ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Vorbirea despre înţelepciune

Vorbirea despre înţelepciune este un dar al Duhului Sfânt 1Corinteni 12:8 ;” De pildă unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune „. Dumnezeu însuşi este înţelepciune, El este totul, cel care a creat totul şi încă mai crează, creatia nu s-a oprit doar la om şi la Pământ .
Sunt mulţi oameni înţelepţi dar nu toţi au adevărata înţelepciune . Înţelepţi acestei lumi au ajuns să afirme că există Dumnezeu însă cu căteva deceni în urmă afirmau că nu există, ducând lumea în eroare, deşi recunosc că există Dumnezeu nu îşi pun încrederea în El. Înţelepţi lumi stiu când şi cum se vor petrece anumite fenomene din spaţiu dar sunt limitaţi de moarte atât prima cât şi a doua, neputând trece peste astea deoarece înţelepciune lumi este nebunie înaintea lui Dumnezeu. Înţelepţi lui Dumnezeu sunt oamenii care fac voia Sa, şi Dumnezeu a pus darul acesta în uni fraţi (după cum doreşte EL) ca noi cei înţelepţi să devenim şi mai înţelepţi (înţelepciunea nu are limite). Deşi aceşti fraţi care au acest dar (ne vorbesc în multe rânduri), dar prea puţini i-au aminte. Noi astăzi ne ascundem după masca religiei şi căutăm folosul nostru. Dacă ne-ar zice cineva trimis de Dumnezeu (dar noi nici asta nu mai stim că e sau nu e), să lăsăm religia noastră fie ea penticostală, baptistă, ortodoxă etc. şi să urmăm calea adevărată, am zice că e nebun …..cum religia mea nu e bună ….?. Fraţilor religia noastră nu e bună oricare ar fi ea, Iacov prin înţelepciune de la Dumnezeu ne vorbeşte despre religia adevărată, Iacov 1:26, 27. Dumnezeu să ne dea înţelepciune, marea trezire nu va pleca nici de la penticostali nici de la altă religie, ci de la oameni neprihăniţi, oameni care îşi înfrână limba de la rău şi care se păstrează neîntinaţi faţă de lume. Darul vorbiri despre înţelepciune este foarte important şi apostolul Pavel porneşte de la acesta apoi celelalte. Înţelepciunea prin Duhul Sfânt este puterea noastră înaintea vrăşmaşului prin care vom birui . Dumnezeu să ne ocrotească .

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.roCiteste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. Foarte adevarat ,atata timp cat noi asteptam o trezire din partea unui cult sau a unei religii,aceasta nu va venii niciodata ,caci trezirea va fi numai pentru Mireasa ,care sta drept cu cuvantul ea este curata si pura, o neprihanita care nu are nimic de a face cu cultele sau religiile si lucrurile lumii acesteia,adica iesita din doctrina si sta drept 100% cu cuvantul, Biblia ,trezirea adevarata va fi dupa rapirea Miresei, in necazul cel mare, cand multi se vor vedea ramasi jos in perioada necazului,abia atunci se va starni o dorinta aprinsa pentru pocainta si intrarea in imparatia lui Dumnezeu.Pana atunci toate cultele si religile traiesc in perioada de caldicei.E bine sa incurajam trezirea in biserici si sa o dorim ,dar ea oricum nu va veni decat la cei alesi ,la Mireasa lui Isus,orbii spirituali nu o pot vedea si nu o pot primi decat in necazul cel mare ,cand Dumnezeu v-a deschide ochii orbilor si tot poporul Israel se va intoarce la credinta Fiului lui Dumnezeu, Isus Hristos, dupa implinirea numarului de neamuri venite in trupul lui Hristos.Oricat ar striga o biserica sau alta TREZIRE ea nu va veni decat la Mireasa si va fi o taina pentru biserica cea caldicica care va merge in necazul cel mare si vor fi salvati cei ramasi si scrisi in cartea vietii care nu s-au pocait pana la rapire ,vor fi si din ei uni mantuiti, dar ca prin foc.Vor fi foarte multi mantuiti in necazul cel mare .
  Apoc 7: 9. Dupa aceea m-am uitat si iata ca era o mare gloata pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice semintie, din orice norod si de orice limba, care statea in picioare inaintea scaunului de domnie si inaintea Mielului, imbracati in haine albe, cu ramuri de finic in maini;
  10. si strigau cu glas tare si ziceau: „Mantuirea este a Dumnezeului nostru, care sade pe scaunul de domnie, si a Mielului!”
  11. Si toti ingerii stateau imprejurul scaunului de domnie, imprejurul batranilor si imprejurul celor patru fapturi vii. Si s-au aruncat cu fetele la pamant in fata scaunului de domnie, si s-au inchinat lui Dumnezeu,
  12. si au zis: „Amin. A Dumnezeului nostru sa fie lauda, slava, intelepciunea, multumirile, cinstea, puterea si taria, in vecii vecilor! Amin.”
  13. Si unul din batrani a luat cuvantul si mi-a zis: „Acestia, care sunt imbracati in haine albe, cine sunt oare? Si de unde au venit?”
  14. „Doamne”, i-am raspuns eu, „tu stii.” Si el mi-a zis: „Acestia vin din necazul cel mare; ei si-au spalat hainele si le-au albit in sangele Mielului.
  15. Pentru aceasta stau ei inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu si-I slujesc zi si noapte in Templul Lui. Cel ce sade pe scaunul de domnie Isi va intinde peste ei cortul Lui.
  16. Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo alta arsita.
  17. Caci Mielul, care sta in mijlocul scaunului de domnie, va fi Pastorul lor, ii va duce la izvoarele apelor vietii, si Dumnezeu va sterge orice lacrima din ochii lor.” Amin (parerea mea)

 2. Iata un articol ce dezbate un subiect despre ceea ce biserica se pare ca are nevoie „Intelepciune”ca sa nu mai mearga schiopatand,pastorii si preotii au nevoie de ea ca sa nu-si mai neglijeze turma si sa se uneasca ca sa restaureze bisericile pregatindu-le pentru”Rapire”,crestinii au nevoie de ea ca sa discearna ce vine de la Dumnezeu de ceea ce vine din doctrina unei biserici sau alta sau din interesul unui pastor sau preot.
  Subscriu si la parerea Monicai dar observ ca nu prea sunt comentatori probabil cred ca au prea multa intelepciune si tac ca sa para si mai intelepti.
  INSISTENTA 1990

  Eu am batut la usa voastra
  Dragii mei crestini de firme
  Nu ca sa va iau ceva
  Asa cum satan o face

  Nu vreau ca sa va conduc
  Mare pastor ca sa ajung
  In locul vostru.
  Astept ca Domnul sa toarne
  Ploaia Lui tarzie,
  Sa pot merge in Numele Lui
  Pe fata Pamantului.

  Eu am batut la usa voastra
  Dragii mei crestini de firme
  Asa cum Domnul Isus o face
  La inima noastra,
  Pentru ca sa va spun…
  Orientarea ulterior timpuri

  Se iese din matca doctrinara
  In care Biserica zace,
  Si se imbraca o noua haina
  Cea alba,de”Mireasa”
  De lauda,de slava,de putere
  Asa cum Domnului Ii place!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: