ANUNTURI

Marius Cruceru: Mesaj-ul audio pe care eu NU L-AM AUTORIZAT este pornit și a fost distribuit fără acordul meu – Jurnal de recuperare 2

Din pricina faptului că s-a viralizat un mesaj audio pe care eu NU L-AM AUTORIZAT (este pornit și a fost distribuit fără acordul meu de pe un grup privat, în care dădeam explicații de ce aventura mea cu zborul și licența de pilot s-a încheiat), voi reveni cu cîteva precizări absolut necesare în acest context, care să aducă lumină și mulțumiri personalului medical și instituțiilor medicale implicate. Mesajul respectiv explică situația, dar nu face dreptate părților implicate, așa cum acestea ar merita.

Din pricina colaborării mele cu Hospice Emanuel oricum respectul meu față de profesia medicală era la cote foarte înalte. După experiența din ultimele două săptămîni de la Spitalul Județean din Oradea, Secția de Cardiologie (https://spitaljudetean-oradea.ro/) și experiențele de la Institutul Inimii din Cluj, respectul și admirația mea față de acești oameni a atins cotele Everestului.

Îmi exprim mulțumirile mele publice față de domnul dr. Virgil Popa și față de domnul dr. Mircea Popescu de la Oradea, care au făcut tot posibilul să fiu ținut în viață pînă voi fi ajuns cu elicopterul la Cluj.

De asemenea, recunoștința mea va fi pentru întreaga viața pentru domnul Dr. Alexandru Manea și domnul dr. Ioan Mureșan, care s-au luptat efectiv cu moartea timp de aproximativ 10 ore, în două operații succesive.

Îi felicit pe toți cei de la Institutul Inimii din Cluj (https://www.institutulinimii.ro/) pentru atmosfera de acolo, pentru etica muncii, modul de înțelegere a deontologiei profesionale, pentru modul de relaționare, atenție față de pacient, pentru curățenie, disciplină, căldură sufletească și … zîmbetele și încurajările în momentele cele mai dificile. Naomi, Valentina, Christiana, dr. Flaviu Mateiaș, dr, Iuga, dr. David Ille, dr. Emanuel Chețan, dr. Ciprian Sturz, pastor Daniel Darie, și alții cărora nu le-am reținut numele, toți ați fost îngeri ai lui Dumnezeu în perioada aceasta pentru mine.

--

Mulțumiri lui Tandea Mihai pentru …. Știe el foarte bine pentru ce! 🙂 Dumnezeu sa ii răsplătească pe toți cei care au fost la momentul potrivit in locul potrivit …

Vă mulțumesc din suflet că v-ați lăsat folosiți de Dumnezeu pentru a-mi salva viața!

https://www.facebook.com/marius.cruceru

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d