ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Cautati pe Domnul din toata inima!!!

Isaia 55:6 „Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L, câtă vreme este aproape.
„CĂUTAŢI PE DOMNUL…” strigă azi Duhul Sfânt în biserici prin gura proorocilor! Şi am auzit multe mărturisiri ale fraţilor, că Domnul vorbeşte bisericilor că vrea să-L căutăm mai mult, să ne apropiem şi mai mult de El şi să ne lipim inima de Domnul! Marţi seara Dumnezeu m-a trimis la o sora bolnavă şi văduvă la rugaciune! Planul meu era să fac o plimbare de seara prin oraş şi să mă duc apoi acasă, dar Domnul avea un alt plan cu mine! Am avut o seara, cum rar vă puteţi imagina! O seara în care Dumnezeu s-a coborât prin Duhul Sfânt să îmi vorbească! Am simţit cum toată fiinţa mea se topeşte în prezenţa Sfinţeniei Sale. Inima mea era plina de bucurie şi lacrimi de fericire curgeau pe obrazul meu!! Ce vreau să scot în evidenţă cu această seară petrecută în rugăciune, este ceea ce Dumnezeu ne cere nouă tuturor: să-L căutăm, să ne sfinţim, să fim lumini! Şi El promite că în măsura în care noi ne vom apropia de El, aşa va lucra în viaţa noastră. Mie personal Domnul mi-a spus că mă va trece prin încercări, DAR, va fi cu mine şi nici o clipă nu mă va părăsi! Planul Său cu mine e minunat, şi Domnul are un plan şi cu tine drag cititor!
Dumnezeu iubeşte fiinţa ta mai mult ca orice! Dumnezeu te vrea cu gelozie pentru EL! Apropie-te de El, câtă vreme este aproape de tine! Întinde-I mâna, şi El te va lua pe braţele Lui! Nici o clipă nu te va părăsi, pentru că ceea ce EL promite, împlineşte şi duce la bun sfârşit! El este Acelaşi, ieri, azi şi în veac!! Nu ai vrea şi tu să fii a Lui pentru veşnicii?? Lume şi poftele – TREC, dar Cuvântul Domnului rămâne în veac, şi azi mai mult ca oricând, CUVÂNTUL ESTE VIU ŞI LUCRĂTOR, şi vrea să schimbe şi viaţa ta!
Lipeşte-ţi inima de Domnul!! Alege să trăieşti pentru EL, fiecare bătaie a inimii tale să fie pentru Creatorul tău! Nu uita că fiecare picătură de sânge ce a curs pe Golgota, a fost pentru tine şi pentru mine!! Fiecare lovitură de bici, piroanele din palmele Lui, au fost pentru că te iubeşte cu o dragoste Divina! Crucea de pe umerii Lui, a fost purtata şi pentru tine, ca poverile şi problemele tale să fie mai uşor de purtat!!
OARE NU MERITĂ DUMNEZEU SĂ NE ALIPIM CU TOATĂ FIINŢA DE EL, CÂND A DAT PENTRU NOI SINGURUL FIU AL SĂU????

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Florina Patru® www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata


KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Cosmetice online: Creme de plante&fructe , Ingrijire TEN, BRONZAT, Hair Styling … mai multe pe www.beautystores.ro

PARTENERI

www.clcromania.rowww.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.rowww.sufletsilumina.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Asa e,sora Flory Duhul Sfant striga cu putere bisericilor de azi sa se pocaiasca si sa Il caute din toata inima pe Dumnezeu ,Cautati-ma si ma veti gasi,bateti si va voi deschide,credeti si va voi mantui,caci Eu sunt aproape sunt chiar in voi acesta este Duhul lui Hristos promisiunea lui Dumnezeu pentru noi.Col.1:26-27:Hristos in voi, nadejdea slavei.
  Doamne ajuta-ne si deschide-ne urechile si inimile sa ascultam ce zice Duhul Sfant bisericilor de azi.Romani cap.8,1-11 Amin.

 2. Amin amin sora mea Monica!!! Dumnezeu sa te bineuvinteze cu o apropiere sfanta de EL si cu o viata plina de dragoste si bucurie in Duhul Sfant!!!

  Fii plina de pace sora mea si soarele neprihanirii sa straluceasca in viata ta!!!!!

 3. multa pace dragii mei.Intr-adevar Dumnezeu ne vrea cu gelozie pt. El.si ne-a pregatit un loc la fiecare dintee noi,care vrem sa il urmam si alegem sa ne lasam purtati pe bratul Lui biruitor.Adevarul e ca Dumnezeu ne vb.cand intr-un fel cand in altul;dar exista o problema…Stiti care este???”OAMENII NU IAU SEAMA”.Degeaba intrebam in necaz,Doamne de ce?daca noi nu luam seama la chemarea Domnului,si nu ne lasam condusi de bratul LUI.
  Fiti binecuvantati cu intelepciune de la Domnul,si cu sensibilitate in a auzi glasul Duhului Sfant!AMIN!!!

 4. As dori sa vb si eu cu cineva ca am niste intrebari legate de credinta ma puteti contacta la id strainul_07
  Va multumesc
  Domnul sa va binecuvinteze

 5. Da surioara mea scumpa, Domnul e de parte ta …. si de partea mea … si a tuturor celor ce se lasa condusi de El.
  Este adevarat ca trebuie sa ne pastram Haina curata cautand in fiecare clipa sa ne apropiem tot mai mult de desavarsire chiar daca vanturile bat azi parca mai tare ca oricand incercand sa ne doboare, noi sa fim mai tari mai sfinti pt. ca vremea venirii Domnului nostru este aproape.
  Dumnezeu sa te binecuvinteze !!!!

 6. Binecuvintati sa fit toti aceia care il cauta pe Domnul din toata inima.
  Domnu sa ne dea putere si o inima dupa voia Lui,sa-Lcautam din toata inima ,El ne vrea cu gelozie pentru El, venirea Domnului este atit de aproape ,deacea haideti fratilor,surorilor sa cautam sa ne apropiem cit mai mult de El si sa-L cautam din toata inima si sa-l cunoastem pedeplin sa-L avem pedeplin in viata noastra.

  Te-am cunoscut dar nu deajuns
  Te-am cunoscut dar nu deaproape
  Umblam ades de valuri dus
  Dar nici de cum plutind pe ape

  Dar vreau sa te am pe deplin
  De bat vinturi sau ie senin
  Cind drumui usor ori este greu
  Eu as vrea sa te am Domnul meu

  Am inteles caci harul Tau
  Nie este dat spre mintuire
  Dar n-am lasat ca eul meu
  Sa se umileasca prin iubire

  Am inteles iubirea Ta
  E mare si e salvatoare
  Dar n-am lucrat deajuns in ea
  Sa o inteleg cit e de mare

  Aceasta-s Doamne ma cunosti
  Eu n-am nimic bun ce Ti aduce
  Doar inima si cintul meu
  Si o-nchinare linga a Ta cruce
  AMIN

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: