APEL RUGACIUNEStiri

Apel la rugăciune după ce o asistentă și o fiică creștină au fost răpite în Haiti

Un minister al educației creștine din Haiti le cere oamenilor să se roage pentru unul dintre lucrătorii săi și fiica ei, care au fost răpiți în țara cu probleme.

Alix Dorsainvil, o creștină devotată și asistentă medicală din New Hampshire din SUA, lucra pentru ministerul El Roi Haiti când ea și fiica ei au fost răpite din campusul ministerului de lângă capitala haitiană, Port-au-Prince, pe 27 iulie.

Martorii au declarat pentru Associated Press  că răpirea a fost efectuată de bărbați înarmați, deoarece Dorsainvil avea grijă de pacienți într-o clinică din campus.

O pacientă de la clinică, Lormina Louima, a spus AP: „Când am văzut pistolul, mi-a fost atât de speriată. Am spus: „Nu vreau să văd asta, dă-mi drumul”. Ea a spus că bărbatul înarmat i-a spus să se relaxeze. 

Dorsainvil și fiica ei au fost luate în aceeași zi în care Departamentul de Stat al SUA a emis un avertisment de călătorie împotriva tuturor călătoriilor cetățenilor americani în Haiti. Avizul a ordonat, de asemenea, tuturor cetățenilor americani și angajaților guvernamentali care nu sunt de urgență deja aflați în țară să plece.

--

Se pare că răpitorii cer răscumpărare de un milion de dolari pentru eliberarea lui Dorsainvil și a fiicei ei. „Vă rugăm să continuați să vă rugați împreună cu noi pentru protecția și libertatea lui Alix și a fiicei ei. În timp ce inimile ni se frâng pentru această situație, continuăm, de asemenea, să ne rugăm pentru țara și poporul Haiti și pentru eliberarea de suferința pe care o îndură zilnic”, a spus ministerul. Dorsainvil a vizitat Haiti de multe ori de la cutremurul din 2010 și este căsătorită cu fondatorul El Roi Haiti, Sandro Dorsainvil. 

Ministerul a descris-o ca pe o creștină și o asistentă dedicată care „s-a îndrăgostit de poporul” din Haiti. „Ea a trăit în Haiti de mai mulți ani, dând dovadă de dragoste și grijă într-o varietate de moduri înainte de a veni în personalul nostru, dar a avut o inimă pentru suferință încă de când era copil”, se spune.„Ea caută oameni pentru a le arăta dragoste și compasiune și nimeni nu este exclus să primească bunătatea ei.” Acesta a adăugat: „Am încredințat această situație lui Dumnezeu știind că El este bun, așa că până când Alix și fiica ei vor fi înapoiate în siguranță la noi, vom face așa cum se spune în Psalmul 27:14: „Așteaptă pe Domnul, fii puternic și ia. inimă și așteaptă pe Domnul.”

https://www.christiantoday.com/article/appeals.for.prayer.after.christian.nurse.and.daughter.kidnapped.in.haiti/140565.htm

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: