EDITORIALE

Increderea

Dragule cititor poate te intrebi ce as putea spune despre incredere. Dupa cateva intamplari si secvente mai putin placute de inceput de an, am realizat ca increderea e foarte importanta si trebuie sa am grija cui o pot da.

Incredere deplina nu poate avea nimeni intr-o persoana, deoarce suntem oameni si gresim fie ca vrem,fie ca nu. A invata sa ai incredere este una dintre cele mai grele sarcini ale vietii.Increderea este ceva  pe care o castigi greu, dar o pierzi usor. Sti, o incredere deplina poti avea doar in Dumnezeu. Sti ca El niciodata nu te parasteste si nu te lasa cand ti-e greu, poti vorbi cu El oricand vrei si oriunde ai fi. Dumnezeu tot timpul  vrea sa te ajute pentru ca tu esti copilul Sau,iar El e un Tata iubitor si are grija de copiii Sai.

        Cand incerci sa ai incredere in cineva trebuie sa ai o credinta mare ca nu te va dezamagi niciodata. E foarte greu,de aceea dureaza asa de mult pentru a-i oferi aceea incredere pe care o cere. Sti credinta este o incredere neclintita. Deci increderea este greu de dat, dar trebuie sa ai curajul de a putea da ceva asa de important.

      Fi atent cui ii dai increderea ta,ca sa nu ramai cu inima ranita. Dar sa sti ca prieten mai bun ca Isus nu vei gasi niciunde. El e prietenul adevarat la bine si greu.Increde-te in Domnul si toate vor fi bine. Odata ce esti in mana Lui, nimic si nimeni nu te ia din mana Lui, si nimic nu vei pati daca ai o credinta ancorata in El. Domnul sa va tina in bratele Sale pentru totdeuna!Domnul sa va dea intelepciune in alegerile pe care le aveti de facut. Domnul sa va binecuvinteze!

 de Claudia Mihaiescu

--

te astept in fiecare marti pentru alt articol nou.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Hm…nu as spune ca sunt de acord deoarece articolul ne invata sa nu dam increderea oricui, de grija de a nu fi raniti, cu alte cuvinte, ne iubim atat de mult pe noi insine incat ar trebui sa fim rezervati in a-i iubi pe ceilalti. Pentru ca increderea presupune obligatoriu iubire si acesta trebuie oferita neconditionat, chiar daca vom fi raniti, tradati si umiliti. Daca vrem sa fim asemenea lui Isus, trebuie sa oferim incredere aproapelui, chiar cu riscul ca ea sa fie calcata in picioare, asta e parerea mea.

  2. totusi trebuie sa ai grija cui ii vei da increderea…nu oricarui poti oferi…si nu este vorba de iubire de sine,crede-ma.

  3. nu poti avea incredere deplina intr o persoan asa cum nici altii nu au incredere deplina in tn interesant articolul gbu

  4. Cred ca ar trebui sa ne raportam la asteptarile pe care le are Dumnezeu de la noi vis a vis de acest subiect, si nu la ceea ce simtim. Nu cred ca trebuie sa ridicam intre noi si ceilalti ziduri de “protectie” care nu fac altceva decat sa opreasca fara sa ne dam seama comunicarea dintre noi si cei pe care ar trebui sa-i castigam. Dragostea CREDE totul! Va spune ceva lucrul acesta?

  5. hey tu tiai zis parerea ta…dar sti…credema cand oferi increderea cuiva…decat sa stai cu frica ca poate ma minte sau asa…mai bine sunt atent la inceput…si aleg cu intelepciune cui dau:)….sper ca intelegi ce vreau sa zic….daca nu soarta…macar am incercat:)

  6. In ziua de azi nu mai poti avea incredere in oamenii indiferent ca sunt sau nu cu D-zeu mi sa intamplat sa fiu tradat de crestini si un ex. din Biblie este de David, Solomon, Moise, Samson etc. de ce n-au avut incredere in D-zeu si au facut ce au crezut ei fara sa-l mai intrebe pe D-zeu

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: