ANUNTURI

Doi frați din Biserica Penticostala din Feldru, au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Unul avea 29 de ani și altul 32, erau căsătoriți și aveau copii.

Doi frați din Biserica Penticostala Feldru, au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Unul avea 29 de ani și altul 32, erau căsătoriți și aveau copii.

Două echipaje SMURD și un echipaj de pompieri au fost trimise într-o zonă greu accesibilă de lângă Feldru unde cei doi frați au fost găsiți inconștienți într-o încăpere a unei stâne. Unul avea 29 de ani și altul 32 de ani, medicul fiind nevoit sa declare decesul amândurora.

”Am tot sperat să nu fie adevărat. Din păcate, frații Gică (tatăl a 3 îngerași de copii) și Relu, tată și el, au plecat în ceruri, să fie păstori la mielușeii din Rai. Am fost de multe ori în munte, acasă la Gică, să-mi cumpăr cele mai bune produse lactate de la oițele lui, pe care le iubea și îngrijea, ca nimeni altul. Cauza plecării lor la cer nici nu mai contează. (…) Nu o să uit niciodată, gustul produselor făcute de ei, dar nici iubirea lor față de animale și familie. Drum lin spre cer oameni vrednici, iar familiilor greu încercate, putere și mângâiere de la Dumnezeu, să poată trece peste această teribil de grea încercare”, a scris pe Facebook Ștefan Sîngeorzan, fost primar al comunei Feldru.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura