Intrebari & Raspunsuri

Există extratereştri?

Întrebare:

Ce credeti despre extraterestri? multumesc

Persoanele care cred în extratereştri acceptă că viaţa a apărut pe Terra prin evoluţie.
Să explic: evoluţia presupune faptul că viaţa pe Pământ a apărut din întâmplare, din nimic. Dacă a apărut din nimic pe acest Pământ – logic ar fi să apară din nimic şi pe alte planete.
Biblia spune că Dumnezeu a creat omul – parte bărbătească şi parte femeiască :

“Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ.” Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.
Dumnezeu i-a binecuvântat şi Dumnezeu le-a zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul şi supuneţi-l; şi stăpâniţi peste peştii mării, peste păsările cerului şi peste orice vieţuitoare care se mişcă pe pământ.””(Genesa 1:26-28)

Viaţa pe alte planete nu poate avea loc.
Din toate planetele sistemului solar – nici o planetă nu are condiţiile necesare pentru a susţine o viaţă complexă. Atât planetele de tip terestru (Mercur, Venus, Marte,Pluto) cât şi giganţii gazoşi (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun) fie că au temperature mai mici de – 140ºC , fie că nu au atmosferă, fie că sunt prea fierbinţi(+400ºC).
Din tot sistemul nostru solar – suntem singura planetă locuită de fiinţe inteligente.

Distanţa până la alte sisteme solare este imensă.
Dacă extratereştri ar exista – ei ar fi nevoiţi să parcurgă distanţe uriaşe . Cea mai apropiată stea Alfa –Centaur se află la aproximativ 4 ani lumină (adica distanta care o parcurge lumina timp de 4 ani).
Dacă extratereştri ar avea viteze impresionante de 1000 km/s atunci extratereştrilor le-ar trebui să parcurgă această distanţă timp de 1200 de ani. Chiar şi la presupunerea că s-ar putea mişca cu viteza de 10.000 km/s – le-ar trebui să ajungă până la Pământ şi înapoi – 240de ani!
Puneţi-vă întrebarea : de ce ar străbate o navă distanţa de 37.843.200.000.000 km doar pentru a fi văzută şi apoi să plece înapoi? … continuare

Daca ai intrebari la care nu le stii raspunsul scrie un email cu intrabarea ta si trimite la mail: crestintotal@yahoo.com cu subiectul ” intrebare”.

CLICK AICI PENTRU TOATE INTREBARILE SI RASPUNSURI

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

 1. John Stott credea in existenta extraterestrilor. Credea ca sunt ingeri ai lui Satan.

 2. Insusi termenul de „extraterestu” ne explica in mod clar existenta altor entitati, obiecte, fiinte in afata Terrei. Extra(in afara)-Terestru(Terrei). Deci daca Terra e un minuscul punct in univers sau Polivers, cu siguranta dincolo de acest mic „obiect” creat de Dumnezeu, mai exista si alte, alte, si alte lucruri, obiecte, fiinte, entitati posibile… pe care Domnul Suveran le-a creat si El le stie pe toate; noi, insa, suntem mici, nimic inaintea Lui si nu avem capacitatea de a ajunge la inaltimea Inteligentei Sale a ceea ce este Dincolo de noi. Gbu ! 🙂

 3. benjib
  exact asa cred si eu. acele masini spatiale ce tot mai sunt pozate. daca sunt reale ,sunt ale demonilor. au si ei masina ca doara nor merge pe jos.

 4. Asa este extrateresti sunt toti cei din afara Terrei :ingeri ai lui Satana ,sa nu credeti nebuni pe cei ce au vazut anumit obiecte ciudate caci in vazduh sunt armatele lui satana,,,,, nu dintodeauna Sistenul nostru cu planetele a fost asa gol el cand la creat Dumnezeu era plin de viata , caci Dumnezeu este un Dumnezeu al perfectiuni …..

 5. Eu sincer cred in extraterestrii,dar noi inca n-avem tehnologai necesara de ai putea identifica exact si a avea navele speciale pentru a calatori mai departe de sistemul nostru solar.
  In 1950 in New Mexico au venit extraterestrii.
  Dar cand au aterizat au murit.
  Deci ne-ar trebui cred vreo 60 de ani sau char mai mult de a avea o nava destul de eficienta de a merge mai departe.
  Sau in 2029 se anuntate sa aterizeze un asteroid care ar putea devasta pacificul,America Centrala si California.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: