ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Cum sa ne fie dragostea?

Romani 12:9.”Dragostea sa fie fara prefacatorie”.

Scriu aceasta  fraza cu lacrimi in ochi gandindu-ma la cei care nu-l cunosc pe Dumnezeu.

Nu exista dragoste mai mare decat sa isi  dea cineva viata pentru prietenii lui”

.Am vazut filmul ascensiunea si m-a marcat intr-un mod special, de aceea astazi va rog: ”imbracati-va cu DRAGOSTEA, care este legatura desavarsirii”.col.3:14.

Daca ai fi pus in situatia de a alege intre tine si cineva drag care nu e mantuit si ai putea sa ii salvezi viata renuntand la a ta, gandindu-te ca tu esti mantuit si el nu… CE AI FACE???  te-ai sacrifica pe  penteu el… i-ai da aceasta sansa DE A-SI SALVA SUFLETUL, vazand dragostea ta pentru el?

--

Vedeti e foarte greu acest lucru din doua motive: 1.ca nu esti pregatit sa-l intalnesti pe Domnul tau, si > 2. ca nu poti sa renunti la tine, la visele tale…

Vorbim de iubire si exact iubire nu este, vorbim de pace si pace nu este, vorbim de DRAGOSTE dar nu se vede in noi. Este doar teorie si nimic nu facem practic, ascultam despre dragoste si ne place,  suntem de acord ,dar nimeni nu implineste si nu ma refer la a-ti da viata pentru cineva, cred ca mai avem multe de invatat pana sa facem acest lucru si s-ar putea ca DOMNU sa nu ceara NICIODATA acest lucru; a facut-o Fiul Sau  pentru intreaga omenire; ma refer la un lucru minor prin care iti poti arata dragostea fata de aproapele tau, de fratele tau care se descurca mai putin bine decat tine.

Nu as vrea sa filozofez mai mult de atat si-n-as vrea sa o faceti nici voi, DAR as vrea un lucru sa va ganditi la cineva care ar avea nevoie de dragoste, iar voi din putinul vostru, (ultimii 2 banuti) sa faceti ceva din toata inima, CA PENTRU DOMNUL si sa ii intindeti o mana. Cred ca in zilele noastre asta inseamna “a-ti da viata pt cineva”,SA RENUNTI LA TINE…

--

Asa cum am zis gandeste-te la cineva drag care are nevoie de dragostea ta, si TRECI LA FAPTE ca teoria o stim foarte bine. Ferice de cel ce asculta si implineste aceste lucruri…Ioan 13:17, mai ferice de cel care da decat de cel care primeste! Fapte 20:35.

CUM SA NE FIE DRAGOSTEA?!

1.STARUITOARE- Evrei 13:1

2.CURATA-2 Cor8:8

3.NEPREFACUTA-1 Petru1:22

4.FIERBINTE-1 Petru 4:8

5.INSOTITA DE FAPTA SI ADEVAR-1 IOAN3:18

6.ASEMANATOARE CU A DOMNULUI-Ioan 15:12

ARTICOL SCRIS DE  ALIN IVASCO, ®www.CrestinTotal.ro

Vezi (AICI CLICK) mai multe articole de ALIN IVASCO

In fiecare luni te astept pentru un nou articol scris de ALIN IVASCO

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim

la Vila elim gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Pret de pret

ofera: adidasi, ochelari, pantaloni si multe altele haine la comanda. vezi mai m ulte pe www.pretdepret.com

Suflet si Lumina

este o fundatie care se ocupa cu acte cartitabile. citeste mai multe despre fundatia suflet si lumina

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

  1. Toate vor pieri,numai dragostea va ramine.Iata de ce este atit de importanr sa avem dragoste,de ce dragostea este asa de importanta.Dragostea acopera o sumedenie de pacate,deci cautati dragostea,umblati,cereti.Totul in dragoste.

  2. Credinta face totul posibil. Dragostea face totul usor. Haideti sa le combinam in viata noastra si sa vedem ce o sa iasa.

  3. As dori sa stiu si eu cum se numeste filmul doar ascensiunea simplu asa:) ca lam cautat si nu l-am gasit:) poti sami spui si mie de unde sa-l iau, sami trimiti pe emial: strainul_07@yahoo.com.
    Multumesc Aanticipat.
    Domnul sa te binecuvinteze si frumos articol;):>:D<:):)

  4. Da …. dragostea trebuie sa fie fara prefacatorie, multi zic dar nu o dovedesc, deci, trebuie sa fie insotita de fapte. Este minunat sa primesti dragoste, sa te bucuri de atentii, sa fi sprijinit atunci cand ai nevoie, neconditionat, ….. dar este greu sa areti dragoste ostilitatii, ….. sa areti dragoste fara sa o primesti, este foarte greu. Si ma gandesc la Dumnezeu, …. la dragostea Lui,…. cum ar trebui sa iubim noi? Daca am pune la „bataie” atata dragoste ca Dumnezeu planeta ar vuii de cantece de bucurie,….. Bezebud, si-ar roade unghile neputincios 🙂
    Si sa nu uitam ca opusul DRAGOSTEI este ura …… daca nu iubim, atunci uram!!!!

  5. Cum sa ne fie dragostea ?….. rabdatoare, plina de bunatate…..
    Dragostea trebuie sa ne fie desavarsita pentru ca sa avem deplina incredere in ziua judecatii.
    Dragostea desavarsita izgoneste frica, pentru ca frica are cu ea pedeapsa si cine se teme, n-a ajuns desavarsit in dragoste.Dragostea desavarsita, arata ca santem a Lui. Dragostea trebuie sa ne fie fierbinte, si sa porneasca dintr-o inima curata, ea acopera o sumedenie de pacate.
    Sa ne amintim de „dragostea dintai” si sa ne intoarcem la ea.Si mai ales e trebuie dovedita cu fapte. Tinta poruncii Lui Dumnezeu este DRAGOSTEA !!!!

  6. „Credinta face totul posibil. Dragostea face totul usor.” este parerea fratelui ADI si e minunata. Imi place frate Adi,CHIAR IMI PLACE!!!:)

  7. Da.imi place cum ganditi.ma bucur si va multumesc pt raspunsurile care le-ati dat la acest articol.;)Domnu sa va binecuvinteze!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura