ANUNTURI

Peste 4.000 de oameni au fost botezați pe o plajă din California în duminica Rusaliilor

Peste 4.000 de oameni au fost botezați pe o plajă din California în duminica Rusaliilor, care a căzut cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la începerea Mișcării lui Isus.

Baptize SoCal , un eveniment promovat drept „cel mai mare botez în apă din istorie”, a fost organizat de Biserica Oceanilor.

„Un moment pe care nu îl voi uita niciodată”, a spus un participant despre eveniment pe Instagram.

Potrivit CBN News , peste 280 de biserici și 8.000 de participanți au asistat la botezul a 4.166 de oameni la Pirate’s Cove.

„Ce zi uimitoare și istorică”, a spus muzicianul și pastorul de la West Coast Life Church, Ray Gene Wilson, pe Instagram . „Mii de botezați la Pirates Cove, Dumnezeu se mută în California!”

--

„Este o rugăciune absolut uimitoare pentru toți în noua lor plimbare cu Isus… Bine ați venit în familia Regatului”, a comentat o persoană la o postare despre eveniment distribuită pe Instagram.

„Biserica este vie!” Liderul de cult Lindy Cofer a exclamat pe rețelele de socializare . „Ce priveliște frumoasă ieri în California de Sud!!! La cea de-a 50-a aniversare a mișcării poporului Isus”, a continuat ea.

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: