EDITORIALE

Scrisoare Către Mine

” Aş avea să vă spun multe lucruri;dar nu voiesc să vi le scriu pe hârtie şi cu cerneală;ci nădăjduiesc  să vin la voi,şi să vă vorbesc  gură către gură,pentru ca bucuria noastră să fie  deplină .”  (a doua epistolă a lui Ioan,vers.12)

Ţi-am scris cu cerneală învăţăturile şi legile Mele ca să le citeşti şi să le poţi păzi dar tu nici nu le-ai citit şi,desigur,necunoscându-le ,nici nu le-ai păzit. Apoi ţi-Am  vorbit gură către gură prin robii Mei slujitori dar  tu deşi ai auzit, nu  M-ai ascultat şi ai pus inapoia ta  toate învăţăturile Mele şi ţi-ai continuat săptămâna  în a trăi fără ca măcar să-Mi spui un simplu  ‘Bună dimineaţa’  pe care nu-ţi permiţi să nu-l dai unui cunoscut pe stradă pentru  că s-ar supăra.  Eu, deşi l-Am aşteptat de la tine şi nu l-Am primit  am trecut peste asta şi ţi-Am trimis soarele ca să te încălzească şi să-ţi amintească de căldura dragostei Mele pentru tine în speranţa că-ţi vei aminti măcar aşa de Mine. Am văzut bine că n-ai băgat de seamă lucru’  ăsta şi atunci am poruncit rândunelelor să-Mi  cânte ca să uit  de mâhnirea pe care Mi-ai provocat-o;( …îmi amintisem de câtă vreme  tu nu Mi-ai mai cântat cu inima aşa  cum cânta robul Meu David înaintea lui Saul .)  Însă nici cântecul lor nu ţi-a amintit de Mine căci ai fost prea   preocupat să nu întârzâi la întâlnirile stabilite şi ai depus eforturi maxime  ca să nu-ţi dezamăgeşti partenerii . Atunci ştiusem de  capcana  pe care ţi-a plănuit-o satan şi deşi trecuse jumătate de  zi în care nu Mi-ai dat nici  cea mai mică  atenţie, Mi-am zis :  totuşi nu Voi îngădui ca diavolul să-l nenorocească şi Voi   interveni să-l scap din laţ ; aşa am făcut ; Am hotărât ca planurile tale din acea zi să nu se împlinească tocmai pentru a te feri de nenorocire dar tu  te-ai supărat pe Mine  şi în loc să-Mi mulţumeşti ai început să Mă învinuieşti.___cel puţin, situaţia aceea M-a făcut să schiţez un zâmbet şi am  simţit o licărire  de bucurie  pentru că în sfârşit  îţi amintiseşi de Mine  şi am înţeles  că încă eşti conştient că EU SUNT CEL CE  SUNT .  Dar a trecut perioada aceea şi au urmat alte zile şi alte săptămâni  şi s-au scurs ani  în care Eu ţi-Am făcut parte  de tot ce aveai nevoie ca să nu duci  lipsă de nici un bine, însă în schimbul lor am primit  răzvrătire,cârtire,nemulţumire,o viaţă lipsită de evlavie care a culminat cu un caracter egoist . Tu nu ai fost aşa . Nu aşa ar fi trebuit să se întâmple . M-am alertat atunci când văzusem  că inima ta reflecta imaginea monedelor pe care le-ai agonisit ; înainte ca Fiul Meu să se nască  stabilisem că inima ta va fi casa  ideală de naştere a Lui dar înţeleg acum de ce El n-a avut loc  acolo . Ştii, Mi-am amintit de situaţia aceea când ţi-Am dat planurile peste cap ca să te scap de nenorocire… atunci ţi-ai adus aminte de Mine ; aşa Am hotărât să fac şi acum deoarece caracterul tău a început să miroase greu ;  te voi ajuta să-ţi aminteşti de Mine şi te voi învăţa să-Mi mulţumeşti pentru tot ce primeşti din Mâna Mea ; îţi voi pune  din nou cântarea pe buze şi te voi învăţa să-mi aduci lauda inimii tale . Toate acestea le voi face pentru binele sufletului tău .

Editorial scris de Estela C.Manea…© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale
de Estela, Te astept in fiecare Duminica

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Cat de bun e Domnul cu noi…cate dovezi de iubire…cata dragoste…iar noi de multe ori tot reci ramanem la tot ce EL ne arata!!!

    Dragostea Lui e fara margini si niciodata nu o vom intelege…pana nu vom invata sa iubim ca si EL, sa ne daruim ca si EL si sa renuntam la toate numai de dragul Lui!!!

    Slava Lui pentru tot ce ne ofera si tu ESTELA sora mea…fii plina de pace si binecuvantata vesnic!! Domnul sa te inspire si sa te imbrace cu multa pace si iubire DIVINA!!!!

  2. Dumnezeu sa inspire tot ce vei scrie tu surioara draga sa fie de la Domnu inspirat prin Duhul Sfant al lui Dumnezeu PACEA LUI ISUS SA FIE CU TOTI COPII LUI

  3. Multumesc dragii mei Flory si Doru pentru comentariile voastre incurajatoare.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa lase Pacea Lui in casele si sufletele voastre.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: