ANUNTURI

OPINIE | Nu vă urâm, dar ne-am săturat să ni se bage curcubeul pe gât

Pentru acei patrioți care nu mă cunosc, sunt un fost liberal din New York City. Spun asta din două motive: 1) îmi oferă o perspectivă pe care mulți nu o au, pe care o voi prezenta mai jos; și, 2) merit să fiu ironizat neîncetat pentru această nesăbuință a mea, scrie Kevin Downey Jr. într-un articol PJ Media.

Rugăciunea mea! Iartă-mă, Tată, pentru că nu știam ce fac.

Deși acum înclin spre dreapta din punct de vedere politic, tot nu-mi pasă cum își trăiesc alții viața. Dacă un bărbat vrea să poarte o rochie, n-are decât. Căsătorie între persoane de același sex? Nu mă interesează. Ceea ce vreau să spun este că sunt o persoană cât se poate de binevoitoare față de LGBT.

Acestea fiind spuse, putem să ne oprim din a băga cu forța pe gâtul tuturor această ideologie transgender?

Nu ne interesează ce faceți voi, cei de la LGBT, când luminile sunt stinse, și acesta era și scopul, nu?

--

Mișcarea transgender a evoluat însă de la „Nu vă băgați în dormitoarele noastre“, ceea ce mi s-a părut o pretenție rezonabilă, la „Dacă voi, heterosexualii, refuzați să vă culcați cu o fată trans, sunteți bigoți“ și „Lasă-ne să-l mutilăm pe fiul tău de 15 ani sau vei fi arestat, terorist național ce ești“.

Apoi țipați la noi că vă „urâm“ dacă nu ne ducem copiii la „Noaptea travestiților“, unde bărbați în rochii, avizi de atenție, dar lipsiți de talent, dansează lasciv și cerșesc bancnote de un dolar.

De reținut! Am fost comedian timp de 34 de ani. Nimeni nu consideră că travestiții fac parte din „industria divertismentului“.

--

Iată o realitate incomodă, în special pentru copiii transgender activiști care se străduiesc cu disperare să atragă atenția și, mai ales, acel atât de iubit sentiment de victimă: nimănui nu-i pasă ce porți sau cum te „identifici“.

Nimănui nu-i pasă suficient de mult încât să te „urască“. De fapt, atât tu, cât și bufoneriile tale ați devenit atât de plictisitori încât ați putea anula efectul unei doze de Redbull.

Și nu doar atât. Sunteți pregătiți? Cunosc o grămadă de homosexuali care s-au săturat de goana voastră disperată după atenție.

Citește și Transgenderismul își pierde susținerea în rândul americanilor

Conservatorii au progresat enorm în ceea ce privește drepturile homosexualilor. Ne-ați adus exact acolo unde ați vrut inițial: să tolerăm și să acceptăm. Să vă ignorăm. Să trăim și să vă lăsăm și pe voi să trăiți.

Citeste mai mult: https://tribuna.us/opinie-nu-va-uram-dar-ne-am-saturat-sa-ni-se-bage-curcubeul-pe-gat/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: