ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Hristos a inviat!

Astazi crestinii de pretutindeni sarbatoresc Invierea Domnului Isus Cristos. Aceasta sarbatoare pentru unii este doar un motiv de petrecere,de reunire a familiei,dar oare acesta este motivul pentru care trebuie sa sarbatorim? Motivul pentru care sarbatorim este:Iubirea si Iertarea aratate pe Golgota.

Cred ca ar trebui cu aceasta sarbatoare sa ne aducem aminte de jertfa data pentru noi pe cruce. Dumnezeu pentru ca ne-a iubit asa de mult a vrut sa fim impreuna,sa putem vorbim oricand cu El,de aceea a dat un Fiu pentru mai multi fii. Este minunat sa sti ca ai un Tata care a dat ceea ce a avut mai scump pentru ca te salva,pentru a putea sa ii spunem:,,Tata”!Ar trebui sa fim recunoscatori pentru ca ne iubeste atat de mult…Cred ca aceasta sarbatoare imi place asa de mult pentru ca imi aduce aminte din nou ca Cineva a murit pentru mine, si ca nu am avut nici un drept,si ca meritam pedeapsa cea mare.Odata cu moartea Domnului Isus noi am putut sa intram in legatura cu Tatal.Daca nu crezi ca Dumnezeu te asculta indiferent de zi sau ora..punel la incercare,nu iti va parea rau. Cred ca acum mai mult ca oricand ar trebui sa meditam la ce mult iubeste Dumnezeu lumea, chiar daca noi L-am rastignit pe o cruce,El nu ramas pe cruce, a inviat si S-a dus in cer sa ne pregateasca loc langa El.Haideti ca astazi mai mult ca oricand sa Ii multumim pentru dovada de dragoste aratata pe Golgota si sa nu uitam ca El ar trebui ca zi de zi sa invie in inimile si vietile noastre.
Inchei prin a spune urmatoarele cuvinte:Ce-am fi fost azi daca nu ar fi fost El ieri?Cunoastem viata pentru ca El a cunoscut moartea.Simtim bucuria pentru ca El a simtit tristetea.Suntem liberi pentru ca Cristos a inviat!Nadajduiesc ca toti ne vom gandi serios la adevarata semnificatie a Pastelui!Hristos a inviat!

Articol scris de Claudia Mihaiescu, ®www.CrestinTotal.ro

Citeste (click aici) articole scrise de Claudia Mihaiescu.

In fiecare marti un nou articol de Claudia Mihaiescu

--

Publicitate

Complex turistic Puiu-Somesul Rece

ofera: Cabane,  terenuri de fotbal, baschet, tenis, tabere, drumetii ..
mai multe citeste pe www.complex-turistic-puiu.ro

KERIGMA.ro

Noutati: Biblii, Carti, Cadouri, Muzica, Predici, Video/DVD
.. mai multe noutati citeste pe KERIGMA.ro

Vacante pentru toti

ofera: Sejururi, Circuite, Croaziere, bilete de autocar si avion
… mai multe Servicii pe www.vacantepentrutoti.ro

Life Romania

Carti: Viata Crestina, Tineri, Biblii, Carti Audio, Romane, Sanatate
mai multe carti pe www.liferomania.ro

Vila Elim

la Vila elim gasesti pace si liniste. aici te poti odihni bine. te asteptam… vezi mai multe pe www.vilaelim.ro

Pret de pret

ofera: adidasi, ochelari, pantaloni si multe altele haine la comanda. vezi mai m ulte pe www.pretdepret.com

Suflet si Lumina

este o fundatie care se ocupa cu acte cartitabile. citeste mai multe despre fundatia suflet si lumina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. DUMNEZEU sa te binecuvinteze frate cu viata vesnica si harul domnului ISUS sa te insoteasca mereu..

  2. Domnu sa binecuvinteze fiecare suflet care in aceasta mare zi de sarbatoare a simtit cu adevarat caci ,,CRISTOS A INVIAT ,,si traieste ,e viu cu adevarat. Isus a inviat din morti ,biruitor Din insasi viata Lui dind viata tuturor Si acum in rind cu noi ,ca frate si-Nparat Traieste ,traieste ,e viu cu adevarat . Cu mii de flori ,cu frunze noi in cring Vin primaveri ce iarna iar infring Si toate spun ca Cel crucificat Traieste ,traieste ,e viu cu adevarat. Isus a inviat cu trup de slava plin, Asa cum vom trai si noi prin har divin De doua mii de ani in lupta ne-ncetat Traieste, traieste, e viu cu adevarat Dar daca-i drept ca-nvie frunza iar Si florile cind din pamint rasar Cu-atit mai mult Acel ce le-a creeat Traieste, traieste, e viu cu adevarat . Isus a inviat puternic si slavit Si sutele de frati cu Domnul au vorbit Apoi in patru zari pornind ei au strigat Traieste, traieste, e viu cu adevarat. Eu n-am vazut cum a-nviat Isus Nici mina-n rani ca Toma nu i-am pus Dar simt mereu ca-n viata ce mi-a dat Traieste, traieste, e viu cu adevarat AMIN

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: