Uncategorized

Crestin Total 1 an!

Astăzi împlinesc 1 an oficial de cand am inceput aceasta lucrare.de cand a aparut Crestintotal pe atunci era www.crestintotal.wordpress.com acum http://www.crestintotal.ro. eu ca si multi alti blogeri am inceput dintr-o joaca.. din plictiseala din a face ceva bun nu numai pe messenger si pe hi5 J asa am inceput..cats

De 1 an de cand administrez acest blog, CrestinTotal este o parte din viaţa mea, nu exista zi in care sa nu fi facut nimic pe el si imi doresc tot mai mult si bine sa fac si in continuare. Timp de 1 an am ajuns la 540.000 de vizitatori. Nu credeam in asa multi vizitatori nici nu m-am gandit la asa ceva..In noiembrie 2008 crestintotal avea 3500 de vizite apoi a tot crescut, in Decembrie – 6600, ianuarie – 23.000 in ultimile 5 luni peste 65.000, in ultimile 2 luni 76.000.
Mulţumesc tuturor cititorilor fideli pentru vizite,mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat cu articole, evenimente, cu sfaturi iar cel mai mult multumesc Domnului ca mi-a dat rabdare si ganduri pentru tot ce am facut. Imi cer scuze tuturor celor ce le-am gresit.

Acum cateva statistici:

Cele mai accesate 5 pagini sunt:

Cele mai accesate 5 articole:

--
  • Referrenti

click-uri

Termeni de Căutare

  • biserici live – 9,751
  • crestin total – 6,987
  • vladimir pustan – 2,149
  • crestintotal – 1439
  • elim Timisoara – 966

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Domnul Isus sa te rasplateasca pentru munca aceasta!!! Ceea ce faci pentru Domnul, va ramane! Multe suflete se hranesc din aceasta hrana spirituala, isi alina necazul, se intaresc in credinta, se bucura in Domnul si cresc spiritual. Fa acest lucru mai departe si vei fi rasplatit in vesnicie!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: