Uncategorized

Ionut a fost la Rugul Aprins unde si-a predat viata in mana Domnului

admitere-cbeeadmitere-cbeeIn a 5-a ediţie a întâlnirii de rugăciune pe munte “Rugul Aprins”  a fost prezent si tanarul Ionut, cel pentru care ne-am rugat saptamanile trecute ca Domnul sa-l elibereze de patima drogurilor, a vrut sa se sinucida dandu-si foc, dar dupa ce a auzit cuvantul Lui Dumnezeu s-a predat Domnului si doreste sa faca legamant in apa, el inca are nevoie de sprijinul vostru in rugaciune deoarece va merge inapoi in Bucuresti si va fi inconjurat de fostii prieteni din anturaj. Zice ca de cand a venit la Rugul aprins nu a mai consumat nimic si nici nu a mai fumat si se simte eliberat. Ar vrea sa-si faca prieteni crestini din Bucuresti. Puteti lua legatura cu el daca doriti sau sa-i transmiteti ceva, lasand comentariu mai jos sau la nr de telefon 0765897711

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Ma bucur mult pentru Ionut. Ma bucur ca am fost alaturi de el si ca l-am cunoscut personal, si cu ajutorul Domnului am petrecut aproape 2 saptamani impreuna cu el si familia in care a poposit. Dumnezeu sa binecuvinteze familia si pe cei ce s-au ingrijit de el.

    Domnul sa-l binecuvinteze si sa il tina in picioare pe calea Lui.

    Pace!

  2. a fost extraordinar.domnul ma botezat cu duhul sfant.aleluia

  3. Ma bucur ca Ionut a luat aceasta hotarare foarte importanta.Si eu m-am botezat in 14 martie 2010.Domnul sa il binecuvinteze si ii doresc multa apropiere de Domnul.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: