ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ce simti cand spui Hristos a inviat??

Mare este Dumnezeul nostru, El are putere asupra morţii şi a vieţii, El  ia viaţa şi tot El o dă. Acest Dumnezeu măreţ l-a înviat pe Domnul nostru Isus Hristos. Noi avem un Dumnezeu viu, un Domn Isus Hristos înviat,  pe când mulţi creştini au un” Isus „  pus pe cruce, chipuri cioplite la care se închină,  însă Domnul nostru Isus Hristos este viu şi Lui ne închinăm.

Ce simţi când spui Hristos a înviat?? E o întrebare care şi eu mi-am pus şi aş vrea să ne-o punem cu toţii.. Atunci când spunem Hristos a înviat ar trebui să ne cuprindă fiorul sfânt, să ne bucurăm, să trăim bucuria mântuirii, căci al `nost” Isus e viu, El ne aşteaptă acolo sus în strălucire la deapta Tatălui unde ne-a pregătit un loc să fim pe veci cu El . Putem noi oare să rămânem nepăsători când zicem Hristos a înviat??  Să nu strigăm noi de bucurie când zicem Hristos a înviat?? Cum să nu ne bucurăm când cel ce şi-a dat viaţa pentru noi aducândune mântuirea eşte acum viu în veci de veci.

Nu-ţi este dor de a Lui venire?

Să te-ntâlneşti cu cel ce viaţa lui şi-a dat

Şi azi e-n strălucire ,

--

Ce simţi când spui Hristos a înviat?

Aş vrea ca toti sa ascultăm cântare de mai jos şi să ne lăsăm cercetaţi de Duhul lui Dumnezeu.

Dumnezeu să ne binecuvinteze . vreau să vă salut şi eu pe toţi cu acest salut minunat:        HRISTOS A ÎNVIAT

scris de Margea Gheorghe Florin, ®www.CrestinTotal.ro

CITESTE MAI MULTE ARTICOLE DE Margea Gheorghe Florin

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim

la Vila elim gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Pret de pret

ofera: adidasi, ochelari, pantaloni si multe altele haine la comanda. vezi mai m ulte pe www.pretdepret.com

Suflet si Lumina

este o fundatie care se ocupa cu acte cartitabile. citeste mai multe despre fundatia suflet si lumina

Related Articles

5 Comments

  1. Cand zic:”Cristos a inviat!!!, simnt in inima mea un adevar,; cand ma gandesc la ceea ce spun, ma dor cuiele LUI, ma doare respingerea oamenilor care nu-L primesc pe ISUS; “Cristos a inviat!!” ar trebui sa fie unul din saluturile crestinilor; poate fi o intrebare:” Cristos a inviat???” oare este viu in inima mea? Daca nu este viu in inima mea, zadarnic a inviat!!! Poate fi o intrebare pusa in fiecare dimineata, dupa-masa sau seara Cand zic:” Cristos a inviat!!!” vestesc, moartea si invierea Domnului meu. SI imi place ca toata lumea imi raspunde:”Adevarat a inviat!!!” Intrebarea este:” oare……. oare???

  2. Ce simnt cind spun ,Hristos a inviat? responsabilitate,respect,dragoste,speranta,iertare,iubire

  3. Cand spun Hristos a inviat, simt ca inima mea tresalta!! Simt dragostea Lui pentru mine si simt prezenta Lui in viata mea!!!!Cand spun HRISTOS A INVIAT, simt biruinta luminii asupra intunerecului, simt biruinta binelului asupra rauluim simt raiul pregatit pentru mine, si ma simt coplesita de toate aceste evenmiente!!!

    DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE DRAGUL MEU FLORIN PENTRU ACEST ARTICOL!!!!

  4. Domnu sa binecuvinteze pe toti aceea ce spun Hristos a inviat cu viata vesnica si El sa faca ca fiecare sa simta cu adevarat ceea ce spun .Un crestin care la primit in viata lui ca Domn si Mintuitor simnte cu totul deosebit ,atunci cind este in suferinta simte minghiere ,nu se simte niciodata singur chiar daca toti cei din jur il parasesc El nu il paraseste,cand cade il ridica ,cand se clatina il sprigineste ,cand este trist il minghie ,Il simte przent totdeauna ,il simte caci este viu si traieste El Isus Hristos cel ce a fost mort dar a-n viat .As vrea sa fac citeva comparatii intre ,ce simte un om care este mort fata de Hristos si unul care este viu pentru Hristos,afara este atita frumusete unul care are lumina-n ochii vede toata frumusetea pe cind unul care este orb nu vede nimic ,un om mort chiar daca il tai bucati nu simte nimic pe cind unul viu daca se taie doar putin simte durere .Domnu sa faca ca totii acei cara in aceste zile au spus macar o data HEISTOS A INVIAT sa aiba viata vesnica si Isus sa fie viu in fiecare inima si cu totii sa simtim dragostea LUI .AMIN

  5. Eu persomal cînd spun Cristos a înviat, mă simt plin de bucurie. Căci ştiu că Isus a înviat pentru mine ca să-mi pregătească un loc în cer şi va veni după mine. CRISTOS A ÎNVIAT!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: