Cursuri

Cursuri de pregatire pentru viitori slujitori

524163_83607125Cursuri de pregatire pentru viitori slujitori la Seminarul Bisericii ELIM Timisoara

Luni 5 octombrie a.c., va avea loc deschiderea oficiala a cursurilor pentru pregatire a slujitorilor, organizate de Biserica Penticostala ELIM Timisoara.

Sunt astetpati toti cei care in prezent desfasoara o activitate de slujire in Biserica ELIM sau in bisericile afilialte Bisericii Penticostale ELIM, precum si toti cei care simt chemarea lui Dumnezeu pentru a sluji si au dorinta de a-si insusi principiile de baza ale slujitorului prin cursurile oferite.

Cursurile pe care le vom oferi in anul scolar 2009 – 2010 cuprind: exegeza biblica (interpretarea textului biblic), hermeneutica (principii de interpretare a Bibliei), omiletica (arta predicarii biblice), slujire pastorala si penticostalism, urmand ca programa sa poata fi ajustata in functie de nevoile si oportunitatile pe care anul scolar care ne asteapta la va prezenta.

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere atasat si sa il aduceti le secretariatul Bisericii ELIM in timpul serviciilor Bisericii.

Download formular de inscriere pentru anul 2009

Alte informatii de interes pentru viitorii cursanti vor fi anuntate pe site-ul Bisericii (www.elim.ro) si/sau in timpul serviciilor Bisericii. Pentru orice intrebare, va rugam sa contactati echipa care se ocupa de inscrieri la tel. 0722.240.046 / 0766.522.447

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: