EDITORIALE

10 ciudatenii adevarate

1. Nu e ciudat cum o bancnota de 20$ pare o suma mare cand trebuie sa o dai la biserica, dar e o suma atat de mica cand mergi la cumparaturi?
2. Nu e ciudat cum 2 ore par atat de lungi atunci cand esti la o biserica, dar trec asa de repede cand te uiti la un film bun?
3. Nu e ciudat ca atunci cand trebuie sa te rogi, nu iti vine nici un cuvant sau nu ai nimic de spus, dar nu ai nici o problema atunci cand e vorba sa vorbesti cu un prieten?
4. Nu e ciudat, cat de dificil si plictisitor pare sa citesti un capitol din BIBLIE, dar cat de usor e sa citesti 100 de pagini dintr-un roman preferat?
5. Nu e ciudat ca fiecare vrea locuri in fata atunci cand merge la un concert sau un meci, dar face tot posibilul sa stea pe ultima banca in Biserica?
6. Nu e ciudat ca vrem sa stim despre un anumit eveniment din Biserica, inainte cu 2-3 saptamani, ca sa-l putem pune in agenda noastra, dar daca e vorba de altceva – alt eveniment, in ultimul minut e suficient daca stim?
7. Nu e ciudat cat de dificil e sa invatam ceva despre Dumnezeu si cum e EL si sa impartasim si altora, dar cat de usor e sa inveti, sa intelegi, sa extinzi si sa repeti barfa?
8. Nu e ciudat cum credem tot ce scriu revistele si ziarele, dar punem la indoiala Cuvantul lui Dumnezeu?
9. Nu e ciudat, cum fiecare vrea un loc in Rai, dar nu vrea sa creada, sa faca sau sa spuna ceva pentru a ajunge acolo?
10. Nu e ciudat ca trimitem bancuri prin e-mail care sunt forward-ate imediat, dar cand e vorba sa trimitem mail-uri despre Dumnezeu, ne gandim de doua ori inainte sa o facem?

E CIUDAT NU-I ASA?

Related Articles

11 Comments

  1. din pacate ai mare dreptate….se intampla cuvant cu cuvant tot ce scrie….Dumnezeu sa trezeasca mintile oamenilor!!!!in ziua de azi din nefericire,Persoana Divina e pusa pe ultimul loc,ba chiar unii uita cine e adevaratul Creator al Universului…..

  2. 100% dreptate iti dau.asa e nu avem cu ce sa ne aparam,pledam vinovati la faza asta

  3. oricat de trist ar parea e adevarat,de multe ori in viata uitam ca pe primul loc ar trebui sa punem pe Domnul,uitam ca Lui ii datoram viata noastra,uitam ca fara el nu suntem nimic……

  4. asa este intodeauna fugim de responsabilitati si nu vrem sa ne jertfim pt Domnul.Domnul sa ne ajute sa facem voia Lui .El sa ne binecuvinteze p toti

  5. …măndria merge înaintea căderii…smerenia merge înaintea înălțării…deci să ne smerim sub mîna tare a lui Dumnezeu ca și noi să putem înălța inimile noastre către Dumnezeu.Cuvîntul lui Dumnezeu este grăul iar filmele ce fură mintea dela Cuvînt sunt neghina.

  6. da…dreptate..dar, depinde cat de apropiata este relatia dintre om si Dn-zeu..Daca ai o relatie personala cu El, citesti zilnic cuvantul, te rogi, il cauti cu o inima curata…astfel de lucruri nu vor fi in agenda ta niciodata penrtu ca dragostea lui Dn-zeu care este in tine, nu te va lasa sa faci unul din lucruriile mentionate. E o lupta continua, dar daca te stradiuesti, El iti va da puterea necesara sa-i aduci glorie si slava in tot cea ce faci!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: