Concurs

33 Comments

  1. eu cred ca concurenta nr 1…genereaza ip uri….ca altfel nu se explica cum a putut aduna atatea voturi in 3 zile…..e straniu….ori jucam cinstit ori nu mai participam….in+ imaginea ei nu se incadreaza in tema propusa….putina zapada nu sugereaza mai nimic….

  2. Dalila la sfarsitul concursului o sa ne uitam cine nu a jucat corect. daca Simona R nu a jucat corect va fi descalificata! Deci daca tu ai jucat corect continua sa inviti prietenii sa te voteze! multumesc

  3. Daca are multi prieteni in lista de mes sau facebook sunt putine 300 de voturi. Plus ca polldaddy are un sistem greu de pacalit.

  4. este minunat acest site, cred cá este si de folos DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU sá vá binecuvínteze cu íntelepciune si pricepere pentru Lucrarea la care ati fost chemati,, sá vá imple de PACEA SI BUCURIA SA, MINUNATÁ,,,

  5. reusita poza clasata pe primul loc dar ce legatura are cu iarna ca nu exemplifica nimic acest lucru,pentru acest subiect eu nu as lua-o in considerare,slaba inspiratie.

  6. cea mai faina dintre toatee,,,,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~`!!!!!!!!!!!any moldovan nr 18…Sooces any si sper sa castigi tu…in plus celelalte is urate,,,rau de tot…al tau e cel mai frumos!!!:*

  7. teodora mailat …dak poza cu numarul 19 e pusa de o prietena de a ta inteleg k ai tot dreptul sa fi de partea ei …dar este urat sa faci celalelte poze urata….tin sa te contrazic si sa iti spun ca sunt mai multe poze in concurs frumoase….

  8. curios cum s-a ales….mai ales poza Simonei…. parerea mea (si nu e deloc rautacioasa ) -ci facuta din pct de vedere a unui viitor fotograf-…nu avea ce cauta in tema concursului…..putea sa aiba si n voturi……ori juriul nu e de specialitate ori nu se respecta regulile asa cum ar trebui…..asta e…

  9. daca nu s-a citit corect regulamentul, se critica, doar ca nu au castigat favoritii vostri. A fost tema IARNA/ CRACIUN. IAr daca fotografia nu ar fi corespuns temei nu trebuia sa fie inscrisa in concurs, asa dupa cum a fost scris si in regulament. lasati comentariile deoparte. regulile se respecta, locul 2 s-a ales pe baza unui juriu, locul 1 pe baza voturilor. Bravo Simonei, a depus un efort trimitand mesaje prietenilor pentru a o sustine!

  10. neculai draga……fii pe pace…ce te agiti?:))….mesajul meu era pt Emanuel.I…..Iarna nu este egal cu 3 fulgi intr o poza…..se vede ca nu esti in domeniul pozelor etc…nu trebuie sa te superi…..juriul a ales bine….dar referitor la locul 1….ma abtin…de vina sunt ei ca trebuia din start sa nu puna poza in concurs….in rest e ok…..”concursuri crestine”….

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: