EDITORIALE

Ziua iubirii la reducere de preţ

ziua,,…Nu stârniţi, nu treziţi dragostea pănă nu vine ea.” E unul din cele mai vechi sfaturi matrimoniale. Mă lasă rece tot marketingul acesta în care se vinde ,,dragostea” şi poveştile siropoase care nu ţin decât câteva zile, cel mult câteva luni. Dacă există o dragoste care nu are termen de valabilitate aceea e din Dumnezeu; ea rămâne-n veci la fel, când toate-n jur se clatină rămâne; o poţi simti atunci când plângi, atunci când eşti voios, iubirea ce rămâne e Cristos. Prea multe fete devin victimele propriei inimi, care e nespus de înşelătoare şi o urmează fără să consulte şi creierul. Un bărbat adevarat e unu la un milion şi te va găsi dacă aştepţi şi eşti atât de pasionată de Dumnezeu incât, acel ,,el” să-L caute mai întâi pe Domnul, ca să te găsească pe tine. Nici un băiat nu merită să plângi pentru el, prinţesă a lui Dumnezeu, asa că ridică-te că iţi cade coroana. Cel care te va iubi nu te va face să plângi decât de bucurie. ,,Aşteptarea celor neprihănite (parafrazare) nu va fi decât bucurie.”

Nu contează că eşti înconjurată de cupluri şi îţi vine să le invidiezi maxim, atâta timp cât ştii că ai un vis în inimă pentru care lupţi: o poveste de dragoste scrisă de Dumnezeu.

Dacă în perioada când eşti singură nu eşti fericită cu tine, nu o să fii mai fericită doar pentru că un el apare şi îţi şopteşte promisiuni. El ar trebui să te găsească împlinită, nu disperată după atenţie fiindcă asta doar îl va pune pe fugă. Avem tendinţa când ne îndrăgostim să îl facem centrul universului, dar e doar un bărbat şi dacă încă nu ai aflat, toţi bărbaţii sunt păcătoşi şi dezamăgesc la un moment dat. Ai dezamăgit şi tu pe cineva, cel puţin o dată; e în natura umană. Alege să fii diferită, chiar dacă asta înseamnă că-ţi vei atrage porecla ,,ciudata”. La sfârşitul unei perioade mai lungi sau mai scurte de aşteptare, te va găsi cel pentru care ai fost creată, şi nu va trebui decât să îl laşi să lupte pentru tine. Fetele care fac ele primul pas, ucid în bărbat ceva pus de Dumnezeu acolo: nevoia de a fi luptător, de a cuceri şi a explora munţii care îl despart de femeia iubită.

Celebrează şi tu dragostea azi, dar şi mâine şi în toate zilele ce vor veni prin rugăciuni pentru el. Ştiai că îl poţi îmbrăţişa de la distanţă, atunci când te gândeşti la el şi te rogi pentru el?!

Scris de Ella Roman pentru CrestinTotal.ro

anigif-400x110

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: