A PLECAT LA DOMNULARTICOLUL ZILEI

De vorbă cu persoana care a descoperit masina pastorului

poza-edi-300x283Nici bărbatul din Aciua, care a găsit primul maşina cu victimele, nu a dorit să-i menţionăm numele. În schimb, ne-a relatat tot ce a văzut.

A mers la acea maşină între orele 15 şi 16, crezând că e vorba de oameni care au fost la furat porumb. Potrivit descrierii sale, maşina avea geamul din partea şoferului deschis pe jumătate şi cu cheile în contact. Toate geamurile maşinii erau fumurii. Uşile erau toate închise cu telecomandă de la chei. El a ajuns cu mâna cheile din contact, pe care le-a luat şi a deschis capota de la portbagaj. Atunci l-a văzut pe pastor înfăşurat cu frânghia de tractare, fără a fi legat fedeleş.

Bordul, inclusiv cheile şi plafonul erau unse cu motorină. În maşină era o canistră din plastic cu motorină. Plafonul era ars în proporţie de 15%, dar scaunele nu erau arse. Nu-mi amintesc să fi văzut sânge pe scaunul şoferului şi nici pe bara din spate. Sângele nu ar fi curs în exterior deoarece capota are garnituri care închid ermetic. Morţii se aflau sub bancheta din spate. Puteau fi aşezaţi acolo fie pe uşa (tip capotă) din spate, fie din lateral. Băiatul era în portbagaj acoperit cu o pătură.

sursa: www.informatia-zilei.ro

tot

--

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

 

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura