www.crestintotal.ro

Echipa Crestin Total va doreste un An Nou fericit!

Multumesc celor care în anul 2010 v-ati implicat pe www.crestintotal.ro . Multumesc in primul rand Domnului apoi echipei  care a scris editoriale: Nelu Popelea, Florina Patru, Marin Somai, Claudia Mihaiescu, Adi Mocanu, Margea Florin, Estela C. Manea, Mihai Creta,  si Alin Ivasco), au mai scris editoriale: Muresan Ema, Pavel Valeria, Tamara Solomon, Vasile Iancu, Ghiuro Denisa, Puiac Dani, precum si celor care au scris marturii: Gicu Emanuela si Pavel Valeria.

Multumim sponsorilor si colaboratorilor cu care am colaborat in 2010: Societatea Biblica Life RomaniaComplex TuristicKERIGMA.ro Vila Elim Vacante pentru toti Suflet&LuminaEditura FacliaEditura Noua SperantaStudio SperantaLibraria Un Cuvant pentru tine si C.L.C
Multumim celor cu care au colaborat la diverse concursuri: Cristocentric, Vasilica Croitor, Chris.

Multumim celor care au trimis stiri si tuturor celor care au contribuit la acest blog. De asemenea multumim tuturor vizitatorilor blogului www.crestintotal.ro

Administrator Iacob Emanuel  si ajutor Iacob Simina.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. Noul an se asterne inaintea noastra, ca un volum nescris cu 365 pagini goale. Dorim sa-l scrieti impreuna cu Domnul, ca la sfarsitul lui, sa-l cititi cu bucurie! Domnul sa binecuvinteze lucrarea pe care o faceti, si intreaga echipa CrestinTotal ! Gicu si Emanuela Stoica

 2. Dumnezeu sa fie slavit pentru lucrarea de aici si de pretutindeni unde se cauta slava Lui, dragostea si pacea!!!

  Dumnezeu sa va dea tuturor un an plin de credinta, dragoste, bucurii in Duhul Sfant, rabdare si biruinta in toate luptele spirituale!!! Nu uitati: CU DUMNEZEU SUNTEM MAI MULT DECAT BIRUITORI IN TOATE NECAZURILE SI IN TOATE PROBLEMELE, DIN EL PRIN EL SI PENTRU EL SUNT TOATE LUCRURILE, SLAVIT SA FIE NUMELE LUI AMIN AMIN AMIN!!!

  Va imbratisez cu dragoste sfanta pe toti si Dumnezeu să ne ajute să continuăm această lucrare numai spre slava Lui si folosul nostru al tuturor!!!

  ANI FERICITI LANGA ISUS VA DORESC TUTUROR!!! VA PUP!!!!

 3. Blogger-ul Gzoltan ureaza cititorilor CRESTIN Total un sincer „La multi ani!” si toate cele mai bune.

  ***De asemenea, urez si eu acestui site cat mai multe click-uri, cat mai multe vizionari, cat mai multe vesti bune si nu in ultimul rand Sanatate, virtute, bucurii depline alaturi de Domnul ISUS Hristos.

  Cu prietenie,
  G. Zoltan

 4. LA MULTI ANI SI DOMNUL SA VA DEA PUTERE DE A LUCRA PENTRU EL SI DE ACUM INAINTE!
  VA UREZ UN AN NOU MAI FERICIT,PLIN DE LINISTE SI IUBIRE FRATEASCA,UN AN CARE SA NE ADUCA MAI APROAPE DE DUMNEZEU.TUTUROR CARE VIZITEAZA ACEST SITE LE DORESC SANATATE,IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE SI SA FIE BINECUVANTATI DE DOMNUL SI SA FIE MAI CURATI SI MAI IUBITORI!

 5. La multi ani si un An Nou fericit !!!intregi echipe Crestin Total ,dragostea si sfintenia Lui Isus sa va umple inimile ,casele si mai ales BISERICILE.
  Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: