EDITORIALE

ZIUA DE ODIHNĂ (ZIUA DOMNULUI)

Leviticul 16:31 „Aceasta să fie pentru voi o zi de Sabat, o zi de odihnă, în care să vă smeriţi sufletele. Aceasta să fie o lege veşnică”. Ziua de odihnă, un subiect atât de controversat în zilele acestea. Nu mai ştim să ne oprim din alergarea noastră şi să-I dăm lui Dumnezeu toată cinstea care I se cuvine şi cu adevărat ziua de odihnă să fie dedicată numai Lui. Am făcut din ziua de odihnă lăsată de Dumnezeu, o zi în care ne satisfacem mofturile noastre sau pur şi simplu preferăm să lenevim în pat sau să facem orice altceva „mai interesant” decât să stăm în prezenţa lui Dumnezeu! Când fraţii noştri mai bătrâni la ora 9 FIX sunt pe genunchi la rugăciune, noi încă ne gândim…”să mergem la biserică, sau mai bine dormim şi mergem dupămiaza…” Iar dupămiaza…nu mai mergem pentru că ori avem musafiri, ori este prea frumos afară şi putem ieşi la o plimbare cu persoana iubită, sau cu prietenii la o pizza!! CE DUREROASE SUNT ACESTE ALEGERI!!!!

Ezechiel 20:19-20 „Eu Sunt Domnul, Dumnezeul vostru; umblaţi întocmai după rânduielile Mele, păziţi poruncile Mele, şi împliniţi-le. Sfinţiţi Sabatele Mele, căci ele Sunt un semn între Mine şi voi, ca să ştiţi că Eu Sunt Domnul, Dumnezeul vostru!” Cum sfinţim noi ziua Domnului? Mergând la iarbă verde? Căutând distracţii? Sau căutăm părtăşia cu Domnul mai mult ca orice? Mă doare când văd bisericile goale în ziua pe care Domnul a lăsat-o să ne bucurăm şi să ne veselim în ea! Această zi de odihnă a lăsat-o Domnul pentru inima noastră şi pentru părtăşia cu EL! E o zi specială, în care trebuie să ne deconectăm de la viaţa aceasta cotidiană şi să ne îndreptăm toată atenţia spre Dumnezeu!

Leviticul 19:30 „Să păziţi Sabatele Mele, şi să cinstiţi locaşul Meu cel Sfânt. Eu sunt Domnul”. Este o poruncă dată de Dumnezeu, nu de om. Şi mă rog ca Domnul să ne cerceteze inimile şi să punem preţ mai mult ca oricând pe ziua de odihnă. Să uităm de noi în această zi, să uităm de nevoile noastre, să uităm de distracţii, să uităm de tot ce este lumesc şi DUMNEZEU numai EL să primească toată cinestea şi închinarea noastră!

Psalmi 118:24-25 „Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: să ne bucurăm şi să ne veselim în ea! Doamne, ajută! Doamne, dă izbîndă!” DOAMNE AJUTĂ-NE SĂ PĂZIM CU SFINŢENIE ZIUA DE ODIHNĂ ŞI DĂ-NE IZBÂNDĂ ÎN TOATE ISPITELE CE VIN ÎN ACEASTĂ ZI, CA SĂ NE DISTRAGĂ ATENŢIA DE LA TINE! Amin!!!

 

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

24 Comments

  1. Sabatul e ziua binecuvntata de Dumnezeu si ar trebuie sa o pastram cu sfintenie….si sa tinem cu adevarat SABATUL ziua a saptea care e Sambata nu ziua care a dat-o Constantin cel Mare sa o tina crestinii,Dumineca….AMIN!

  2. Vreau sa mentionez cateva lucruri:

    1) In primul rand iti multumesc Flory pt articol.

    2)Nu sunt Azs,si sincer spun am fost o singura data intro biserica AZS,doar de curios sa vad cum este…sunt penticostal….Dar si eu cred ca Sabatul (sambata) e ziua Domnului,asta nu ca ma convins cineva, ci pentru ca Domnul nea facut de cunoscut aceste lucruri si ne-a deschis ochi…si incerc sa tin cea ce Dumnezeu a dat de la inceput…si sa schimb cea ce Dumnezeu a schimbat la cruce..

    3) Din cauza necercetari biblilor si indoctrinarea pe care o are fiecare,oameni nu alearga la Dumnezeu ci daca nu inteleg un lucru,,,dau fuga direct la doctrina…

    4)Va intreb pe voi: De ce fratele Ovidiu Liteanu tine Sabatul(sambata)? De ce el cu gura lui a marturisit intr-o biserica din alba iulia ca Domnul ia descoperit acest lucru? De ce? pt ca a pus inaintea Domnului…dar pe tine ce te impiedica sa faci acelasi lucru? Chiar am stat de vorba cu cineva si iam zis aceste lucruri…si chiar el mia spus ca ii este frica sa faca acest lucru,ca daca e adevarat si trebuie sa tina sabatul..atunci o sa fie criticat de toti…

    5) Multi cred ca daca trebuie sa ti sabatul trebuie sa te multi la adventisti….nui adevart acest lucru….eu tin sabatul de vreo 7 ani si doar o singura data am fost la AZS….Sunt multe biserici penticostale ce tin sabtul,,la fel baptisti si la fel crestini dupa evanghelie….

    6)Dumnezeu este acelasi Ieri ,Azi si in veci….Iuda aminteste sa luptam pentru credinta data sfintilor odata pe todeuna…..nu doar pana la constantin si de acolo alta….Pavel credea ca ziua a7a e ziua Domnului….ieremia la fel..isaia la fel…acum noi ce credinta vrem sa tinem? Calcam noi pe urmele lui Pavel? Credem noi ce au crezut ei?

    7)Chiar nu pot sa inteleg pe uni cum pot gandi astfel: „eu ca tin zece porunci sunt sub lege iar el ca tine 9 e sub har” cea mai mare greseala….sub lege esti cand o incalci nu cand o ti…si harul ce ne invata? sa o rupem cu paganatatea…..

    8)Multi se intreaba de ce oare nu descopera Dumnezeu aceste lucruri printr-un vas de lucru….dar va intreb: Care e „slujba” prorocului? Sa descopere lucruri tainice ale inimi…..dar Sabatul nui deloc o taina…ci el sta scris in Biblie destul de clar…

    9)Cea ce cred eu e ca sunt oameni carora nu le este dat sa cunoasca aceste lucruri…dar din ce cauza? din cauza ca nu cred,au inimile impietrite si sunt pironiti cu ochi in doctrina…dar Dumnezeu celor sinceri si dornici sa afle mai multe.intodeauna le face de cunoscut lucruri minunate…

    Pace Voua

  3. Amin amin frate!!!

    ASA E…DUMNEZEU E ACELASI IERI, AZI SI IN VECI!!! Doar ca noi oamenii ne-am obisnuit sa cautam comori in tarana…sa ne luam dupa lume si dupa doctrine…iar Biblia o rasfoim si citim doar ce ne convine noua…si pe Dumnezeu il chemam doar cand ne simtim singuri si avem nevoie sa ne scoata din probleme!!!

    DOMNUL SA NE CERCETEZE SI SA NE AJUTE SA NE TREZIM LA O VIATA NOU, O VIATA IN HRISTOS!!! Amin amin!!!!

  4. ma sora mea da in multe chestii esti bagata .cand mai timp sa le verifici pe toate?multa binecuvantare har si pace de la Domnul si Tatal nosrtru ceresc.

  5. fratilor,d-zeu ziua a 7 a sfintit-o si a binecuvintat-o,asa sa odihnit, si noi trebuie sa facem acelasi lucru sa o sfintim nu sa ne contrazicem.importanta acestei zile este sfintirea noastra si binecuvintarea lui d-zeu,fie simbata, fie duminica. Cine eşti tu, care judeci pe robul altuia? Dacă stă în picioare sau cade, este treaba stăpânului său; totuşi va sta în picioare, căci Domnul are putere să-l întărească pentru ca să stea.
    5 Unul socoteşte o zi mai presus decât alta; pentru altul, toate zilele sunt la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
    6 Cine face deosebire între zile, pentru Domnul o face. Cine nu face deosebire între zile, pentru Domnul n-o face. Cine mănâncă, pentru Domnul mănâncă; pentru că aduce mulţumiri lui Dumnezeu. Cine nu mănâncă, pentru Domnul nu mănâncă; şi aduce şi el mulţumiri lui Dumnezeu.
    deci sfititi-va si binecuvintati pe domnul cind sinteti incredinta-ti in inima voastra,dar facetio cu dragoste si pocainta amin

  6. Paceeee fratele meu Alin Jandarmul!!!!

    Ei…Domnul imi da putere sa le fac pe toate si le fac ca pentru Domnul cu inima deschisa si cu cea mai mare bucurie!!! El ma ajuta in toate si ma sprijineste…dreapta Lui imi da biruinta…SLAVIT SA FIE NUMELE LUI!!!

    MULTA PACE SI TIE FRATE ALIN!! DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE CU INTREAGA FAMILIE!!!!

  7. Frate Somai Marin!!!

    Multumesc de ajutor…sunt foarte clare acele versete din Romani 14!!! Domnul sa te binecuvinteze frate!!!

    MULTA PACE!!!

  8. Într-adevăr, diavolul poate veni la biserică fără a fi creștin cum și oamenii pot veni la biserică fără să fie creștini dar un creștin adevărat nu poate să nu participe la părtășia credincioșilor.

    Contează dacă mergi la biserică? Da. Dacă nu vrei să mergi acolo înseamnă că nu ești un credincios născut din nou și ai o credință nemântuitoare.

    Domnul Isus Hristos, când vorbește despre biserica care practică disciplina, asigură credincioșii de prezența Sa în mijlocul lor și de participarea Sa la acea părtășie.

    Contextul din Matei 18 arată clar că cuvintele doi sau trei adunați în numele Meu sunt spuse în contextul disciplinării. Este adevărat că nouă ne place să folosim aceste cuvinte pentru a ne încuraja (uneori a ne minți) că Isus Hristos este prezent la părtășia noastră dar contextul de acolo nu se referă la prezența lui Hristos în orice moment când doi sau trei credincioși se adună.

    Contează în acest caz dacă mergi la biserică? Bineînțeles. Hristos nu promite că dacă privești la alfaωmega sau emisiunea Păstorul cel bun Hristos va lua parte la acea “părtășie”.

    Mulţi credincioşi nu se alătură bisericii locale din diferite motive, iată de ce trebuie însă să aparţină uneia locale:

    – în NT accentul este pus pe biserica locală, toate scrisorile sunt scrise unor biserici locale

    – Bisericile trebuie să administreze botezul şi cina Domnului, cum o face îl lipsa membrilor?
    – Dumnezeu vrea ordine şi autoritate iar aceasta nu poate fi exercitată în lipsa membrilor.
    – Cum poți lua parte la Cina Domnului dacă nu frecventezi o biserică locală?
    – biserica este un cadru în care se manifestă darurile spirituale
    – Dacă credincioşii nu aparţin nici unei biserici locale, atunci nimeni nu este responsbil pentru ei şi nimeni nu poate asigura disciplina creştină în vieţile lor.

  9. UN FIR DE IARBA……

    Sa o luam pe rand:
    -ZICI : in NT accentul e pus pe bisericile locale….nu prea inteleg ce vrei sa spui cu asta,daca te referi la scrisorile trimise de ucenici la biserici….atunci eu as avea un sfat:mai citeste o data si cu o mai mare atentie,desi chiar si asa nu inteleg ce asociere faci pentru ca ,chiar idéea de apostol…e aceea UNUI LUCRATOT al DLUI este acela care propovaduieste biblia in locuri indepartate ,adica are o misiune de a face in cat mai multe locuri de pe Pmant de cunoscut CUVANTUL DOMNULUI….

    -ZICI : bisericile trebuie sa administreze botezul…..parca ar suna a corectie,stil pedeapsa; as zice eu ca e mai degraba ,o porunca a Mantuitorului,dar celor care cer botezul,nu obliga nici DL si mai putin o biserica sa se boteze cineva Daca o biserica nu are membrii,inseamna ca nu exista,scrie undeva cate biserici trebuie sa existe? Crezi ca o anumita biserica iti da Mantuirea?

    -ZICI : D-zeu vrea ordine si disciplina si in bise nu se poate fara membrii…….sa inteleg ca trebuie sa mergem la bise ca in politica sa ne depunem adeziune la biserica ,sa fim cati mai multi membrii?Dar atentie la ce numeste DL “BISERICA”!!!
    DL cere ordine si disciplina in viata fiecaruia,apoi implicit asa va fii si in Casa de Rugaciune!!

    -ZICI :nu poti lua CINA daca nu mergi la biserica locala…..aici,o sa fiu putin mai dura….cand mergi sa iti iei CIna,nu mergi la cantina comunala(locala)unde primesti dreptul tau ca respect fata de o biserica anume, ca esti membru al acelei comunitati…..CINA o pot lua TOTi cei ce se simt in stare sa o ia ,conform invataturilor biblice si este SINGURA conditie pentru a sta la masa CU EL…..nu are legatura cu biserica”locala”

    -ZICI : biserica e „cadru”in care se manifesta daruri spirituale…..o spui de parca primesti vreun cadou din partea bisericii,nu a DLUI ….si intreb: exista vreun cadru in care DL nu poate sa reverse darurile LUI peste cine vrea?

    -ZICI : Dacă credincioşii nu aparţin nici unei biserici locale, atunci nimeni nu este responsbil pentru ei şi nimeni nu poate asigura disciplina creştină în vieţile lor–…adica eu trebuie sa merg la o biserica”locala”ca cineva sa imi poarte povara raspunderii avietii mele….? Stiam ca numai in ortodocsie totul se rezuma la preoti,ei iarta pacatul,ei iti da dezlegare,etc….cred ca azi noi vorbim despre MANTUIREA PERSONALA.

    Nimeni,IN AFARA DE MINE,NU VA FII NICIODATA RESPONSABIL; DE CE FAC EU,ca merg sau nu la o biserica locala sau la alta”nelocala”….
    Sunt de-acord cu tema „sa meregem la biserica”,adica la o Casa de Rugaciune ,dar nu cu asa numita „biserica locala”…nu are fundament biblic….si suna mai mult a teorie preotiasca cum ca daca ne tradam „credinta stramoseasca(ortodocsia)”e pacat…in cazul de fata daca ne tradam „biserica locala”e pacat…

  10. ZiuaDomnului nu se poate confunda cu sabatul pt ca este ziua invieriiD.Isus cand se arata ucenicilor in Ioan 20cu19si26.Tot in Ev. Ioan D.Isus dezlega ziua sabatului in5:18 si cautau sa-L omoare.Dezlegatul se explica biblic inEv.Luca13:12.Mai sunt si marturiile crestinilor care s-au adunat in ziua intaia Tertulian,Jan Hus.Mai sunt si in cuvant destule locuri unde arata asta Fap.20:7.Fr.Marin arata f bine ca noi suntem liberi in Hristos.

  11. Apocalipsa-cap.14-vers.12….spune cam totul,despre lege si crestini adevarati…Ioan nu era nici Adventist nici Penticostal nici Baptist…Ioan era CRESTIN….era si inca mai este Apostolul Domnului…

  12. Sabatul e veşnic.Va fi şi pe noul pământ:
    „Căci, după cum cerurile cele noi şi pământul cel nou, pe care le voi face, vor dăinui înaintea Mea – zice Domnul – aşa va dăinui şi sămânţa voastră şi numele vostru.În fiecare lună nouă şi în fiecare Sabat, va veni orice făptură să se închine înaintea Mea – zice Domnul”.(Isaia 66:22,23)
    Iar în noua traducere a Bibliei, Biblia NTR, unde cuvântul Domnului a fost tradus cu acurateţe după manuscrisele originale, spune în Evrei 4:9 astfel:
    „Rămâne încă pentru poporul lui Dumnezeu o odihnă de Sabat”.
    Eu păzesc Sabatul de câţiva ani,dar nu am încă o biserică,de aceea vă rog să mă ajutaţi să găsesc o biserică de ziua a şaptea,dar nu adventistă.Adresa mea de mail: nickserby36@yahoo.com
    Domnul să vă binecuvânteze!

  13. Pazirea Sabatului nu ne mantuie. Noi suntem mantuiti prin har prin moartea Domnului Isus pe cruce. Daca Il iubim pe Isus atunci vom pazi poruncile Lui. Ioan 14: 15

  14. Daca vrem sa aflam adevarurile avem nevoie de studiu biblic, credinta si rugaciune. Toate adevarurile nu doar cele legate de Sabat!!!

  15. Ioan,si eu tin sabatul de citiva ani,la fel si eu caut biserici de ziua a saptea,afara de adventisti,asa ca avem un numitor comun,daca vrei sa discutam ilie_aur@yahoo.com

  16. Nu trebuie sa cautati neaparat o biserica anume. Biserica o faceti voi insiva. O facem noi. Si eu tin Sabatul, dar asta nu ne mantuieste. Dragostea de Dumnezeu si pazirea poruncilor cu toata inima ne mantuieste de greselile pe care le mai facem cu voie sau fara voie, DAR ASTA DOAR PRIN SANGELE LUI Iisus. Caci Dumnezeu a gasit placere in a ne mantui din bunavointa Sa si nu ca meritam noi din faptele noastre. Totul este sarenuntam la viata plina de pofte , de rele, de invidie si sa fim iubitori, rabdatori, oameni simplii, cu evlavie, nu certareti sau umblatori dupa bani sau alte griji etc.
    Eu citesc Biblia aproape zilnic fara samai merg la vre-o biserica sa-mi spele creierul careva acolo, desi am studiat doctrinele multor biserici si cam toate merg dupa bunul plac al marilor lor sefi. Chiar daca o biserica tine Sabatul, asta nu inseamna ca toata doctrina ei este si buna.
    Atentie si la bisericile false sau la lupii rapitori, ca Biblia o putem intelege si urma cu toata inima chiar daca nu mergem la o anume iserica. Dar asta daca o citim cu MARE ATENTIE zi de zi si sa ne rugam neincetat si pentru vrasmasii nostrii si zilnic SA NE PURIFICAM INIMA DE TOATE VICLENIILE SI POFETLE ACESTEI LUMI !!!
    Doamne ajuta.

  17. si eu am fost in aceasi dilema, trebe tinut , sau este bine daca tii orice zi, dar cu ajutorul Domnului mam pus si am citit tot noul testament uitanduma doar pe subiectul acesta, si va spun k rezultatul este acesta: trebuie tinut Sabatul.. cine are nelamuriri va sfatuiesc sa puneti mana si sa cititi, ruganduva sa primiti intelepciune inainte de a citi 😀

  18. Este adevărat că ținerea zilei a șaptea ca zi de odihnă este importantă doar cu o condiție: dacă ești predat lui Dumnezeu cu toată inima. Dacă ne-am preda Lui total, El ne va lumina ce zi este ziua a șaptea și nu am mai bâjbâi. De când se ține în istoria lumii sâmbăta sau duminica sau vinerea?? Ai studiat calendarul actual gregorian de când este ?? Știi că atunci când s-au introdus oficial zilele păgâne acel calendar, în anul 325 dH. avea săptămâna de 8 zile cu vinerea pe ziua a șaptea??? Apoi au trecut romanii duminica pe ziua a șaptea, în cinstea învierii lui Isus. Dar romanii nu au schimbat doar zilele (ordinea lor) și și tipul de calendar. Calendarul actual este calendar doar solar dar calendarul de la templu era lunar-solar și după acel calendar s-a ghidat Mântuitorul. După calendarul de la templu se calculează profețiile, nu după cel actual roman. Dacă nu cercetați atent, vă certați degeaba ce zi este cea adevărată. Sâmbăta seamănă cu sabatul dar nu este sabatul adevărat, că nu este calculată pe calendar adevărat, este dublu fals, iar duminica este fals evident. Timpul a fost calculat de la creațiune și are sens unic, trasat de Creator. Omul nu are voie să introducă și să scoată zile , luni și ani din el. Doar Dumnezeu poate ține Soarele și Luna pe loc (cum a făcut la Gabaon și cu Ezechia). Cel care schimbă timpul Lui, notat pe cer se poate asemăna cu omul fărădelegii din Daniel, care schimbă „vremile și legea”. Dacă timpul are direcție unică și puterea reală de a schima zilele o are doar Dumnezeu, și dacă Dumnezeu a pus Soarele și Luna să arate zilele, lunile și anii (Gen 1,14 , Ps 104,19) atunci un calendar care are luni imaginare și anii la fel, nu este calendarul ceresc. Prin faptul că aștrii cerești sunt adevăratul ceas ceresc, cu doi martori, Soarele să stăpânească ziua și Luna să stăpânească noaptea, ar trebui să ne dea de gândit, nu ne punem noi cu Creatorul. El a pus toate sărbătorile după calendarul lui și între acele sărbători (moed) este și sabatul zilei a șaptea. Va veni acun Noul Calendar Mondial, o imitație a calendarului lunar-solar, care va amăgi toată omenirea, ca și până acum. Așa cum s-a cedat în 1924 în România, de atunci sâmbăta este pe locul duminicii și cearta continuă cu ziua de odihnă, dar nimeni nu are dreptate calculând sabatul pe alt calendar decât cel de la templu. Cine vrea lămuriri la acel calendar sunt dispus să le dau. Trebuie să ne grăbim să aflăm tot adevărul scriptural, nu cel din tradiții. Dacă va apare al optelea împărat curând și el face parte din rândul celor 7 și al șaptelea spune biblia nu stă mult.Tocmai asta se pune acum la punct, ca unul din cei 7 anteriori să apară. Asta se poate doar prin spiritism și probabil se va scula Satana imitând pe papa anterior. Să deschidem ochii că izbăvirea este aproape, sau poate pentru unii distrugerea este aproape. Pe calendarul ceresc anul adevărat actual este anul 5994 și curând începe anul 5995. deci suntem în ultimii 7 ani și foarte aproape de ultimii 3,5 ani de mare necaz. Deci anul acesta vom putea asista la trecerea spre marele necaz, până în toamnă, la sărbătoarea Corturilor. Cine știe dacă evenimentele nu încep deja între Paști și Corturi( aprilie și octombrie) ???? Totul este pregătit. Gog și Magog deja este postat în jurul Ierusalimului (armatele ruse, chineze, turce ect). Doar semnalul lipsește dar va fi dat foarte curând.
    Vă doresc să studiați și să fiți treji. Cu dragoste frățească, Ana.

  19. Sabat=a saptea zi care in zilele noastre este Sambata.
    Si eu tin Sabatul de 2 ani. Anul acesta am inceput sa ma duc la biserica adventista. Am primit raspuns la multe intrebari in predicile lor. Ma rugam vineri seara sa imi dea un raspuns si in Sabat il primeam in predica. In prima luna, patru Sabate la rand am primit raspunsuri.Cea mai mare parte a credintei lor este corecta si este cursiva, dar sunt unele punte care ma ingrijoreaza. O sa fac un set de intrebari si daca imi raspund astfel incat sa imi dea raspunsurile lor incredere o sa ma botez la ei. Mai sunt biserici care tin Sabatul. Din cate stiu eu mai sunt: Biserica ortodoxa reformata, penticostali de ziua a saptea si baptisti de ziua a saptea. De biserica ortodoxa reformata am auzit doar ca tine Sabatul dar nu stiu inca sigur. Nu am gasit multe detalii despre ei, dar stiu ca sunt o serie de preoti ortodoxi care se trezisera la credinta adevarata si au auzit unul de altul ( aici este interesant) prin intermediul unor pastori neoprotestanti. Aceasta biserica este mai mult in zona Moldovei, Rusiei ( deci in tarile ortodoxe).
    Eu m-am apucta iarasi de studiul bibliei pentru a face comparatii cu doctrina adventa pentru a putea pune intrebari foarte bine documentate.
    Iddea este ca trebuie neaparat un botez in numele Domnului Isus. Daca Isus s-a botezat , atunci trebuie sigur facut. Problema este ca trebuie facut dar inca nu stiu la ce biserica. Daca nu apare alta si daca nu au nimic de spus fata de parerile mele, ma botez la adventista.
    Va doresc succes si sa fie Domnul cu voi!!!

  20. Dragii mei, ziua Domnului e descrisa in 1Petru2:19 si de acolo mergeti la trimiteri.
    toate zilele sunt ale Domnului, dar Sabatul este ziua de odihna a Domnului.

  21. Mi se pare o transare a Bibliei. S-a folosit titlul „Ziua Domnului” si s-a argumentat o doctrina a unei anume biserici, folosind versete din Vechiul Legamant care favorizeaza Sabatul, iar nu Ziua Domnului, in care primii crestini se inchinau.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura