Predici audio

Religia Adevarata! – Nelu Popelea

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. CREDINTA ADEVARATA ESTE UNA SINGURA SI O GASIM IN BIBLIE IN FAPTELE APOSTOLILOR CAPITOLUL 2 CU 38,SI 39 EA ESTE VALABILA SI AZI LA FEL CA PE TIMPUL APOSTOLILOR ,,,,,CRESTINII DE ATUNCI SANT CRESTINII DE AZI ,,,,,,LA FEL SANT SI CULTELE DE ATUNCI ADICA SADUCHEI ,FARISEI , CARTURARI ,,ETC, ,,,,AZI AVEM ACELEASI FEL DE OAMENI DAR SUB O ALTA DENUMIRE DE CULT ,,,,,UN CRESTIN REAL NU VA SUSTINE O ETICHETA DE CULT ,,,,,AZI TRAIM VREMEA LUI NOE ,,

  2. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    Adevarul este doar la Dumnezeu si la cei care vrea El sa il descopere.
    Mat.11:25-30,25.In vremea aceea, Isus a luat cuvantul si a zis: „Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor…. Amin
    Cine sunt pruncii?! cei nascuti din nou, care striga …AVA adica Tata.Gal.4:6
    Cuvantul Lui Dumnezeu este singura religie adevarata ,atunci cand o implinim sau o practicam ,acolo unde Dumnezeu ne pune pe inima sa ascultam de El si sa implinim cuvantul venit direct de la Dumnezeu Duhul Sfant ,la sfintii apostoli si ajunge in inima noastra .
    Dar nu la toti le este dat sa cunoasca adevarata religie din cuvant.
    Dumnezeu intoteaduna a gasit cu cale sa isi scoata poporul cu mana tare din Egipt si acum din lume, din culte si religii false ,cum a facut cu Moise pe care l-a trimes la poporul Israel,dar numai Iosua si Caleb au ajuns in tara promisa din cauza ca ei au fost alesi de Dumnezeu si nu s-au organizat in nici un alt cult si in nici o organizatie in pustie,ci au mers mai departe intrand in promisiunea Cuvantului Lui Dumnezeu ,ascultand si propovaduind promisiunea Lui Dumnezeu pana in tara Canaanului.
    Tot asa e si acum cu Propovaduirea Evangheliei in ziua de azi ,care ne-a fost data de insusi Fiul Lui Dumnezeu si prin sfintii apostoli ,ea a incetat si a murit atunci cand s-a organizat intr-un cult sau o religie cu diferite dogme si denumiri nefondate Biblic .
    De ex.Cuvantul „Penticostal” nu inseamna un cult, ea este o experienta pe care o dobandeste cel Botezat cu Duhul Sfant ,dar oameni au facut un cult din acea experienta a unora,deci denumirea cultului nu inseamna si experienta crestinului ,nu toti adepti cultului penticostal sunt si botezati cu Duhul Sfant ,deci multi mint cand zic ca sunt penticostali ,doar ca apartin la acel cult, fara nici un drept de experienta reala a Botezului cu Duhul Sfant ,aceea trebuie sa fie ultimul act dovedit prin practica si roadele Duhului Sfant pentru a devenii Mireasa Domnului Isus Hristos .
    La fel este si cu Baptistii si cu religiile ,trebuie sa fim foarte atenti la ce spunem, ce credem ,caci daca nu si practicam suntem mincinosi.
    Si totusi o samanta de Evanghelisti mai sunt si azi care vestesc adevarul si sunt multi crestini iesiti afara din religii,culte si doctrine, mergand mai departe in ascultare doar de cuvantul Lui Dumnezeu fara sa ia denumirea unui cult sau religii ,care este foarte gresit interpretata si organizata.

    Slava Domnului
    (parerea mea)

  3. DUMNEZEU NU A ORGANIZAT CULTE ,,,ORGANIZATII ,,,SI ETICHETE ,,,BISERICA ESTE ZIDITA PE TEMELIA APOSTOLILOR SI A PROROCILOR ,,,,,,,,PAVEL A SPUS CALCATI PE URMELE MELE INTRUCIT EU CALC PE URMELE LUI CRISTOS ,,,DECI PAVEL ESTE APOSTOLUL NEAMURILOR ,,,,IAR PAVEL NU SPUNE DE UN DUMNEZEU IN TREI PERSOANE ,,,,SAU UN BOTEZ IN APA IN TRINITATE ,,,SAU DE CULTE CHIAR PENTICOSTALE ,,,SI MULTE ALTELE ,,,,CINE VA AMAGIT ,,,,AZI ORBUL CONDUCE ORBUL ,,,DAR OILE MELE AUD GLASUL MEU,,,,,

  4. Foarte sanatoasa invatatura.

    Dincolo de cuvintele, nu alese, ci simple Evanghelia trebuie inteleasa de toti oamenii. Adeseori pretindem ca suntem mai presus decat celelalte culte, fiindca , zicem noi, suntem nascuti din apa si din duh. Corect ar fi sa ne definim adevarata credinta, adevaratul scop si modul in care ne raportam trebuie sa fie unic.

    Intr-un articol recent, scris tot pe crestintotal am vazut un articol ce mi-a atras atentia. Mormonii-uitati-va la ei! Ei au ceva comun=UNITATE. Chiar daca de cele mai multe ori ii discreditam, avem ce invata de la ei, fiindca Dumnezeu vrea sa avem de invatat de la fiecare om cu care intram in contact, fie direct, fie indirect.

    Adevarata religie nu sta in ridicarea tonului si exclamand ca suntem mai religiosi uni decat altii, ci in trairea adevarata a ceea ce predicam. Aceasta e criza cu care ne confruntam, sa fim ceea ce ne numim. Nu intamplator este scris ” Caut UN OM”. Nu mai am timp, dar voi reveni si cu alte comment-uri.

    Bine de meditat la predica. Nu criticat.

    Asa sa ne ajute Domnul sa fim. Amin!

  5. religia adevarata este aratata in Biblie. Sunt diverse semne prin care ii putem identifica pe adevaratii inchinatori. De exemplu Cristos a spus ca vor fi recunoscuti prin iubirea si unitatea dintre ei .Care religie ati vazut-o ca e dispusa sa manifeste o iubire pana la sacrificiu? In isaia2:2-4 printre altele se spune ca in zilele din urma religia adevarata nu va mai invata razboiul.Care religie ati vazut ca azi sa nu mearga la razboi in caz de conflict armat? Eu doar pe Martorii lui Iehova i-am vazut sa manifeste o iubire neipocrita fata de alti si aceasta indiferent de situatile cu care s-au cofruntat.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura