ANUNTURIStiri

Un cunoscut neurochirurg ne pune in garda in legatura cu virusul AH1N1

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine deoarece este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei

Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.   

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential .

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Aveti intradevar optiuni,ascultati-l pe dr.Russel(neurochirurg-alta specialitate)si poate o patiti.

    Uitati-va ce a patit fratele nostru Ionel Costescu de la Botosani,e la reanimare si ce are… AH1N1. Rugati-va pentru el,pentru biserica unde slujeste si pentru familia lui.

    Recomand vaccinarea!Si nu va mai luati dupa “potcoave de cai morti”

    Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti!

  2. domnule batran, consider ca ar trebui sa ascultam si de statul alor medici; organizmul intradevar trebuie mentinut in conditia in care sa poata lupta singur cu virusii, iar vaccinul poate sa contina substante foarte daunatoare corpului; nu ati spus pe baza a ce recomandati vaccinul. Sanatate.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: