ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce ne vine greu sa marturisim?

Despre ceea ce eu vreau sa scriu in acest articol e ceva ce mie mi s-a parut foarte trist si mi se pare ca putem schimba asta. Stand intr-una dintre seri pe bacile de la tineret ma gandeam la faptul ca rar vezi cate un tanar implicat si care chiar vrea sa slujeasca. Ma gandeam la faptul ca stam de multe ori nepasatori si e dur pentru ca ar trebui sa facem ceva. Am intalnit un caz care pur si simplu zicea ca nu merge sa spuna si colegilor sau prietenilor despre Isus ca nu stia cum sa ii ia. Ei bine, stiti mi se pare doar o scuza asta, daca tu ai o relatie cu El si o cultivi zilnic nu ai cum sa nu sti ce sa zici.

Stiti am observat ca noi tineri cam uitam ceea ce trebuie noi sa facem. Ceea ce trebuie noi sa facem din perspectiva mea este: sa veghem uni asupra altilor, sa ne indemnam la fapte bune, sa petrecem timp in cunoasterea lui Dumnezeu, munca pe teren{aici intrand impartit de pliante pe strada, vorbind cu colegi la scoala/ faculta/ servici, misiune, sa aratam ca ne pasa uni de alti, sa ne implicam in slujire, sa ne implicam in lucruri care pot aduce Slava Lui. Daca am gresit sau am spus ce nu trebuia imi pare rau, dar asta e parerea mea.

De ce ne vine tot mai greu sa spunem despre Dumnezeu? Stiti de ce musulmani tot castiga oameni? Pentru ca merg pe strada, le arata ceea ce cred ei si mai ales sunt mandri si incearca sa convinga si pe alti. Noi de ce nu facem nimic? Asteptam sa vina trezirea spirituala? Fratilor trezirea spirituala v-a incepe in momentul cand noi ne vom mobiliza si ne vom implica ca aceasta sa mearga, pana atunci vor fi rugaciuni inaltate multe. Daca credem ca ne rugam si stam in banca se face trezirea spirituala ne inselam. Tinerilor acum e randul nostrum, noi putem schimba lumea, putem schimba mediul in care traim, dar trebe sa ne regasim motivatia, pasiunea pentru Cristos si cuvant. Acum e timpul nostru, suntem purtati pe brate de rugaciuni de cei mai invarsta, e timpul ca sa incepem noi schimbarea, sa ne implicam, sa marturisim. Daca nu facem noi ceva, cine v-a face? Fiecare din noi am putea vorbi cu colegi noi de scoala/facultate sau service. Fiecare putem fi un mic evanghelizator. Dumnezeu spune ca cine se va rusina de Dumnezeu, atunci in Ziua Judecatii se va rusina si El de noi. Asta e cel mai dur lucru. Haideti sa incepem o schimbare. Domnul sa ne ajute sa ne mobilizam fiecare! Domnul cu fiecare care citeste acest articol! Amin

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011

Related Articles

3 Comments

 1. E greu,chear foarte greu sa vorbim deschis,despre ce simtim,credem,sau despre adevaratul nostru caracter.
  Nu de alteceva si pentru-ca nu toti cei ce se numesc Crestini,sunt Crestini comvinsi.
  Biblia,ne vorbeste espre o alta categorie de Crestini,ce zic ca sunt dar,nu sunt Crestini.
  Astia sunt multi,prin Biserici si nu au pusa eticheta in frunte ca sa putem sa ne ferim de ei.
  Eram cu un frate Prezbiter,dintr-o Biserica indepartata de unde locuiesc si m-a gandeam sa ma marturisesc.
  Nu era un Pacat si un oft al meu ce trebuia sa ma descarc,altfel simtiam ca ma tine legat.
  La despartire,am simtit acea usurare a marturisiri.
  Dupa o zi,intamplarea a facut sa ne intalnim intr-un grup,punandu-se exact cacea tema,la care fratele ce a primit marturisirea mea,a desvaluit cu voce tare ce eu am comfesat ca marturisire.
  Exista frati ce nici nu concep sa traiasca vaita de Pocait.Ei vin In Biserici pentru-ca le place si vor sa fie activi.
  Cu acesti Oameni eu nu pot sa ma deschid si nici sa vorbesc despre ceia ce cred cu adevarat,pentru-ca mi-e frica ca dupa discutia ce o putem avea,sa nu ma priveasca de sus.
  In Biserici,exista Oameni ce in teorie sunt asi ai credintei,iar in practica,corigentii la acelas capitol.

 2. Salutare, mie unul imi place ideea pe care vrea sa o transmita postul,de aceea fac si eu un pas mic in sensul acesta si va invit sa va alaturari unei astfel de actiuni.
  Cu pasi marunti, cu ajutorul Domnul si cu dorinta de a face cunoscut mesajul Evangheliei am initiat un proiect.Daca credeti ca e o ideea buna sa o faceti cunoscuta in toata tara.
  Am inceput un blog si sper ca sa fie tineri doritori de slujire.
  Doamne ajuta, Doamne da izbanda!

  http://myosotis10.wordpress.com/2011/01/19/bannere-vii-in-iasi

 3. Am citit undeva, intr-o brosura despre trezire, imi scapa autorul, ca trezirea porneste din familii, din familii sanatoase rezulta o Biserica sanatoasa.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: