ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ce ar spune Dumnezeu omenirii daca ar fii acum pe pamant?

Iubitii mei, frati si surori; am observat ca unele pacate sunt tratate cu indiferenta si mai mult de atat nu se cunosc lucruri elementare, pe care ar trebui sa le stie orice crestin, drept  pentru care astazi nu voi scrie un nou editorial pentru ca nu vreau sa fac asta sa se vada ca Alin Ivasco a mai scris inca un editorial ci vreau ca din discutiile pe care le avem sa invatam si ramanem cu ceva. Nu vreau sa se creada ca eu ma cred atotstiutor si nici nu as vrea sa se simta cineva mai prejos, ci dimpotriva sunt deschis sa invat si eu de la voi si toti impreuna sa invatam de la Hristos.

Acestea fiind spuse as vrea si v-as ruga sa ne uitam peste doua din articolele mele, si anume http://crestintotal.ro/2010/06/08/fiti-evanghelisti-in-lume/,   si    http://crestintotal.ro/2010/08/02/al-cui-purtator-de-cuvant-esti-tu/ , si aceasta pentru  ca vreau sa intelegem corect care este menirea noastra. Pentru a putea face acest lucru cred ca in primul rand trebuie sa fim toti niste evangjelisti, pentru ca mai multi oameni sa-L cunoasca pe Dumnezeu si pentru ca Domnul Isus a spus: ”mergeti si propovaduiti Evanghelia la orice faptura pana la marginile pamantului”, inseamna ca trebuie  sa fim purtatorii de cuvant ai Lui Dumnezeu;(adica sa transmitem mesajul exact asa cum l-ar face Dumnezeu daca ar fi printre noi.)

Dragii mei, mai sus am am ridicat o intrebare: ”CE AR SPUNE DUMNEZEU OMENIRII DACA AR FII ACUM PE PAMANT?”, dupa ce veti trece din nou peste cele doua editoriale amintite mai sus si raspunsurile lor, as vrea sa va spuneti parerea iar la la sfarsit sa raspundeti la intrebarea de mai sus, DAR cu mare grija si responsabilitate pentru ca s-ar putea ca acel lucru va trebui sa il spui tu frate si sora celor din casa ta, vecinilor tai, prietenilor tai, colegilor de la lucru si tuturor oamenilor care te inconjoara.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!!! AMIN

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Alin Ivasco© www.crestintotal.ro

--

Citeste mai multe editoriale de Alin Ivasco, Te astept in fiecare Luni

Crestin Total recomanda :

--

Kerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.clcromania.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro www.hainecrestine.blogspot.com

-

Related Articles

20 Comments

 1. Eu cred ca El spune deja destule prin fenomenele ciudate ce se intampla in jurul nostru si multe altele si chiar daca ar fi langa noi si ne-ar vorbi tot nu am asculta! Dar ma rog Domnului sa lase un Duh de ascultare si sa schimbe viata noastra din amorteala asta ca se vede ca El vine curand!

 2. Stiti ce ar spune Dumnezeu omeniri,EL AR STRIGA… SI VA STRIGA CU PUTERE INTR-O ZI PENTRU FIECARE OM,DE CE NU VRETI SA CREDETI IN FIUL MEU SI SA VA POCAITI ,COPIII MEI??!!!!!!!!!!!!!!SI APOI VA ZICE …DE CE NU A-TI ASCULTAT DE GLASUL MEU?ACUM E PREA TARZIU!!USA HARULUI S-A INCHIS.
  Ferice de voi care a-ti ascultat de chemarea si glasul Meu.Veniti binecuvantati Tatalui de mosteniti imparatia cerului.Amin
  Doamne indurate de noi pacatosi si pomeneste-ne cand Vei veni sa ne duci in imparatia Ta.Amin

 3. Pentru a raspunde documentat si folositor la aceasta intrebare trebuie sa cunoastem mai intai cand si ce au spus oamenilor, vorbind, Domnul Dumnezeu Tatal, Domnul Dumnezeu Fiul si Domnul Dumnezeu Duhul Sfant.Cuoaste cineva?

 4. Am vrut sa spun “ultima data”.Ce au spus Cei din cer, ultima data oamenilor?

 5. amin amin,sora simina.Doamne trezeste-ne!si fereste-ne de barfa ca sa putem fi evanghelisti si purtatorii Tai de cuvant.

 6. si inca ceva DUMNEZEU vorbeste cand intr-un fel cand in altul dar oamenii nu iau seama.
  eu asta vreau sa scot in evidenta si pe aceasta as vrea sa va axati si voi sa spunem omenirii ceeace ar vrea dumnezeu sa ii spuna si sa ne lasam de barfa.

 7. Dumnezeu ne vorbeste in fiecare zi si zilnic vedem mesajew de la El,dar daca totusi ar veni personal sa ne mai spuna ceva,cred ca ne-an spune cu lacrimi in ochii ,,POCAITI_VA CACI IMPARATIA CERURILOR ESTE APROAPE”.Doamne ai mila de noi.

 8. Eu cred ca Domnul ar zice: DACA M-ATI IUBI, ATI PAZI PORUNCILE MEME!!!

  Oare Il iubim noi cu inima si nu doar de pe buze???

 9. Eu cred ca Domnul ar zice: DACA M-ATI IUBI, ATI PAZI PORUNCILE MELE!!!

  Oare Il iubim noi cu inima si nu doar de pe buze???

 10. da sora monica ai perfecta dreptate si stau si ma gandesc ce dureros va fi atunci pt.multi “pocaiti”(in ghilimele) care vor auzi cuvintele de respingere a lui Dumnezeu”plecati de la mine blestematilor caci ati lucrat cu faradelege”.
  Insa intrebarea mea era cu privire la ziua e astazi nu cu privire la ziua in care va veni Domnu.De aceea zic ca Domnu sa ne ajute sa fim evanghelisti in lume si sa spunem oamenilor ceea ce trebuie ca sa fie mantuiti.

 11. interesanta intrebare frate Mihai,insa nu stiu la ce te referi,dar cred ca impreuna vom afla si ne va fi de folos.Fi binecuvantat…!

 12. si da in sfarsit avem primul raspuns concret din partea fratelui Marin Somai.Cred ca e cel mai important lucru pe care ar trebui sa il spunem la orice faptura,pt.ca uitati ce scrie in

  faptele apostolilor 17:30″Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta,si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca.”

 13. Stiti ce cred eu ca ar zice Dumnezeu daca ar fi (si cred ca este pt ca El este pretutindeni) pe pamant?!
  “Copii mei nu mai stati la stadiu de copilasi ci cresteti, treceti la bucate tari!
  Marturisiti-Ma in lumea asta si nu va mai muscati intre voi! Lasati tot asa cum a last hristos cerul si s-a jertfit pentru lume, iesiti in lume si vestiti Vestea cea mare!
  Iubiti-va cum va iubit Isus si daca vrea cineva sa fie mare sa fie slujitorul fratelui sau!”

  Dumnezeu ne vorbeste numai nu e nimeni sa-L asculte!

  Binecuvantare sfanta frate Alin!

 14. Din ceeace am discutat pana acum am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ne vrea sa fim in primul rand copii ai Lui care sa evanghelizam omenirea,fiind purtatorii Lui de cuvant,sa ascultam intocmai de Duhul Lui cel Sfant si sa credem in Fiul Sau,pocaindu-ne in fiecare zi caci imparatia cerurilor este aproape,mai mult de atat ne-ar mustra pt.ca spunem ca-L iubim fara sa pazim poruncile Lui.

 15. Tocmai din acest motiv nu suntem vrednici de împaratia Sa,de aceea trebuie sa trecem de la stadiul de copilasi la stadiul de oameni mari hranindu-ne cu bucate tari(asa cum a scris fratele Cipri,care a atins exact ceeace vroiam;esenta intrebarii),si anume:”FITI EVANGHELHSTI IN LUME,MARTURISIMDU-MA SI NU VA MAI BARFITI (muscandu-va intre voi),CI DIN CONTRA SMERITI-VA FIIND UNII ALTORA SLUJITORI.”Doamne ajuta-ne!!!

 16. Frate Mihai daca nici unul dintre noi nu am raspuns intrebarii tale te rog sa ne dai tu raspunsul.
  FII BINECUVANTAT!!!

 17. Domnul sa te binecuvinteze frate Alin
  Dumnezeu care este atotstiutor El care a facut cerul si pamintul El care nea creeat dupa chipul si asemanarea SA,a Lui ochi care vede pretutindeni El care cunoaste gandurile noastre inaintea LUI est totul gol si descoperit ,oare ce ar mai putea spune omeniri ,caci vedem caci in fiecare zi ne atentioneaza si ne spune ceva acel ceva este sa ne intoarcem cu toata fiinta catre El sa ne intoarcem din drumul nostru sa ne pocaim de faptele noastre cele care nu sunt dupa voia Lui,suntem niste crestin caldicei si Domnul ne vrea sa fim in clocot nu vreu sa vorbesc de acei care nul cunosc vedem caci pacatul a ajuns ca in Gomora si Sodoma ,dar cu parere de rau vedem si multi crestini care se amesteca cu lumea .Doamne ai mila de noi si trezestene astazi pina nui prea tirziu.amin

 18. Dumnezeu ar spune acelasi lucru care ni-l spune de viacuri: “Iată, Eu vin curând; şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui. ”
  Dumnezeul nostru sa ne dea puterea necesara sa-L slugim pana la capat cu credinciosie si mie si tie frate Alin 🙂
  Dumnezeul pacii sa va sfinteasca pe deplin .

 19. Amin sora Valeria.cred ca acst lucru e cel mai important sa il intelegem ca mult nu mai este pna vine Domnu sa ne ia.Datoria noastra e sa fim pregatiti sa il intampinam,sa fim demini de numele pe care il purtam incercand sa nu pierdem ce am primit asa cum spune in Apocalipsa 3:11″pastreaza ce ai ca nimeni sa nu iti ia cununa”
  AMIN!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: