EDITORIALE

Ziua buna de la frati – un joc biblic nou!

  Două jocuri ideale pentru

  • întâlniri de tineret sau ale adolescenţilor
  • şcoli biblice, şcoli duminicale, tabere, grupe de studiu biblic
  • o seară plăcută şi instructivă în familie
Veţi învăţa o mulţime de lucruri din Biblie despre apsotolul Pavel şi însoţitorii săi, despre toate aventurile prin care a trecut şi experienţele fascinanate pe care le-a trăit de-a lungul unei vieţi dedicate lui Dumnezeu. 
 

Ziua bună de la fraţi este un joc care ne poartă pe urmele apostolului Pavel, din momentul întoarcerii sale la Dumnezeu şi până la Roma.

Cutia conţine:

  • 135 de întrebări din cartea Faptele Apostolilor, grupate pe trei nivele de dificultate, despre viaţa lui Pavel şi despre călătoriile sale misionare, împreună cu răspunsurile corecte şi versetele biblice.
  • un set de 9 cartonaşe care conţin indicaţii speciale pentru diverse faze ale jocului.  
  • tabla de joc cartonată care pe o faţă conţine o hartă pe care sunt trasate călătoriile apostolului Pavel iar pe verso un careu de joc cu pătrăţele colorate.
  • patru seturi a câte patru pioni coloraţi (piese de joc colorate)
  • câteva abţibilde colorate cu simbolurile jocului! 

Cu aceste componente vă puteţi juca două jocuri diferite:

--

Ziua bună de la fraţi – STRATEGIE – care vă va pune la încercare logica, gândirea strategică şi cunoştinţele biblice, într+un joc în care se pot întrece 2-4 jucători sau echipe

Ziua bună de la fraţi – CĂLĂTORII – îl veţi urma pe apostolul Pavel în una sau mai multe din călătoriile sale misionare, întrecându-vă pe harta de pe tabla de joc, trecând prin toate locurile în care a fost Pavel, fiind părtaşi la experienţele şi aventurile lui şi ale echipelor sale misionare.

La ambele jocuri mutările pionilor se fac pe baza răspunsurilor la întrebările de pe cartonaşe şi a regulilor de mutare. Jocul poate fi jucat cu sau fără Biblie.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

 

 Doriţi mai multe detalii despre acest joc? Vizitaţi pagina proBIsoftclick aici!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: