ANUNTURI

Apel pentru ajutor pentru aducerea în țară a lui Marian Zamfir!

Fratele Marian Zamfir a plecat la Domnul pe data de 1 iulie, 2023 în timp ce se afla într-o vizita prelungită în orașul Charlotte din statul Carolina de Nord, SUA. Pe langa lovitura emoțională extrem de dureroasa, familia Zamfir se afla in fata unei alte probleme, care adaugă la suferința lor. Aducerea în țară a ramasitelor trupesti depășește posibilitatile lor financiare iar costurile unei inmormantari in Statele Unite sunt la fel de ridicate și ar priva familia de la participarea la serviciile de conducere pe ultimul drum aici pe acest pamant al celui care a fost soț și tată. În acest sens a fost deschis un cont pe platforma GoFundMe.com Mai multe detalii la linkul de mai jos:
Cei care doresc sa contacteze direct familia Zamfir o pot face prin intermediul fratelui Charles Nzekwe, pastorul bisericii “Casa Indurarii” din orașul Caransebeș, care va oficia și slujbele de priveghi si inmormantare. 

https://www.gofundme.com/f/help-bring-zamfir-marian-home?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: