EDITORIALE

Ca roua

Imi amintesc cu groaza trecutul zbuciumat cand zaceam in aceel bulhac,cu apa statuta si morciloasa, fara speranta si fara Dumnezeu. Dar intr-o zi insorita de vara, cu mine s-a produs o minune …. Am inceput sa plutesc. Razele soarelui m-au incalzit atat de tare ca am simtit ca ma deprind din mazga cleioasa si imi iau zborul. Nu stiam ce se intampla. Toate impuritatile care imi coplesise-ra pana atunci viata, au ramas in balta, eliberandu-ma am inceput sa plutesc usurata prin vazduh, pe inaltimea muntilor, strabatand vai si dealuri, fermecata de frumusetea naturii dumnezeiasca. Nu banuisem niciodata ca ar putea exista si o alta lume mai buna decat cea din bulhacul in care zaceam.
Am hoinarit asa toata ziua uimindu-ma si bucurandu-ma de splendoarea dumnezeiescului frumos tablou. Insa intr-o noapte senina cu cerul instelat s-a intamplat sa ma transform din nou in satrea mea de apa. Dar ce miracol, nu mai semanam catusi de putin cu aceea apa murdara din baltoaca. Florile la venirea mea isi deschideau petalele frumos colorate, gazele isi astamparau setea cu mine si impreuna toate picaturile de roua invioram intreaga natura.
Privesc spre balta din care-am fost salvata si ma rog ca toate picaturile de apa sa se transfome in picaturi de roua curata, sa sece balta si sa se umple vazduhul….

de Pavel Valeria

citeste CLICK AICI si alte marturii a Pavel Valeriei

Cititor, ai si tu o marturie? astept sa o trimiti la adresa de email: crestintotal@yahoo.com

Related Articles

15 Comments

 1. Ce minunat…fiti binecuvantata scumpa mea sora minunata!!!!

  Cand Domnul atinge vietile noastre…toata mocirla dispare…toata mizeria este curatata si incepem o viata binecuvantata. Cand gusti…si vezi ce bun e Domnul…nu te mai poti dezlipi de EL niciodata si vei dori tot mai multi si mai mult sa-L cunosti si sa te bucurie de EL!!!

  Doamne, iti multumim ca ne-ai ales dintre mii si mii de mii, ne-ai dat un nume, ne-ai dat haine albe si ai murit pentru a noastre pacate!!! Ajuta-ne Doamne sa traim pentru Tine la maxim, fiecare clipa din viata noastra si inima noastra sa bata pentru cer!!! AMIN!!!!

 2. Amin amin sora mea Valeria…LAUDA E A LUI si aprecierea e a Dvs!!

  FITI IUBITA MULT DE DOMNUL SI FERICITA ZI DE ZI CU EL!!!

 3. Mă bucur pentru convertirea sufletească minunată pe care ai experimentat-o.Domnul să te binecuvânteze cu harul Său în continuare.

 4. Multumesc Samuel si eu am o bucurie imensa, ca da pe laturi.
  Iti doresc casi tu sa ai parte de maretul har a lui Dumnezeu si de bucurii depline.

 5. Minunat. Da minunat. Nu m-am gandit niciodata ca voi putea fi asemanat cu un picur de roua. Super.

 6. Imi place tare mult

  Ca stropii de roua ce uda campu-nverzit,
  Ca norii din vazduh ce-alearga necontenit,
  Ca raza de soare ce umple vazduhul mereu,
  Doresc, Isuse, sa umpli si sufletul meu.

 7. Cu drag salut toti stropisori de roua si va recomand sa nu va lasati sorbiti de pasarile straine si popositi pe florile gheboase. In rest numai bine!

 8. Dorina este Unul care se va ingriji de toate, trebuie doar sa ne supunem Lui.
  Este vremea sa spui si tu da acestui minunat Creator si Mantuitor.
  Iti doresc sa gasesti Calea cea buna.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: