Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Cine va fi impotriva noastra?

Romani 8:31 Deci, ce vom zice noi în faţa tuturor acestor lucruri? Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră? Este atât de ziditor pentru mine acest verset. De multe ori am avut de înfruntat situaţii în care m-am văzut la capătul puterilor, dar îmi venea în minte acest verset, mă întărea vedeam mâna lui Dumnezeu în viaţa mea. Aş vrea să mă adresez ţie, drag cititorule. Aş vrea ca azi prin Duhul lui Dumnezeu să mă apropii de tine, de inima ta şi să te


îndemn: RIDICĂ-TE ÎN CAPUL OASELOR ŞI MERGI MAI DEPARTE CU DUMNEZEU DE MÂNĂ!!! Poate eşti singurul creştin din familia ta şi toţi sunt împotriva ta. Cu toate acestea Domnul este de partea ta, aşa că nu te mai autocompătimi spunându-ţi că eşti singur! EL NICIODATĂ NU TE VA PĂRĂSI, aşa a promis în Cuvântul Sfânt! Poate eşti misionar, şi ai ajuns la capătul puterilor, DAR DUMNEZEU ESTE SINGURA TA SPERANŢĂ, APELEAZĂ CU ÎNCREDERE LA EL! Dacă oamenii te-au prigonit şi ţi-au întors spatele, nu uita că primul în care au lovit a fost ISUS. Cine va putea fi împotriva ta om al lui Dumnezeu, daca EL este pentru tine? Crezi că oamenii au vre-o putere asupra ta? O, nu! Ce este în tine, este sădit de Dumnezeu şi este mai puternic decât ceea ce este în lume.

Vă spun la modul cel mai sincer, că şi eu m-am implicat în multe lucrări pentru Domnul şi de multe ori Diavolul a lovit în mine, dorind să oprească lucrarea. Am avut şi gânduri că tot ce fac e în zadar şi că sunt alţii mai buni ca mine; dar am înţeles că Diavolul lucra la nivelul minţii mele dorind să dezbine o lucrare bună făcută în Numele Domnului. Şi atunci am auzit glasul Domnului care îmi zicea: „Nu te teme de nimic, Eu sunt cu tine ca să te sprijinesc şi tot ce faci pentru Mine îţi va fi răsplătit”. Atunci am început să înţeleg pe deplin acest verset: „Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastră?” M-am ridicat şi am mers mai departe, pentru că dacă El este de partea mea, nu trebuie să mă împiedic de nişte oameni care nu cunosc voia Lui!

Aş vrea să te încurajez drag cititor să mergi cu Dumnezeu până la moarte! Mai ştii ce ai primis în apa botezului când ai zis că eşti gata să Îl urmezi până la moarte şi erai plin de râvnă şi de dragostea dintâi?? Te rog în Numele Domnului, respectă-ţi promisiunea aceasta!

Căci dacă trăim, pentru Domnul trăim şi dacă murim pentru Domnul murim. Deci fie că trăim, fie că murim noi suntem ai Domnului.

Mergi înainte cu avânt, dragul meu slujitor, căci Domnul Însuşi va merge în faţa ta şi va fi de partea ta în toate zilele vieţii tale, până la sfârşitul veacului, AMIN!!!

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Florina Patru® www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

SPONSORI CLICK

Haine Crestine.blogspot.com: tricouri si bluze personalizate.  vezi modelele sau ce  model doresti > www.hainecrestine.blogspot.com

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18729 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

18 comentarii la Cine va fi impotriva noastra?

 1. monica // 5 Iunie 2010 la 9:33 //

  Asa este,sora Flory fi binecuvantata de Dumnezeu si bucurate in domnul.
  Daca Dumnezeu este cu noi, cine va fi impotriva noastra?
  Eu ma consider si sunt fericita ca sunt o prizionera pentru Hristos,in lanturi fiind Pavel nu s-a lepadat de Isus si il propovaduia cu putere celor intemnitati cu el si a nascut un fiu pentru imparatia lui Dumnezeu,trebuie sa ne adaptam la invatatura din atitudinile si faptele Apost.Pavel care s-a numit intemnitat a lui Isus Hristos in Ep.Lui Pavel catre Filimon eu nu inteleg multe lucruri dar Dumnezeu mi le descopera rand pe rand ca atunci cand noi ne consideram mai slabi in felul lumii, suntem mai tari in Hristos si ca tot ce facem sau suntem… defapt e planul lui Dumnezeu pentru noi,eu nu sunt la intamplare acolo unde sunt si nimeni care are credinta in Dumnezeu ,nu e la intamplare acolo unde este, iindiferent de locul sau de starea lor nimeni si nimic nu ne poate impiedica sa fim lumini in aceasta lume rea si necredincioasa.Filip.2:13_16 Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi si va da dupa placerea Lui si vointa si infaptuire. ……dar ne trebuie rabdare si indelunga rabdare sa se infaptuiasca rugaciunile noastre.Doamne ajuta-ne.Amin

 2. Domnul este lumina si mantuirea mea: de cine sa ma tem? Domnul este sprijinul vietii mele: de cine sa-mi fie frica? Psalmii 27:1
  Domnul este de partea mea si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni? Psalmii 118:6
  Acestea sant versetele ce m-au intarit de multe ori; cand oameni au vrut sa ma doboare, cand viata mi-a fost in pericol, cand totul mi se parea coplesitor ….
  Este adevarat, Cuvantul da viata, intareste si calauzeste. As vrea ca indemnul tau sa rasune in inimile celor ce-l vor citi si sa-i incurajeze in clipele de descurajare.

  Este un indemn puternic pentru cei ce se simnt singuri si greutatile ii apasa, Dumnezeu sa te binecuvinteze surioara mea Flory

 3. Este adevarat, Cuvantul da viata, intareste si calauzeste. As vrea ca indemnul tau sa rasune in inimile celor ce-l vor citi si sa-i incurajeze in clipele de descurajare.

  Este un indemn puternic pentru cei ce se simnt singuri si greutatile ii apasa, Dumnezeu sa te binecuvinteze surioara mea Flory

 4. Sorin // 5 Iunie 2010 la 22:24 //

  Flory,Flory am impresia ca ai scris acest editorial ca sa lovesti in anumite persoane care au indraznit sa se ia de tine.cel putin asta-i parerea mea,sa nu te superi pe mine.dar intr-un fel ai dreptate Dumnezeu este alaturi de noi si nu ne lasa atata timp cat suntem in stare sa recunoastem tot ce-am gresit.doar de El vom depinde in ziua judecarii,dar sa nu uitam ca exista si oameni care incearca sa ne aduca la lumina si sa ne indrepte.

 5. somai marin // 5 Iunie 2010 la 22:27 //

  Mare dreptate ai prin acest articol,oamenii sint plini de dezamagiri,dar Domnul nicicind nu ne dezamageste.Dumnezeu este cu noi si azi si miine este deja acolo pt noi.

 6. Margea Florin // 6 Iunie 2010 la 21:38 //

  Dumnezeu sa te binecuvinteze . un articol inspirat .Dumnezeu sa ne ajute sa ne incredem in El ….fratele meu Sorin daca teai simtit lovit nu trebuia sa ne spui si noua ….iar acest articol a fost scris sa ne imbarbateze nu sa ne loveasca pacat de aceste concepti necrestinesti …Dumnezeu sa ne incredem in El .

 7. Cu Dumnezu aproape strabati pustia, treci muntii de probleme, treci si prin vai si peste dealuri; cu Dumnezeu de partea noastra nu ar trebui sa ne temem de nimic, nici de criza financiara 🙂
  Frumos articol, cool!

 8. sorin // 7 Iunie 2010 la 10:55 //

  frate Florin nu la mine ma refeream cand ziceam ca a facut articolul pentru a lovi in unii care au avut treaba cu ea.se stie prea bine despre cine vorbesc.dar vad ca imediat ii sari in ajutor.stai linistit frate ca nu-i cazul sa te agiti.

 9. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 9:42 //

  Domnul sa te binecuvinteze si pe tine sora mea Monica!!! Exemplu lui Pavel este foarte ziditor pentru toti crestinii!!! El chiar si in lanturi si in suferinta era fericit cu Domnul, iar noi de multe ori in mici probleme, in mici impotriviri suntem gata sa renuntam la tot!!! Ce credinta slaba avem de multe ori!!! Dar DOMNUL ESTE DE PARTEA NOASTRA SI NU TREBUIE SA NE TEMEM DE NICI UN RAU!!!

  Fii plina de pace sora mea Monica si RAMAI O PRIZONIERA A LUI HRISTOS TOATA VIATA TA!!!!

 10. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 9:49 //

  Sora mea Valeria, Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucratori si cu siguranta acei ce simt in acelasi Duh cu noi vor fi cercetati si imbarbatati!!

  Tot ce scriu, nu e de la mine, ci Duhul Domnului e Acela care ma calauzeste in tot adevarul si imi spune ceea ce sa scriu!!! Totul e atat de natural, si in momentele de rugaciune simt cu puterea Celui plin de slava coboara si imi pune pe inima!! Obisnuiesc sa trimit zi de zi sms cu versete sau indemnuri persoanelor ce le am pe tel!! Si nu de putine ori primesc raspuns ca au ajuns mesajele exact la momente de tristete, de nevoie, de slabiciune!!! Si asta ma intareste pentru ca simt Duhul Domnului la lucru!!!

  Chiar ieri am trimis un sms la liderul unui cunoscut grup de lauda din Romania si seara mi-a scris pe mess ca a fost foarte imbarbatat pentru ca sms meu a ajuns exact ianite de a intra la un examen si a fost foarte incurajator pentru el!! Nu eu fac acest lucru de a incuraja, ci Duhul Domnului care ne calauzeste si ne indeamna!!!

  Asta e doar o mica experienta, cum Dumnezeu cerceteaza inimile noastre prin Cuvant si cum putem fi unii pentru altii o incurajare!!!

  Sora mea Valeria…NU VA TEMETI DE NIMIC, DOMNUL ESTE SI VA FI MEREU DE PARTEA DVS!!! Va pup de la Arad!!!!

 11. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 9:51 //

  Dana, Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine si sa fii tare in Domnul!!! orice valuri orice incercari sa nu te desparta nici o clipa de dragostea Lui!!! cand este El de partea ta, poti birui orice durere si orice ar veni asupra ta!!!!

  Dumnezeu sa te intareasca!!!!

 12. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 10:01 //

  Frate Sorin, eu nu scriu articole ca sa lovesc in nimeni si tot ceea ce scriu e de la Domnul, nu de la mine!!! Colaborez foarte bine cu acest site de 1 an de zile, si pana acum nimeni nu mi-a zis ca as fi scris articole ca sa lovesc in altii!!! Daca ai cunoaste Biblia ai stii si tu versetul acesta Evrei 4:12  Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.

  Nu intrati aici doar sa umpleti site-ul de commenturi de lauda sau dezaprecieri la adresa persoanelor ce scriu!!! Si nu ma refer la mine ca vreau sa fiu laudata sau dezapreciata!!! Ma refer la toate persoanele ce pun suflet sa scrie pe acest site!! Nimic nu se face fara munca si calauzirea Domnului!!! Daca scrieti pe ecste site doar sa va bagati si voi in seama, renuntati!! Aici nu e un CHAT sau o TAVERNA unde se pot discuta toate rautatile lumii!! Aici e locul in care se vorbete de Dumnezeu si unde ne dam silinta ca prin Cuvantul Domnului sa ne zidim si sa ne ridicam unii pe altii!! Aici e locul unde s-au legat prietenii sfinte si unintate in Duhul Sfant!!! Cine nu e in acelasi Duhu cu noi si cu Evanghelia lui Hristos, a grest site-ul!!!

  Fii plin de pace si de inteleciunea lui Hristos frate Sorin!!!!! Si citeste Scrisptura, ca ea este un IZVOR DE APA VIE!!!!!

 13. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 10:06 //

  Dragul meu Marin si iubi meu Florin, Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe voi si sa va imbrace cu puterea Duhului sa puteti tine piept oricarei uneltiri a Diavolului!! Cand Domnul e pentru voi, veti fi mai mult decat biruitori daca stati alipiti de El cu toata fiinta voastra!!!!

  Cum Dumnezeu zi de zi pasind prin viata aceasta de incercari si durere, vom ajunge curand sus in cer unde vom avea numai mangaiere!!!!

 14. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 10:13 //

  Naomi, Dumnezeu sa te intareasca!!! Cand Domnul e cu noi, cuvantul „criza” nu are ce cauta pe buzele noastre!!! CRIZA este in viata noastra atunci cand alegem sa traim fara Dumnezeu si ii intoarcem spatele!!! Dar cand ne alipim inima de Domnul si Il lasam sa lucreze in viata noastra, nu ne temem de nimic pentru ca Biblia zice: Psalmi 37:25  Am fost tânăr, şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi pâinea.

  „Criza” e doar o metoda a diavolului de a trage privirile credinciosilor de la Dumnezeu la lucrurile din lume. Este metoda diavolului de a sadi groaza in inimile noastre si teama zilei de maine….Dar sa nu uitam un lucru: 2 Timotei 1:7  Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste şi de chibzuinţă.

  FITI PLINI DE PACE SI TRAITI O VIATA DIN BELSUG CU DUMNEZEU!!!!

 15. buni.flori // 8 Iunie 2010 la 10:36 //

  PACE SFINTA SORA FLORINA
  FII BINECUVINTATA SI PENTRU ACEST ARTICOL PLIN DE ADEVAR ASA ESTE NIMIC SI NIMENI SU NE POATE DESPARTI DE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU ATITA TIMP CHIT RAMINEM LINGA EL.CHIAR DACA AVEM ATITEA CARE SUNT INPOTRIVA NOASTRA,SI AR VREA SA NE DESPARTA DE DUMNEZEU ,DE ISUS CRISTOS SI SA NE ALATURAM LUMII ACESTEIA CARE PE ZI CE TRECE ESTE TOT MAI DEPARTE DE CREEATORUL NOSTRU,DAR SLAVIT SA FIE DUMNEZEU CACI NE IUBESTE SII PASA DE NOI SI NE POARTA-N CARUL LUI DE BIRUINTA SLAVIT SA FIE ISUS CRISTOS CACRE STA LA TREAPTA TATALUI SI MIJLOCESTE PENTRU NOI SI STA SI NE ASTEAPTA CA INTR-O ZI SA FIM CU EL ACOLO UNDE SA DUS SA NE PREGATEASCA UN LOC ,IN INPARATIA VESNICA AMIN

 16. sorin // 8 Iunie 2010 la 12:15 //

  mai sora Florina dar cum iti poti tu permite sa ne zici la cei care intram pe-acest site sa nu mai intarm si sa scriem cum vrem noi.te-ai simtit jicnita ca nu ti-am luat apararea?nu toti sunt de partea unei persoane sau a alteia.dar nu esti tu in masura sa zici cat de mult cunosc eu scriptura ca poate o cunosc mult mai bine decat tine.si nu ma laud cu asta ca nu vreau sa fiu un fariseu.dar vad ca de fiecare data cand cineva nu-i de-acord cu tine sau cu altii ii pus repede la zid.ce-o sa faci daca nu-ti convine mesajele?o sa blochezi si acest site ca si forumul de la alt fm?nu o sa mi se mai publice comm-urile?ca asa vad ca se face mai nou.cand ne deranjeaza ceva iute si stricam totul doar ca nu ne vada altii cum suntem cu adevarat.

 17. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 16:36 //

  Frate Sorin, nu m-am luat de tine ca nu mi-a placut ce ai scris….fiecare are ideile lui, dar simt rautate in cuvintele tale si nu imi place!!! Zice Biblia ca in zilele de pe urma oamenii vor fi rautaciosi…dar de ce tocmai noi crestinii suntem cei care aratam atata rautate???

  Nu e important sa fii de acord cu mine sau nu!!! Tu trebuie sa te referi la ceea ce am scris nu la persoana!!! Ca asa as incepe sa scriu despre mine…sa vad cati m-ar aprecia si cati nu!! Dar nu acesta este scopul site-ului!! Ci sa facem din acest site un IZVOR DE APA VIE pentru cei insetati dupa Cuvant!!! daca noi ne certam intre noi, cu ce suntem mai buni fata de cei din lumea???

  Iarta-ma daca te-am suparat, nu am asemenea intentii, si daca am atras atentia asupra unor lucruri, e pentru ca am pus suflet si timp la acest site si nu imi place cand de discuta banalitati pe aici!!!

  Fi plin de pace frate!!!!

 18. Flory Pătru // 8 Iunie 2010 la 16:39 //

  Si inca ceva…Sorin…ziceai…”cand ne deranjeaza ceva iute si stricam totul doar ca nu ne vada altii cum suntem cu adevarat.” NU MA CUNOSTI!!! Si daca vrei sa ma cunosti, te invit in fiecare luni la ora 18.00 la Biserica Micalaca sa ma cunosti si sa vezi ce fac eu cu adevarat!!

  Pace multa!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: