ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Dincolo de Sloganul Fidelităţii

Proverbe 31:10 ” Cine poate găsi o femeie cinstită?Ea este mai de preţ decât mărgăritarele.”

Cinstea ,dreptatea,curatia inimii,un nume bun si neprihanirea cari sunt mai de pret decat aurul si argintul, toate acestea le cauti chiar in Casa lui Dumnezeu si nu le mai gasesti; de ce ? pentru ca in Templu au navalit neamurile cu obiceiurile lor pagane cari acum ni se par practici normale. Totul pare ceva normal pentru ca atata vreme cat nu privim in Oglinda Divina ,nu vom vedea niciodata ca inima ne este impartita: jumatate adopta obiceiuri,limbaj si cai straine ,iar cealalta jumatate doarme intreaga saptamana pe patul de coma spirituala si mai primeste ea cate un “şoc cardiac” aşaaaa…..ocazional…..,când mai vine pe la altar câte un invitat de care avem grija ca data viitoare sa nu-l mai primim că   ” Prea a Spus Lucrurilor Pe Nume “.

Poate vei spune : ” -Dar nu este nimic gresit in modul meu de viata; am o viata ,normala  de crestin ! “

…Chiar aici este problema: atunci cand iti hranesti inima cu Pâinea lui Dumnezeu,incepi sa adopti stilul de viata al lui Dumnezeu si in mod sigur nu vei mai fi perceput ca un ‘crestin normal’ ci crestinii ceilalti iti vor spune ca esti un pocăit ciudat ,exagerat si perfectionist…..vei fi “ANORMAL” intr-o lume cu vederi “Normale” care te va ucide cu vorba (si te vei duce cu gandul la un Stefan de altădată),vei fi batjocorit precum Noe (care lucra din greu la corabia vieţii lui), ba chiar Leii din fruntea învăţătorilor Legii, înfometati de câştig mârşav şi lacomi dupa slava si aprecierea oamenilor ,te vor înhăţa si se vor arunca asupra ta cum s-a intâmplat odinioara cu crestinii autentici in arenele romane; chiar tu insuţi te vei autodefini ca fiind Nebun Pentru Hristos.
Când inima ta nu mai este impărţită vei renunta la garderoba ta provocatoare si la privirile pofticioase care vânează fiinţe de sex opus pe tot timpul unei şedinţe de gâdilare a auzului sau chiar in timpul desfăşurării unei manopere de reparaţii sufleteşti ; …vei renunta la frecventarea acelor localuri unde,dacă ÎŢI VEI RĂSPUNDE SINCER , esti sigur că Fiul lui Dumnezeu si Duhul Său nu vor merge niciodată pentru că sunt “cetăţi” păgâne cu obiceiuri păgâne ;in dreptul lor Dumnezeu A PORUNCIT : “să nu intraţi în ele şi nici să nu vă îndeletniciţi cu obiceiurile lor ! ”….; “ lumina nu poate sta la un loc cu întunericul !!! ce legătură este între lumină şi întuneric ??? „

Cu siguranţă vei spune : ” dar nu fac nimic rău… şi duminică de duminică merg la adunare şi-mi fac slujba cu conştiinciozitate .”
SĂ NU NE AMĂGIM !!!! Cel cu inima neîmpărţită 1)-nu merge la un loc cu cei răi, 2)-nu se opreşte la locul lor de întâlnire si 3)- nu se va aşeza la poveşti,la o cafea sau la un suc petrecând ore întregi in localul lor pentru ca el ştie ca tovărăşiile rele strică învăţăturile bune; plăcerea lui este să-L cunoască pe Dumnezeu dezvoltând o relaţie verticală foarte apropiata cu El , căutând să-L marturisească prin viaţa de fiecare zi __nu doar de duminica__ şi se pregăteşte pentru aceasta citind lecţie dupa lecţie din Materia Divina.

Daca esti un pom bun,niciodata nu vei face roade rele;
Daca esti un izvor cu apă bună,niciodata cei cu care vii in contact nu vor avea un gust amar atunci cand vor bea din faptele tale. Daca inima ta apartine in totalitate lui Dumnezeu,VEI CERE Domnului tău să scoată zgura din caracterul tau şi să te curaţească;…abia după ce transformarea adevărată se va realiza in lăuntrul tău,atunci vei vedea că orele pe cari altădată le petreceai inaintea TV-ului urmărind tot felul de emisiuni si episoade care-ţi împânzeau sufletul cu HIVspiritual într-un mod aşa de lesne încât nici nu ţi-ai dat seama că ai ajuns in grotă,vei vedea că acele ore ţi-au fost notate la rubrica: Viaţă Cu Inima Împărţită, secţiunea:Laudă şi Închinare Cu Limba Şi Buzele,categoria: Inimă Depărtată De Dumnezeu . Acum vei primi OCHI NOI cari vor refuza sa privească la tot ce se afla pe orizontală pentru că au ales să rămână pironiţi la Mielul care a sfâşiat puterea răului şi te vei lupta să răscumperi timpul pierdut pentru că VREMEA NUNŢII este foarte aproape.

Editorial scris de Estela C.Manea…© www.crestintotal.ro

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Interesant articol si demn de luat aminte,dar sa nu uitam ca daca noi umblam si facem faptele intunericului toate acele duhuri rele le aducem si in biserici si adunari,duhul curviei ,duhul pornografiei,duhul betiei,duhul minciuni si cel mai grav duhul mandriei care nu lasa ca lumina si Duhul sfinteniei sa isi faca prezenta in adunari caci aceste duhuri rele nu pot sta impreuna nicaieri .Multi vin si se cred si se dau mari mantuiti in biserici, dar ei defapt sunt in groapa pierii si vin sa mai duca cativa cu ei in iad ,sarmanii copii si tineri .Dumnezeu sa aiva mila de noi toti si sa ne izbaveasca odata de cei rai si pacatosi din fire caci numai El poate a ne salva.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: