EDITORIALE

Speranta si incredere

“Speranţa este ceea ce ne îndreaptă corabia vieţii către ţărmurile împlinirilor.  Adriana Yamane

Hmmm…speranta este un vis in care crezi in ciuda dificultatilor sau a problemelor care intervin.E ceva ce nu poate lasa dezamagit,pentru ca de fiecare data,fara speranta nu poti face nimic.

Speranta este o nadejde care te introduce in lumea viselor,unde toate devin realitate.Dar sti,nu intotdeuna e bine sa ai asa numita speranta,deoarece de multe ori regreti ca ai sperat.Sti cand crezi ca totul merge bine si nimic nu se poate intampla ceva rau,atunci vine incercarea,atunci tu nu trebuie sa iti pierzi speranta,ci trebuie sa fi increzator.Sti este o melodie care spune:

,,Ades vine incercarea navalnica ca marea

Si nori negri grabnic intuneca zarea,

--

Eu nu ma tem

Cu Domnul meu trec biruitor peste toate!”

Deci nu iti pierde speranta si increderea in El.Nu-ti fie frica de diferentele dintre visele tale si realitate.Daca poti visa ceva,poti sa si realizezi acel vis.Si cand crezi ca visele tale numai au nici o speranta nu uita ca undeva in interiorul tau exista un loc unde pot naste primaverile propii,care nu se ofilesc niciodata!

Indiferent de ce se intampla in viata,nu iti pierde speranta ca toate vor fi ok si ca toate au o rezolvare.Sti atunci cand crezi ca sperantele nu au nici o valoare sau nu rezista,vreau sa va anunt ca faceti o greseala.Speranta moare doar daca credinta ta moare.Sperantele nu mor niciodata pentru ca daca ai o credinta mare si speri,si e posibil ca vei invinge orice obstacol.

Doresc ca toate aceste ganduri sa tea jute sa nu-ti pierzi sperantele si sa nu renunti la visele tale pentru ca vin incercarile.Cand treci prin incercare incearca sa iti amintesti urmatoarele:

,,Ades vine incercarea navalnica ca marea

Si nori grabnic intuneca zarea

Da eu nu ma tem,

Cu Domnul meu trec biruitor peste toate,

Din apa si din foc sa ma scape El poate!

Da eu nu ma tem!”Domnul sa va binecuvinteze!

Speranţa este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta. Stefan Teodor

by: Claudia Mihaiescu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Speranta e cea care ne ajuta atunci cand lucrurile nu par sa aiba sens,este adevarat ca speranta nu moare niciodata pentru ca atunci cand crezi ca si ultima farama de lumina sa stins apare un nou rasarit.Este bine sa speri orice ar fi speranta iti da increderea ca maine soarele va straluci mai luminos in viata ta.

  2. sunt situatii cand si speranta aproape ca moare, crezi ca dupa rau vine si bine, vine un bine care te amageste si iar se prabuseste totul, si nu mai te ce sa te agati, atunci ce faci ….poate nu mai avem rabdare

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: