ANUNTURI

Timeea, victima accidentului de la Păuliș, era profesoară la Școala Mihai Eminescu din Arad. Avea 24 de ani

Timeea a condus astăzi pe ultimul ei drum pe acest pământ… Un ghinion teribil, amestecat și cu neglijența celor care au transportat excavatorul, utilaj ancorat necorespunzător pe un trailer, și firul vieții Timeei s-a rupt brusc în tragicul accident din această seară de la Păuliș.

Excavatorul a căzut într-o curbă în apropiere de Păuliș pe mașina pe care o conducea Timeea spre casă, mașină în care pasageră era sora ei, Roberta, ambele tinere fiind din Săvârșin.

La doar 24 de ani, împliniți de două zile, Timeea R. a sfârșit tragic în accidentul din această seară, un accident pe cât de tragic pe atât de stupid. Excavatorul pur și simplu a căzut de pe trailer direct pe mașina în care se aflau cele două tinere surori, nefiind ancorat corespunzător de cei care-l transportau. Roberta a scăpat cu viață, dar cu multiple fracturi și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean din Arad.

Timeea R. era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie, iar din această vară a devenit profesoară de religie la una dintre școlile bune ale Aradului, Școala „Mihai Eminescu”. În precedentul an școlar, Timeea a predat limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad. O tânără frumoasă, educată, cu tot viitorul în față, a părăsit astăzi această lume dintr-o neglijență uluitoare.

Citeste mai mult:

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura