ULTIMELE STIRI

Un pastor cere liderilor sa renunte la Facebook

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Un pastor cere liderilor sa renunte la FacebookUn pastor din statul american New Jersey cere tuturor liderilor bisericii casatoriti sa isi sterga conturile personale de pe Facebook pe fondul cresterii problemelor in cadrul casniciilor din biserica.

Rev. Cedric Miller din Living World Christian Fellowship Church a declarat pentru The Associated Press ca personal a consolat mai multe familii cu probleme cauzate de Facebook—si anume, un partener intra in contact cu iubiti sau iubite din trecut. “Ce se intampla este ca personaje din trecut conduc la diverse conversatii si chiar au avut loc si intalniri fizice cu acele personae.  Ispita e prea mare,” a sustinut Miller pentru AP. Liderii bisericii au termen limita pana Duminica ca sa renunte permanent la Facebook sau sa demisioneze din pozitiile lor din biserica. Miller planuieste sa isi stearga contul personal in cursul acestui sfarsit


de saptamana.

Cedric Miller nu este singurul care a vazut familii destramandu-se pe baza popularei retele de socializare.

Pastorul texan Kerry Shook din Woodlands Church a declarat pentru The Christian Post in cursul acestui an ca a vazut cel putin o casnicie distrusa pe motivul conectiei cu un prieten sau prietena din trecut pe Facebook.

“Cand incepi sa te joci cu astfel de lucruri, te gandesti ca nu e mare lucru. ‘M-au adaugat in lista lor, asa ca o sa vad ce mai fac ei.’ Te compromiti si tu stii unde va duce calea aceasta,” a mai pus Kerry Shook.

In cadrul Living World Christian Fellowship Church, Miller a spus ca abuzul de Facebook a adus probleme pentru 20 de cupluri.

Miller incearca sa atentioneze intreaga congregatie in acest weekend in legatura cu pericolele acestei retele de socializare. Mandatul de a sterge conturile unora nu se va aplica intregii congregatii.

El a declarat pentru Asbury Park Press ca desi multi vor vedea actiunea sa ca una de controlare, el este mai ingrijorat de salvarea familiilor si casatoriilor.

Stire preluata de pe http://www.radioelim.ro

CLICK AICI PENTRU TOATE ARTICOLELE DESPRE FACEBOOK

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28022 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

13 comentarii la Un pastor cere liderilor sa renunte la Facebook

 1. – cred ca este o idee geniala , inspirata de Duhul Sfint , am avut si eu experiente de genul acesta

 2. neuronos // 20 noiembrie 2010 la 9:16 //

  este o abordare rudimentara, stone age, pericolul nu vine din afara ci din lăuntru
  ce e aia duh sfânt

 3. Poate este actionar la Google?
  Totusi ar fi bine sa nu se timpul pe Facebook.

 4. strop_de_roua // 20 noiembrie 2010 la 10:18 //

  Dar tu,Emanuel,renunti?

 5. SROP DE ROUA eu personal nu am cont pe facebook. Are Crestin Total. dar nici nu mai stiu de cand nu am mai intrat..

 6. Maria_Seica // 20 noiembrie 2010 la 11:19 //

  Personal si eu sunt de acord cu asa ceva.Am fost tentata sa-mi fac cont pe facebook sau hi5 dar nu are rost,pentru ca fara sa-ti dai seama pierzi prea mult timp.Ca si crestin nu ar trebui sa-ti petreci timpul comunicand asa fara rost cu altii,mai bine tine-le o „predica”celor ce nu-l cunosc pe Dumnezeu,sau sprijina pe altii.In fata calculatorului poti sa faci si lucruri constructive.Cum zicea cineva:”Internetul poate fi o binecuvantare sau un blestem.”-asta o decizi personal.

 7. Sint si eu deacord,nu este bine sintem cu
  toti constienti de urmarire,faceboocului dar,rar persoane care au calculator sa nu fie membru
  nu fie membru.Deci cum facem renuntam la facebook s-au la DUMNEZEU.Nu spun
  sint persoane care au date,au treburi;cu aia ce facem?

 8. Eu personal nu cred ca a avea Facebook e un lucru rau atata timp cat il folosesti pentru a comunica cu prietenii credinciosi …plus ca multe edituri si sieturi crestine au cont pe Facebook si asa pot afla multe noutati si evenimente .Mie una mi foarte util,

 9. Da!!!! pastorii care cer retragerea liderilor de pe Facebook o fac pentru ca liderii lor nu sunt pocaiti si intradevar isi dau arama pe fata ca sunt niste curvari sau au alte interese decat cele scripturale dar sunt foarte multi crestini pe Facebook care scot la iveala multe taine ascunse ale Bibliei si intretin legaturi fratesti ziditoare si chiar ne da sansa sa crestem spiritual caci pastorii sunt interesatii de bani lor nu de a promova crestinii talentati si crescuti in har.Fratilor pastori voi de ce nu intrati pe Facebook cu liderii si crestinii vostri sa le raspundeti la intrebari si sa auda si altii ce opini si cunostinte aveti in afara de a recita scriptura si de a va reciti si interpreta notitele de acum zeci de ani dupa calendar ,tinerii crestini au nevoie clara de comunicare si voi ii opriti pentru ca unii nu stiu numai porcarii si habar nu au de Biblie?!Liderii adevarati desfasoara activitati crestine pe Facebook si am inteles ca au nevoie de comunicare internationala, nu numai de loja voastra,ca le impuiati capul cu prostii dogme si teologii, normal ca si ei vorbesc prostii, lasatii sa se dezvolte scriptural caci acolo nu suntem ortodoxi,baptisti,penticostali acolo pe Facebook suntem frati in Domnul.Si daca nu aveti incredere in liderii vostri ….asa pastori, asa lideri, asa crestini.Este o vorba romaneasca adevarata….Pestele de la cap se impute.

 10. sandoval // 22 noiembrie 2010 la 0:28 //

  cred ca Monica a avut singura parere la obiect, de aici..restul de mai sus, mi se pare ca habar nu au pe ce lume se afla..” sa foloseasca facebook-ul pentru a comunica cu prietenii credinciosi”…pai, cei necredinciosi au raie? trebuie sa ne facem noi o casta separata? Facebook-ul e ca si o unealta..o unealta poate sa fie pentru scopul ei sau nu. Un ciocan e facut sa bati cuie cu el..nu sa lovesti in cap pe cineva. Daca cineva nu stie sa foloseasca un ciocan sau il foloseste intr-un mod nepotrivit, nu inseamna ca ciocanul e rau.
  Reveniti-va, ca ne intarim imaginea de incuiati! Si Dumnezeu nu ne-a spus niciodata sa fim incuiati!

 11. Cred ca daca un barbat, sa o femeie nu recunoaste ispita comunicarii nonvizuale, ori e ipocrit, ori e bolnav.. Si aceia care se uita la altii, cred ca sunt cei mai vulnerabili, sau bea pacatul ca apa. A recunoaste aceasta slabiciune a firii, este cel mai bun antidot, chiar mai bun decat sa renunti la contul facebook.

 12. INTERESANT!!!!!!!!!!!!!!!
  Recent am intälnit pe net un alt pastor care incuraja Facebook-ul.m-am mirat de el
  cäci are multe sfaturi frumoase dar nu stiu ce a fost cu acesta…o fi nevegherea???!!!!
  Eu personal am fugit de Facebook si de Hi5 färä sä inteleg de ce dar apoi am gäsit pe net
  räspunsul…Slavä Domnului!:::::
  Aveţi cont pe Facebook? Iată pe cine îi satisfaceţi!

  10 iulie 2010 de admin

  Scandalul declanşat recent în SUA datorită violării grave a datelor particulare ale utilizatorilor „Facebook”, se întinde: în vreme ce Mark Zuckerberg, „CEO-ul” de numai 25 de ani al „Facebook” îşi cerea scuze pentru aceasta, un IM vechi de 6 ani a ieşit la iveală. În acesta, Zuckerberg-băiatul-genial-şi-afacerist-înnăscut, îşi exprima sentimentele faţă de zecile de mii de utilizatori ai saitului precursor, „The Facebook” , care îi furnizaseră datele lor particulare, pe care el le aduna şi folosea în alte scopuri decât cele declarate, încă de pe atunci:
  „Ei doar mi le oferă” scria Zuckerberg pe IM. „Nu ştiu de ce. Au încredere în mine. Tembelii dracului”. Fraza folosită pentru a-i descrie pe utilizatorii Facebook era de fapt chiar mai urâtă ( „dumb fucks” ).
  [Zuckerberg]
  Judecând după mutră, s-ar spune că epitetul i se potriveşte tocmai lui.
  Lăsând la o parte aroganţa bastardului ăstuia şi faptul că nimeni nu se gândeşte să îl dea în judecată, adevărul e că atât Facebook, cât şi celelalte saituri de „socializare”, nu sunt decât instrumente prin care Mossadul israelian şi alte servicii occidentale, află tot ce vor să afle despre milioane de oameni care în mod naiv îşi oferă numele real, adresa, lista de prieteni, religia, ba chiar şi preferinţele lor culinare, pe tavă!
  Cea mai simplă operaţiune de spionaj de anvergură, e una în care victimele ei se auto-raportează. În felul acesta, când serviciile au nevoie de un ţap ispăşitor pentru o operaţiune murdară, doar răsfoiesc Facebook până dau de cei cu profilul cel mai potrivit. Restul este „fait accompli”. Unde mai pui că ar fi mai mare păcatul pentru copiii Dvs. să sfârşească prin a sluji ăstora, în orişice chip.
  Regula de bază este următoarea: socializarea se face faţă în faţă, nu pe IM sau Hi5. Sunt conştient că prietenii pot fi de departe şi că e necesar şi bine să ţinem legătura cu ei, dar totul trebuie făcut în mod inteligent. Un nume fictiv pentru adresa de e-mail e mai bun decât cel real. Când trimitem e-mail mai multora, nu îi punem pe toţi în câmpul „To”, sau „Cc”, ci doar pe noi înşine ca şi destinatar. Toţi ceilalţi intră la „Bcc „, astfel încât să nu se vadă unii pe alţii şi nici un ochi străin să nu-i ia ca din oală, pentru sofisticatele lor baze de date relaţionale, care stabilesc într-o fracţiune de secundă cine-e-prieten-cu-cine. Dovada e chiar IM-ul lui Zuckerberg de acum 6 ani, pe care tare şi-ar mai fi dorit să nu-l fi scris!
  Pe vremuri ştiam sigur că printre cei care-ţi intră în casă (cititori de contoare, poştaşi etc.) sunt unii însărcinaţi să raporteze ce văd mai neobişnuit. Astăzi o facem noi înşine, mai ales prin generaţia adolescenţilor care habar nu au în ce lume trăiesc „dar toţii prietenii mei au cont.” Explicaţi-le frumos cum stau lucrurile, apoi desfiintati contul. Veţi fi surprinşi să aflaţi câte lucruri pe care nici Dvs. nu le ştiaţi, le oferă copiii Dvs. în mod voluntar unor străini ca şi Zuckerberg.

  –––––––––
  PS – celor care au căzut deja in capcana ăstora, le adresez un indemn la speranţă: nimic nu e pierdut, câtă vreme avem minte sa inţelegem ce trebuie inţeles

  aceasta am primit pe e-mail
  vizionati ceva tare!!!
  http://contracurentului.com/node/803
  fiti binecuväntati cu tärie!!!

 13. Sunt de acord cu ce ai spus tu aici Angela. Nu promovez pierderea timpului pe internet si mai ales oriunde, sau ignoranta in privinta informatiilor. Sustin insa folosirea ce pe un instrument la fel de bun in mana crestinilor dupa cum il folosesc cei rai. Pentru asta cred ca unii sunt chemati sa faca aceasta lucrare.

  Trebuie sa fim insa atenti la tipul acesta de invatatura care pare evlavios in prima instanta, dar in final el doar gadila firea pamanteasca. Probabil ca stii textul la care ma refer. Asa imi justific pozitia de mai inainte:

  Coloseni 2:20
  Dacă aţi murit împreună cu Hristos faţă de învăţăturile începătoare ale lumii, de ce, ca şi cum aţi trăi încă în lume, vă supuneţi la porunci ca acestea:

  „Nu lua, nu gusta, nu atinge cutare lucru!”

  Toate aceste lucruri, care pier odată cu întrebuinţarea lor, şi sunt întemeiate pe porunci şi învăţături omeneşti,

  Coloseni 2:23
  au, în adevăr, o înfăţişare de înţelepciune, într-o închinare voită, o smerenie şi asprime faţă de trup, dar nu sunt de nici un preţ împotriva gâdilării firii pământeşti.
  Coloseni 3:1
  Dacă deci aţi înviat împreună cu Hristos, să umblaţi după lucrurile de sus, unde Hristos stă la dreapta lui Dumnezeu.

  Ultimul verset ne da solutia.
  Sa fi binecuvantata!

  PS vreau sa precizez ca net-ul este un teren care cere multa veghere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: