ANUNTURI

MAMĀ A 9 COPII ARE NEVOIE DE PROTEZE LA PICIOARE

Pace tuturor,
Sunt Mirela Schipor, am 54 ani, sunt mamă a 9 copii si bunică. Acum 5 ani si 9 luni am fost implicată într-un grav accident rutier care m-a imobilizat la pat. Am suportat 17 operatii, tratamente foarte costisitoare iar momentan am nevoie de 2 proteze, din care una necesită plecarea mea în străinătate și costul care depaseste €200,000
In tot acest timp am fost imobilizata la pat si am avut nevoie de ingrijire 24/7. Ultimii 4 ani am luptat si cu stafilococul auriu care mi-a provocat dureri cumplite care se calmeaza doar cu morfina. Cu toate acestea, am incredere in Dumnezeu caci prin ajutorul Lui si implicarea dumneavoastra voi primi din nou binecuvantarea de a merge pe picioare.
Multumesc tuturor in Numele Domnului Isus Hristos si va doresc MULTA SANATATE!”

Echipa de organizare:
Sora Mirela Schipor este membra in biserica Penticostala Betel din localitatea Putna, judetul Suceava.

Familia Schipor in perioada anterior accidentului a slujit Domnului atat in bisericile din Romania cat si in bisericile romane din diaspora prin chemarea care Dumnezeu le’a facut’o, prilej cu care am cunoscut pe fratele Marin si sora Mirela in cadrul numeroaselor partasii avute impreunā in care Dumnezeu revarsa harul Sau bogat.

Suntem constienti si cunoastem faptul ca de’a lungul anilor multi frati si biserici s’au implicat cu donatii care au ajutat la costul necesar celor 17 operatii si la toate tratamentele aferente.

Dupa aproare 6 ani situatia nu este rezolvata, ci dimpotriva necesita o interventie mai ampla care consta in doua proteze si plecarea in strainatate pentru interventii medicale, cheltuielile ridicandu’se la peste €200,000

--

In vederea aceasta am luat initiativa sa deschidem aceasta pagina pentru donatii, si apelam la toti care aveti inima buna sa sustinem aceasta cauza.

Pentru confirmari si informatii suplimentare:
Familia Schipor +40742513634
Irlanda: Stefan Pascaniuc +353861270996
Anglia: Costel Motac +447540633706
Romania: Iosif Anca +40740437777Pentru donații accesați :https://gofund.me/f41f5c03

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: