ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Lucreaza Domnul prin tine?

Marcu 16:20 Iar ei au plecat şi au propovăduit pretutindeni. Domnul lucra împreună cu ei, şi întărea Cuvântul prin semnele, care-l însoţeau. Amin.

Lucrează Dumnezeu azi prin mine?” Este o întrebare ce îmi vine mereu în minte şi mă întorc spre Biblie căutând răspunsuri de la Domnul. Versetul amintit spune despre ucenicii Domnului că după înălţarea Lui la cer „…ei au plecat şi au propovăduit pretutindeni”.

Nouă tinerilor ne plac misiunile şi spunem: „merg în misiune pe valea Mureşului, vai ce peisaj frumos, ce aer curat…” sau „merg în misiune în India atât de departe de ţară, vai ce palpitant va fi…” şi alte afirmaţii pe care noi le facem în gura mare că „misionăm”!! Prin misiune înţelegem că trebuie să ne deplasăm mulţi km, sau faptul că am slujit într-o biserică mare din oraş numim „misiune”. Adevărata misiune începe cu mine personal, eu trebuie să-mi cercetez starea mea, să vin înaintea Domnului cu o pocăinţă reală şi să ma apropii de Domnul cu întreaga mea fiinţă!

După ce ne-am văzut starea noastră, prima misiune ar trebuie să fie în familia noastră la cei care nu-L cunosc pe Domnul. Ei trebuie să vadă în noi o adevărată viaţă de pocăinţă înainte lui Dumnezeu şi să ne păstrăm neîntinaţi de lume. Doar când cei din casa noastră văd schimbarea în noi şi pe Hristos în viaţa noastră atunci putem cu adevărat să spunem că suntem misionari.

Când lucrăm în via Domnului potrivit Cuvântului Său, în urma noastră se va vedea un rod bogat. Niciodată Cuvântul Domnului nu se întoarce fără rod atunci când voia Sa se face în viaţa noastră!!

A popovădui Evanghelia pretutindeni, nu înseamnă că noi ne alegem locul în care vrem să misionăm, ci Domnul este Acel care ne trimite în locul unde este nevoie de noi. Şi în locul ales de El, se vor vedea semne şi minuni pentru că Domnul este cu noi!

Vă îndemn pe toţi care vreţi faceţi lucări de misiune, puneţi înaintea Domnului cu post şi rugăciune. Nu mergeţi unde vă doreşte inima, pentru că s-ar putea să vă înşele inima (Ieremia 17:9  „Inima este nespus de înşelătoare şi de deznădăjduit de rea; cine poate s-o cunoască?), ci lăsaţi pe Domnul să vă călăuzească în tot ceea ce EL doreşte să facă cu voi. Lăsaţi-vă modelaţi de EL şi chiar de ar fi să vă trimită în pustiu, mergeţi, pentru că EL doreşte înainte de toate să ne înveţe, apoi să ajungem noi la acea maturitate spirituală ca să-i putem învăţa pe alţii!!

SĂ NE PUNEM LA DISPOZIŢIA LUI DUMNEZEU CU TOT CE AVEM ŞI EL VA TURNA PESTE NOI DUHUL SĂU CEL SFÂNT ŞI VA FACE DIN NOI O SEMINŢIE ALEASĂ SPRE SLAVA LUI!! AMIN!!!

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Florina Patru® www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

SPONSORI CLICK

Complex turistic Puiu-Somesul Rece : Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro : Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD .. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti : Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion… mai multe pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate …mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim:Gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Cosmetice online: Creme de plante&fructe , Ingrijire TEN, BRONZAT, Hair Styling … mai multe pe www.beautystores.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

11 Comments

 1. Minunat articolul tau, adevarat este ca daca in noi nu avem nimic nici nu putem da nimic. De unde nu este, se poate lua ceva? Nu, bineinteles ca nu. De multe ori in „misiunile’ noastre in loc sa dam, luam. Nu e rau, dar este foarte frumos cand din izvorul care imi umple inima pot sa las sa se adape si altii.
  „Cuvintele gurii unui om sant ca niste ape adanci; izvorul intelepciunii este ca un suvoi ce curge intr-una.” Prov. 18:4

 2. Amin amin sora mea Valeria….asa este…daca nu suntem noi umpluti si viata noastra nu este un izvor de pace, bucurie si Duh Sfant, nu putem oferi NIMIC celor din jur!! Si defapt noi nu oferim nimic prin puterea noastra, Dumnezeu este ACEL care ofera TOTUL, folosindu-se de noi, slujitorii Sai!!

  Daca vrem ca Dumnezeu sa lucreze prin noi, trebuie sa fim la dispozitia Lui 100%, sa nu mai apartinem lumii nici macar 0,01% ci TOTUL sa fie a Domnului!!! Si Domnul poate face prin noi lucruri mari si minunate!! Vom vedea cu ochii nostri minunile Sale, si ne vom bucura!!!

  DUMNEZEU SA LUCREZE IN NOI SI PRIN NOI!!! Amin amin!!!

 3. Domnu Dumnezeu sa ne umple cu putere si cu lumina LUI,sa luminam fiecare in locul care nea asezat si el sa lucreze prin noi ,caci noi prin puterile noastre nu putem face nimic,cu cit ne luptam mai mult vedm caci nici cel rau nu doarme,cu cit cautam sa facem bine raul ne sta in fata,numai EL poate sa lucreze prin noi,astazi se predica Cuvintul lui Dumnezeu mai mult ca orisi cind si cu parewre de rau vedem caci tot mai putini sunt cei care IL acepta ca Domn si mintuitor in viata lor.Noua ce ne ramine de facut sa stam cit mai mult in post si rugaciune ca Domnul sa poata sa lucreze prin noi si El sa atinga fiecare inima.

 4. ,,A propovădui Evanghelia pretutindeni, nu înseamnă că noi ne alegem locul în care vrem să misionăm, ci Domnul este Acel care ne trimite în locul unde este nevoie de noi. Şi în locul ales de El, se vor vedea semne şi minuni pentru că Domnul este cu noi’
  !Pace tie sora Flory,mi-a placut foarte mult o afirmatie pe care ai facut-o in articolil tau,,
  intradevar nu noi trebuie sa cautam modul prin care vrem sa-l slujim pe Dumnezeu,ci noi trebuie sa ne lasam modelati de Domnul ca El sa lucreze in noi si prin noi.Domnul sa ne ajute sa fim responsabili cu fiecare talant pe care El la pus in noi.Noi sa mergem acolo unde El ne vrea si sa mergem cu o pocainta adevarata,cu o viata plina de lumina,cu dragoste si plini de puterea Duhului sfint.amin

 5. Amin amin fratele meu Marin si sora mea draga Flori!!!

  Dumnezeu sa fie cu noi si in noi la orice pas!!!!

 6. este adevarat,trebuie sa-l lasam pe Domnul sa ne trimita acolo unde este nevoie de noi pentru asi face lucrarea.totul i se datoreaza lui Dumnezeu,pentru ca atunci cand realizam ceva reusim numai prin faptul ca el este cu noi si in noi,

 7. Asa e sora mea Aurica…Domnul sa te binecuvinteze si sa fie cu tine AMIN!!!!

 8. Pentru orice lucru in ogorul Tatalui ceresc, trebuie sa ai o chemare, un dar.
  Dejaba incepi sa faci ceva fara sa fi trimis de Domnul, pentru ca nu da roade.
  Cine este chemat la o slujba sa se tina de slujba lui. Cine invata pe alti sa se tina de invatatura.
  Cine imbarbateaza sa se tina de imbatbatare. cine da sa dea cu inima larga.
  Cine carmuieste sa carmuiasca cu ravna. Cine faca milostenie s-o faca cu bucurie.

 9. Amin Naoimi!!! Asa e..fiecare are chemarea Lui din partea Domnului, si Dumnezeu sa ne ajute sa facem acea lucrare din toata inima!!! Sa nu stem nepasatori de DARUL pe care Dumnezeu l-a pus in noi, pentru ca atunci cand EL va veni pe nori vom da socoteala in fata Lui de tot ce am putut face si nu am facut!!!!

 10. da sora mea flory daca nu ne lasam la indemana Domnului nu vom putea fi folositi acolo unde are el nevoie.trebuie sa fim o unealta potrivita in mana Lui,in functie de ogorul in care trebuie sa lucram.degeaba incercam sa facem noi ceva prin puterea si intelepciunea noastra ca nu vom reusi sau daca vom reusi nu vom avea nici o satisfactie pt.ca nu este Domnnul slavit prin lucrarea noastra;DE ACEEA,Domnul ne-a lasat scris in Ps.127″Daca nu zideste Domnulo casa degeaba lucreaza cei ce o zidesc;daca nu pazeste Domnul o cetate degeaba vegheaza cel ce o pazeste.”fiti binecuvantati!!!

 11. Amin fratele meu Alin!!! Domnul sa te binecuvinteze si pe tine!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: