ULTIMELE STIRI

Micsoreaza bucuria lui Satan!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Scopul meu nu este sa ii fac in ciuda lui Satan, dar stiu ca Isus a venit sa-i nimiceasca lucrarile (1 Ioan 3:8), iar eu sunt chemat sa urmez exemplul lui Isus. Ce inseamna a fi “mai mult decat biruitor”? Nu voi expune niste tehnici senzationale ca sa fac spectacol, ci micsorarea bucuriei diabolice, in primul rand va fi o consecinta a faptului ca Isus va avea mai multe motive de bucurie (Tefania 3:17); De ce se bucura Satan? Sau chiar se poate bucura o asemenea fiinta? Ce il intristeaza? Nu-mi place sa vorbesc despre el, dar pentru a nu-l lasa sa aiba vreun motiv de bucurie din partea mea, ar trebui sa ii ignor planurile?(2 Corinteni 2:11). El cauta fioros pe cine sa mai inghita (1 Petru 5:8), vrea sa lesin de foame, impiedicandu-ma sa mananc din Cuvant, si cate nu mai vrea el… In Uganda am auzit niste povestiri cumplite de la un grup de prostituate care doreau o shimbare reala, dar e usor sa iti imaginezi cat de mult s-a bucurat tatal minciunii, doar gandinu-te la durerea coplesitoare provocata de pacat unei persoane apropiate, sau chiar la… doar eu am fost inselat de Satan?…si cat de mult s-a intristat Duhul Sfant pentru asta… La un moment dat, Isus s-a infiorat in duhul Lui, s-a tulburat, si chiar a plans cand, plina de durere, Maria i-a spus: “daca ai fi fost aici nu ar fi murit fratele meu” (Ioan 11 :32-35). Probabil atunci Isus a vazut mult mai mult decat Maria, a


dica intreaga creatie in agonie, pentruca acolo unde nu domneste El, inselatorul isi face de cap. Parca il aud pe Richard Wurmbrand vorbind despre imensa durere provocata de comunisti, de persecutori, si nu numai. Cum sa nu iti vina sa urli: “destul – satisfactia lui Satan trebuie sa scada”!

Mai putem avea azi autoritate “peste toata puterea vrasmasului”? (Luca 10:19). Ce se intampla cand o persoana este rascumparata? Cand cineva incepe sa zburde in libertatea data de Duhul Sfant, cand umbla in chemarea divina si savureaza tot mai mult partasia autentica cu Isus… imagineaza-ti o persoana care isi depaseste mereu limilele in efortul de a trai in integritate; care incepe sa creada cu adevarat cuvantul divin, iar roadele Duhului Sfant sunt tot mai naturale in viata acestuia… Isus este rascumparatorul! Satan trebuie sa dea inapoi mai mult decat a furat.

Ce se intampla daca o intreaga familie este restaurata in Isus? Isi poate cineva imagina efectul unei treziri spirituale care cuprinde o biserica intreaga? Chiar e posibil ca un oras intreg sa accepte domnia lui Isus la toate nivelurile (educatie, afaceri, sport, etc.)? Poate cineva estima bucuria lui Isus cand o tara intreaga se lasa guvernata de principiile Imparatiei Lui?

Daca ucenicii lui Isus au autoritate impotriva lui Satan, atunci ei au si responsabilitatea de a face cat mai multi ucenici, pentruca inca Satan este in culmea bucuriei. Ca el sa se bucure in continuare, ucenicii lui Isus trebuie sa… nu faca nimic.

Dumnezeul pacii va zdrobi în curand pe Satana sub picioarele noastre… (Romani 16:20)! O Doamne, ajuta-ma sa experimentez asta in viata mea tot mai mult!

sursa: http://micaelbog.wordpress.com/

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27435 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

7 comentarii la Micsoreaza bucuria lui Satan!

 1. „Ce se întamplă dacă o întreagă familie este restaurată în Isus?”

  În 1986 am cunoscut o fată de vreo 19 ani şi pe mama ei (erau aşa-zis ortodoxe), ambele s-au întors cu adevărat la Dumnezeu şi ce mare bucurie a fost atât în Biserică, cât mai ales acolo sus în ceruri, unde îngerii au cântat şi au slăvit Numele lui Dumnezeu !
  Ai mare dreptate când spui că este un lucru absolut extraordinar când o familie se întoarce la Dumnezeu şi este restaurată în Hristos. Astăzi, această fată este căsătorită cu dirijorul Corului Bisericii, are un copilaş minunat şi cântă ca altistă în Corul Bisericii, slujind Domnului cu o inimă curată.

  „Dumnezeul păcii va zdrobi în curând pe Satana sub picioarele noastre… (Romani 16:20) !
  O, Doamne, ajută-mă să experimentez acest lucru în viaţa mea tot mai mult !”

  Exact aceasta este cea mai mare fericire pe care putem să o avem : să experimentăm în viaţa noastră prezenţa lui Dumnezeu, să-L lăsăm PE EL să ne facă să fim mai buni ! Dumnezeu nu vrea ca NOI să fim mai buni, ci vrea ca SĂ-L LĂSĂM PE EL ca să ne facă să fim mai buni ! Să citim un material foarte interesant care se numeşte EŞTI GATA SĂ MORI PENTRU CREDINŢA TA şi să ne cercetăm fiecare în inimile noastre !
  Fii binecuvântat, Emanuel !

 2. Mai putem avea azi autoritate “peste toata puterea vrasmasului”? … Intrebi, dar nu ai raspuns. Pui la indoiala Scriptura?
  Isaia 46:10 Eu am vestit de la început ce are sã se întâmple si cu mult înainte ce nu este încã împlinit. Eu zic: „Hotãrârile Mele vor rãmâne în picioare, si Îmi voi aduce la îndeplinire toatã voia Mea.

 3. Mai putem avea azi autoritate “peste toata puterea vrasmasului”? … Intrebi, dar nu ai raspuns. Pui la indoiala Scriptura? Proverbe 30:5 Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El.
  Isaia 46:10 Eu am vestit de la început ce are sã se întâmple si cu mult înainte ce nu este încã împlinit. Eu zic: „Hotãrârile Mele vor rãmâne în picioare, si Îmi voi aduce la îndeplinire toatã voia Mea.
  Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toatã inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta!
  6 Recunoaste-L în toate cãile tale, si El îti va netezi cãrãrile.
  Avand curajul pe care mi-l da ceea ce ai scris, si vazand ca ai dorinta sa-L urmezi pe Domnul,(Romani 8:19 )de aceia si eu am scris. Fie ca Domnul Sa-ti arate Calea.
  Vasile S. rob al lui Isus Cristos

 4. Vasile, intrebarea era mai mult retorica, dar si pentru a starni reactii.
  Articolul este o provocare la o apropiere mai radicala de Dumnezeu.
  Ma bucur ca ai fost incurajat prin acest articol; mult har!

 5. Ma bucur ca ai fost incurajat prin acest articol ?;… Unde ai gasit tu aceste cuvinte la mine? Eu nu am spus asa ceva, dimpotriva, tu pui la indoiala „Scriptura”. Evrei 13:8  Isus Hristos este acelasi ieri si azi si în veci! Prin urmare cel ce nu mai traieste pentru sine, si-L are pe Isus;Luca 10:19,este in vigoare, pentru ceilalti, nu. Apoi tu vorbesti de o provocare: a cui?,a ce?
  Eu am scris ca am avut curajul de a-ti scrie, ca tu pui la indoiala Cuvantul. Eu nu stiu unde ai gasit tu in Biblie ca „cineva ar putea micsora bucuria lui Satan”.
  1 Petru 4:11  Dacã vorbeste cineva, sã vorbeascã cuvintele lui Dumnezeu.
  Vasile S.rob al lui Isus Cristos

 6. Vasile, din cuvintele tale, „Avand curajul pe care mi-l da ceea ce ai scris” am inteles (gresit) ca articolul meu te-a incurajat in umblatea ta cu Dumnezeu.
  Eu sunt convins de adevarul a ceea ce am scris in articol, si chiar as vrea sa fie o incurajare altii; cat mai multi creada Biblia si sa traiasca conform adevarului ei.
  Fii binecuvantat!

 7. God-Is-FaggoT // 1 octombrie 2013 la 16:46 //

  Asa spuneti toti dar daca ati fi trait pe vremea romanilor si var fi chinuit pt ca il ”iubiti” pe iisus imediat va-ti fi dus sa-l slaviti pe Jupiter pe net toti va da-ti mari dar in realitate sunteti toti niste lasi)))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: