EDITORIALE

UN DUMNEZEU TRATAT CU INDIFERENŢĂ!!!

       Ioan 14:15 „Dacă Mă iubiţi, veţi păzi poruncile Mele”. Prima întrebare pe care vreau să mi-o pun în primul rând mie: „ÎL IUBESC CU ADEVĂRAT PE DUMNEZEU???”, Şi apoi vă întreb pe fiecare din voi: „CHIAR ÎL IUBIM PE DUMNEZEU???” Poate vom răspunde cu toţii…DAAAA, cum să nu Îl iubim pe Dumnezeu?? Ei bine, dacă Îl iubim cu adevărat vom păzi poruncile Lui. Dar cum în fiecare zi ne permitem să nu ascultăm Cuvântul Lui, vă spun…NU ÎL IUBIM PE DOMNUL DECÂT DE PE BUZU…DECÂT CU VORBA…O, Doamne iartă-ne că suntem aşa ticăloşi!!

          Dacă zicem că Îl iubim, atunci Îl vom chema să fie lângă noi în fiecare secundă, la fiecare respiraţie…sau poate că sunt multe momentele din viaţa noastră când ne-ar fi ruşine să fie EL lângă noi şi să vadă tot ce facem…Ne trezim dimineaţa şi ameţiti de somn, uităm să stăm de vorbă cu EL, uităm să citim din Cuvânt, uităm să-L luăm cu noi la servici sau la şcoală…şi EL STĂ ŞI AŞTEAPTĂ…AŞTEAPTĂ SĂ NU MAI FIE TRATAT CU ATÂTA INDIFERENŢĂ DIN PARTEA NOASTRĂ!!!!

          Mai zicem că Îl cunoaştem…că Îl ştim pe Dumnezeul nostru…dar am o altă întrebare..CUM ÎL CUNOAŞTEM? Din auzite? De la alţii? Sau avem o relaţie personală cu EL? Iar această relaţie personală cu Domnul constă în faptul că nu alergăm la oameni cu probleme noastre…ci EL – DUMNEZEU este CONFIDENTUL noastru şi Lui Îi spunem toate grijile ce ne apasă. Iată ce zice Domnul prin Cuvântul Său: Ieremia 17:5 „Aşa vorbeşte Domnul: blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijineşte pe un muritor şi îşi abate inima de la Domnul! Vrem să fim blestemaţi? Dacă da, atunci să continuăm să ne încredem în oameni şi nu vom avea nici o izbândă! Dar, pentru cei ce se încred pe deplin în Domnul, vor fi binecuvântaţi. Ieremia 17:7 „Binecuvântat să fie omul, care se încrede în Domnul, şi a cărui nădejde este Domnul!”

         

--

 

          Vreau să vă zic că am un Dumnezeu viu, un Dumnezeu care îmi vine mereu în ajutor, un Dumnezeu care vindecă şi chiar zilele trecute un tânăr de 29 ani, căruia medicii i-au mai dat de trăit 24 h şi a fost ţinut în viaţă cu aparatele, acum e VINDECAT, şi este acasă! ACESTA ESTE DUMNEZEUL VIU ŞI ADEVĂRAT, ACESTA ESTE DUMNEZEU NOSTRU, SLĂVIT SĂ-I FIE NUMELE!!!

          Cum este Dumnezeu tău? Un Dumnezeu de care te foloseşti doar când ai nevoie? Un Dumnezeu care stă mut şi cuminte la locul lui şi Îl menajezi tu cum vrei şi când vrei? CUM ESTE DUMNEZEUL TĂU? Un Dumnezeu de zile negre? Sau Îl recunoşti şi în zilele bune? DESPĂRŢIŢI DE EL NU PUTEM FACE NIMIC!!

          Să ne mai cercetăm vieţile, să căutăm să fim dependenţi de Dumnezeu, pentru că AVEM UN DUMNEZEU VIU, AVEM UN DUMNEZEU PLIN DE MILĂ ŞI ÎNDURARE DAR ŞI UN FOC MISTUITOR!!!!

          Concluzia finală, aş vrea să o tragem fiecare dintre noi, din versetul următor: Eclesiastul 12:13 „Să ascultăm, deci, încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om”.

          Şi mai gândiţi-vă la întrebarea mea…CE ESTE DUMNEZEU PENTRU TINE? ESTE PRIETENUL TĂU ADEVĂRAT SAU A 5-a ROATĂ LA CĂRUŢĂ????

 

 

 

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

10 Comments

 1. Fara nici o indoiala asta este adevarat.m-a pus p ganduri acest articol care d altfel este taietor,trebuie sa-i dau cinstea de Tata,care i se cuvine Dumnezeului meu.Slava lui!Fiti binecuvantati!

 2. Asa suntem noi… mereu uitam cat de mult se ingrijeste El de noi in zilele pline de har… atat de minunat totusi lucreaza El in vietile noastre… Iti multumim singurul Dumnezeu VIU

 3. il iubesc pe Dumnezeu..chiar daca nu-I arat prea des asta..vreau sa am puterea sa-I spun si sa-I arat tot timpul:*

 4. Pentru Flavy90

  DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE….Uite un verset pentru tine daca tot ziceai ca “acest articol care d altfel este taietor” Evrei 4:12  Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.

  Domnul sa te cerceteze si ma bucur ca ai citit acest articol!! Ma rog ca Domnul sa faca acest Cuvant VIU si RODITOR in inima si in viata ta!!! Multa pace si o viata deplina cu HRISTOS!!!!!

 5. Pentru Lucian Pop

  Slavit sa fie Domnul ca se ingrijeste de vietile noastre si lucreaza in mod minunat si atunci cand noi suntem neascultatori EL ne raspunde cu bunatatea Sa nemarginita!!!

  EL ESTE SINGURUL NOSTRU DUMNEZEU VIU SI ADEVARAT!!! TRAIASCA IN VECI DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU!!! TRAIASCA DUMNEZEU STANCA CEA DE VEACURI!! AMIN AMIN AMIN

  Multa pace si binecuvantare frate Lucian!!!!

 6. Pentru adelina

  Domnul sa te ajute sa-L iubeste cu toata inima ta, cu tot cugetul tau si EL sa fie singurul din inima ta!!! Zi de zi dragostea ta pentru EL sa fie in clocot!!! DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE SI SA TE AJUTE SA ITI LIPESTI INIMA DE EL PENTRU TOTDEAUNA!!! AMIN AMIN!!!

  Multa pace si iubire vesnica in inima ta!!!

 7. Il iubim pe Domnul, Dumnezeul nostru! El este singurul care merita toata inchinarea, toata adorarea !Fie sa traim fiecare zi in asa fel ca sa Ii fim placuti Lui!

 8. Pentru Adelina

  Amin amin amin sora mea…IUBIREA LUI E CEL MAI FRUMOS CADOU PENTRU NOI!!! Iubirea Lui e fara limite…Iubirea Lui nu s-a sfarsit pe Golgota…Iubirea Lui a inviat…IUBIREA LUI DAINUIESTE DIN VESNICII IN VESNICII SI IUBIREA LUI NU VA MURI NICIODATA!!!

  Binecuvantat sa fie Dumnezeul inimii noastre…Te pup Adelina…Dl sa fie in inima ta si iubirea Lui sa iti cuprinda toata fiinta ta, si sa arda in tine jarul dragoste pentru EL…AMIN AMIN AMIN!!!!

 9. Slava Domnului pt ca El e plin de mila fata de noi…ar trebuii sa-l iubim cu toata inima cu tot ce avem mai bun din noi…Doamne ajuta-ne fiti binecuvantati

 10. Pentru vlad

  Amin amin amin Domnul sa ne ajute sa-L iubim cu toata inima, cu tot cugetul cu toata puterea noastra pana la sfarsitul zilelor noastre AMIN!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: