ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

O zi, o luna, un an scrise pe o piatra…

Iov 14:1 Omul născut din femeie, are viaţa scurtă, dar plină de necazuri.

Mă uit în jurul meu cu durere în inimă şi văd cum oameni dragi inimii mele părăsesc viaţa aceasta pământească şi pleacă în veşnicii rând pe rând…În urma lor rămâne suferinţă şi un loc în inimă veşnic gol…Lacrimi…e tot ce mai pot dărui…şi o întrebare: „Oare rândul meu când va fi?”

Datorită păcatului, viaţa pe pământ a ajuns să fie atât de scurtă şi plină de necazuri. Dar, cine Îl are pe Dumnezeu în inima lui, chiar şi în necaz va fi fericit în adâncul fiinţei şi va simţi mângăiere pentru că Dumnezeu nu îi părăseşte niciodată pe copiii Lui, care se încred în EL din toată inima!

Iacov 4:14 „Şi nu ştiţi ce va aduce ziua de mâne! Căci ce este viaţa voastră? Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţintel, şi apoi piere”. Cât de adevărat este acest verset. Şi dacă îl înţelegem pe deplin, ar trebui să ne cercetăm viaţa şi să nu mai facem atâtea planuri pentru ziua de mâine. Nimic din tot ce avem nu este al nostru, ci este harul şi bunătatea lui Dumnezeu care se arată credincios faţă de noi în fiecare secundă! Suntem un abur, care trecem, o fărâmă atât de mică în universul acesta nemărginit! Dacă noi suntem atât de mici şi avem un Dumnezeu atât de mare încât Universul nu Îl poate cuprinde, oare nu merită ca „aburul” acesta de viaţă să fie trăit la maxim pentru EL? Merită se ne irosim timpul pentru lucruri trecătoare, în loc să punem toată energia noastră la dispoziţia Lui?

1 Ioan 5:12 „Cine are pe Fiul, are viaţa; cine n-are pe Fiul lui Dumnezeu, n-are viaţa.” Viaţa de pe pământ este o adiere de vânt, care ne poate purta spre veşnică bucurie sau spre pierzare! Dacă ne lăsăm călăuziţi de adierea Duhului Sfânt, vom avea pe Fiul şi vom avea viaţa care va începe cu adevărat în Slava Mielului care şade pe tron la dreapta Tatălui! De aceea să ne silim să avem o viaţă trăită cu folos pentru Isus Hristos! La orice pas, în orice zi să fim pregătiţi pentru a-L întâlnii! Stând în veghere Satan nu ne va biruii, pentru că Domnul de partea noastră va fii!

Dacă azi eşti sănătos şi poţi citi aceste rânduri, este îndurarea lui Dumneze care a mai adăugat o zi la viaţa ta de pribeag…aşa cum zice versetul: Isaia 38:16 Doamne, prin îndurarea Ta se bucură omul de viaţă, prin ea mai am şi eu suflare, căci Tu mă faci sănătos şi îmi dai iarăşi viaţa. Nu e un vis, şi nu e întâmplarea că trăieşti! Nu e doar o închipuire şi o celulă lăsată la voia întâmplării din care ai primit şi tu viaţă! Viaţa este Dumnezeu, care te-a ales înainte de a te naşte! Care te-a cunoscut înainte să fi existat şi toate zilele vieţii tale au fost scrise sus în cer! Nu ştiu care va fi sfârşitul meu, sau al tău, dar un lucru cer de la Domnul împreună cu psalmistul: Psalmi 27:4  Un lucru cer de la Domnul, şi-l doresc fierbinte: aş vrea să locuiesc toată viaţa mea în Casa Domnului, ca să privesc frumuseţea Domnului, şi să mă minunez de Templul Lui. Dacă viaţa trece aşa de repde, oare e prea mult să locuim în Casa Domnului şi să ne bucurăm de frumuseţea Lui? Mă minunez zi de zi când privesc natura şi tot ce mă înconjoare şi nu pot să mai zic decât: „Îţi mulţumesc Doamne că m-ai creat o făptură atât de minunată şi mă pot bucura de toată frumuseţea dragostei Tale pe care o văd în jurul meu…”

Ziua de mâine nu e a ta şi nu e a mea…ziua de azi…e a Domnului! Nu ştiu dacă săptămâna viitoare voi mai putea scrie un articol, nu ştiu dacă voi mai fi pe acest pământ, dar ştiu că mă voi întâlni sus în Slava cerului senin cu toţi acei care L-au iubi pe Domnul şi au făcut voia Lui în viaţa aceasta!

O zi, o lună, un an vor fi scrise pe piatra de la capul meu…şi tot ce rămâne e viaţa mea scrisă în palmele Lui…pe crucea din Golgota!!! Şi acolo sus în cer voi putea săruta palmele în care am fost „săpată” din dragostea Lui pentru mine!

Tu eşti gata să-L întălneşti pe Dumnezeu? O zi, o lună, un an vor fi scrise şi în dreptul tău…dar pe inima ta…e scris: „DUMNEZEU?”

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Florina Patru® www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

SPONSORI CLICK

Haine Crestine.blogspot.com: tricouri si bluze personalizate.  vezi modelele sau ce  model doresti > www.hainecrestine.blogspot.com

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. Fii binecuvintata sora mea Florina,Domnul sa-Ti rasplateasca toata osteneala ta.
  Ai scris un foarte mare adevar, caci zilele noastre sunt in mina Domnului,nu stim cite mai avem uni mai multe, alti mai putine si nu suntem nimic tot ceea ce suntem suntem prin Harul si dragoste Lui Dumnezeu Domnul sa ne ajute cate zile mai avem de trait pe acest pamint sa le traim cu Domnul si El sa fie slavit in tot ceea ce facem si sa cautam sa ne apropiem cat mai mult de El,caci ziua de maine nu stim a cui este si ori ce va fi sa putem zice ,,fie caci traim ,fie caci murim noi suntem ai Domnului,,
  Suntem doar o rasuflare
  Abur spulberat de soare
  Simple adieri de vint
  Si o mana de pamint

  Suntem mici dar Tu esti mare
  Doamne ca in strimtorare
  Doar prin tine existam
  De aceea Te laudam

  De nu neai fi intins mina
  Ne-ar fi inghitit tarina
  Dar Tu stii Doamne asa
  Nu cei morti te pot lauda

  GLORIE DOMNULUI AMIN
  Nu cei morti te pot lauda

 2. Pace sfanta sora Flory.Este adevarat…..Cea mai buna alegere este sa umblam cu Dumnezeu oriunde si oricand.E bine sa alegi sa traiesti viata vesnica in Rai? Totdeauna ai avut dreptul să intri aici. Pentru ca Isus Hristos ţi l-a obţinut prin jertfa de la Golgota. O poartă era facută numai pentru tine. Ai ştiut tot timpul ca-i deschisa,dar ai amanat mereu, zicand… mai e o zi si maine si ma voi pocai…dar v-a veni o zi cand usa v-a fi inchisa, fiindcă e târziu. Si vei avea înainte veşnicia să regreţi ,ca nu ai gasit o zi in care sa-ti doresti Raiul, sa intri in el ,sa nu mai iesi .Evrei 3:7-19 Amin
  Doamne ajuta-ne sa alegem bine si corect si la timp ,ca sa intram in Rai cand vom pleca de pe pamant.

 3. sa ne traim fiecare zi din plin ca si cand ar fi ultima pe acest pamant.suntem toti efemeri,daor Domnul e vesnic.sa ne bucuram de viata si s-o traim cu gandul si rugaciuni zilnice la Dumnezeu.la capul nostru se vor asterne numele si data nasterii si a mortii,dar nu se va asterne faptele si credinta noastra in Tatal Ceresc.ele se vor asterne in fata Lui si ne va primi sau nu langa El.sa intindem mana si sa tindem spre cer,spre Domnul.asta sa fie telul nostru cel mai inalt din viata.sa binecavantam fiecare zi din viata noastra si sa-i multumim domnului pentru dragostea si rabdarea Sa pentru noi.Sa ne primeasca langa El si sa fim vesnic inconjurati de lumina si pacea dumnezeiasca sfanta!

 4. Noi suntem doar calatori spre Tara minunata, si nu vom ingadui ca lucrurile astea pieritoare sa ne rapeasca bucuria si nadejdea.
  Daca traim pentru Domnul traim, daca murim, pentru Domnul murim; deci fie ca traim, fie ca murim noi suntem ai Domnului.
  Inspirat este articolul tau surioara si ziditor.
  Domnul sa-ti rasplateasca osteneala.
  Suferintele de aici de jos nu sant vrednice sa fie puse alaturi de slava viitoare, asa ca inainte cu toata credinta.
  Dragostea lui Dumnezeu sa-si gaseasca un cuib in inima ta Flory si tot ce faci sa faci din dragoste.

 5. Amin amin…fiti binecuvantate surioarele mele pentru cuvintele puse de Domnul in inimile voastre!!!

  Pacea sa fie cu voi pretutindeni!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: