ANUNTURI

Racheta lovește biserica creștinilor persecutați din Ucraina

Duminica trecută dimineața, o congregație locală de creștini persecutați din Ucraina plănuia să găzduiască două slujbe bisericești și câteva nunți. În schimb, au ajuns să strângă moloz și cioburi de sticlă după ce o rachetă rusă a rupt acoperișul bisericii lor – făcând ca altarul să se prăbușească și mai mulți pereți să ia foc.

Pe lângă biserică, școlile și clădirile rezidențiale au fost vizate în atacul aerian, ucigând o persoană și rănind 14. „  Asta este barbarie, este terorism… A fost o lovitură directă, chiar în zona altarului”, a deplâns Myroslav Vdodovici, un conducător al bisericii.

Din fericire, o congregație vecină a intervenit pentru a ajuta biserica lui Myroslav cu eforturile de curățare. Împreună, cele două congregații au îmbrăcat pălărie și au lucrat una lângă alta pentru a îndepărta stranele deteriorate, mozaicurile distruse, cioburi de rachetă, sticlă spartă și alte resturi periculoase. După-amiaza, membrii bisericii s-au rugat împreună în aer liber.

Din păcate, atacurile asupra Bisericii din Ucraina nu sunt o noutate. Cu doar o lună în urmă, am împărtășit povestea lui Serghei, un lider al bisericii din estul Ucrainei, care a fost amenințat cu arestare și tortură dacă va continua să adune credincioșii pentru biserică.

Citeste mai mult: https://globalchristianrelief.org/christian-persecution/stories/missile-strikes-church-of-persecuted-christians-in-ukraine/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: