te vei trezi, vei vedea lucrurile altfel.

-Da, chiar. De mâine voi fi altcineva. Mă voi schimba. Mă voi despărţi de viciu.

Amândoi ştiam că e o minciună. Amândoi ştiam că doar Dumnezeu îl poate smulge din ghearele care-l ţin strâns. Şi X nu are încredere în El.

-Hai să spunem o rugăciune… (propun obosită)

-Hai.

Încet, începe să se audă ”Tatăl nostru”. Când ajungem la ”Chiar când trec prin valea umbrei morţii, nu mă tem de nici un rău”, aud un zgomot înfundat. Cineva a căzut. De departe, de foarte departe, aud cum rugăciunea continuă. Doar că de data asta e diferită…fiecare cuvânt este accentuat şi  însoţit de hohote de plâns.

-Ştii…din genunchi se văd lucrurile complet diferit. Te las, realizez că am multe lucruri de rezolvat. Dumnezeu mă aşteaptă. Noapte bună

Aceasta mi-a spus X înainte să închidă. Iar eu, am închis şi eu ochii şi am adormit cu telefonul strâns în mână şi o lacrimă uscată pe obraz

Articol scris de Alina Ilioi >> dragosteadevarata.wordpress.com

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26187 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

2 comentarii la Dumnezeu mă aşteaptă

  1. Emanuela // 7 martie 2011 la 8:39 //

    Cat de important este sa te pui la dispozitia lui Dumnezeu.Niciodata nu ai timp sa stai degeaba.Asta daca simti cu adevarat in inima ta ca vrei sa slujesti lui Dumnezeu.Nu exista someri in randul crestinilor adevarati.Intotdeauna vei gasi pe cineva cu inima zdrobita,sa mangai pe cei intristati,sa dai motive de bucurie in locul plansului,sa vestesti indurarea Domnului.

  2. Într-adevăr, de pe genunchi lucrurile se văd total diferit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: