ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Mirosind a Sfant

Crestinul AUTENTIC este o floare ale carei petale emana miros de Dragoste, Bucurie, Pace, Indelunga Rabdare, Bunatate, Facere de Bine, Credinciosie, Blandete si Infranare a Poftelor ….o diversitate de mirosuri armonizate perfect prin Unirea lor intr-o Singura Sursa.
Ori de cate ori neghina va intepa floarea cu acele ei de rautate, batjocura, lacomie, cearta, vrajba, ura etc…, floarea care si-a primit mirosul de la Creatorul ei, tot acelasi parfum il va emana. Mireasma caracterului lui Dumnezeu imprimat in petalele copiei Lui nu va disparea chiar daca aceasta din urma ar fi strivita la pamant.Daca as cauta sa ranesc petala din mijloc de care sunt legate toate celelalte – petala DRAGOSTEI–, floarea ar spune ca este plina de BUCURIE ca sufere pentru Numele Celui ce a creat-o; si pentru ca PACEA este strans legata de ea, va avea INDELUNGA RABDARE cu Penina cea intepatoare si nu-si va pierde BUNATATEA si FAPTELE BUNE fiindca ea va ramanea in continuare CREDINCIOASA Celui care a intocmit-o si care i-a daruit un Duh BLAND, intocmai ca a Fiului.
Acest gen de flori NU vor POFTI niciodata mirosuri care sa le perverteasca mireasma .

Editorial scris de Estela C.Manea…© www.crestintotal.ro

Crestin Total recomanda :

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro , www.portileraiului.ro

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Vad sora mea ca poti fi si iubitoare, dar nu uita ca trandafirul strivit isi imprastie parfumul mai patrunzator, numai ai grija cum il strivesti ca are si spini.

  2. Atat de frumos mirosim cu totii in biserici a sfinti…iar cand iesim afara ne ofilim in data!!! Doamne ajuta-ne sa fim sfinti pe deplin, nu doar sa mirosim a sfinti!!!

    Dumnezeu sa te binecuvinteze sora mea Estela pentru ceea ce ai scris…si aporpo…ESTELE e un nume superb, e prima data cand il aud!!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: