ANUNTURI

Tim Keller a murit la vârsta de 72 de ani: „Sunt gata să-L văd pe Isus”, a spus el în ultimele ore

Timothy Keller, pastorul fondator al Redeemer Presbyterian Church , a murit la vârsta de 72 de ani. El a murit liniștit în casa sa din New York, pe 19 mai, din cauza complicațiilor cauzate de cancerul pancreatic.

Keller a primit tratament pentru cancer pancreatic din 2020 și a fost internat la începutul acestei săptămâni în urma complicațiilor cauzate de medicamentele sale. Pe 18 mai, a fost externat și plasat în hospice.

El rămâne celebru pentru dedicarea și pasiunea pentru slujirea urbană. Cândva profesor de seminar, Keller l-a plantat pe Redeemer în New York City la începutul anilor 1990 și a slujit elitei, probabil, fără biserică, din Manhattan din New York. În sălile închiriate, Keller a predicat în stil profesoral miilor de tineri profesioniști și familii. Serviciile și locațiile s-au înmulțit în jurul Manhattanului. În scurt timp, Răscumpărătorul a plantat zeci de biserici în alte orașe. În ultimii săi ani ca pastor și până la pensie, Keller a scris cărți de succes și a rămas activ în viața publică. 

Keller a fost autorul celor mai bine vândute literaturi creștine, cum ar fi „ The Reason for God ” (care a ajuns pe locul 7 pe lista de bestselleruri a New York Times) și „ The Prodigal God ”, precum și a numeroase alte lucrări. Ultima sa carte, „ Iartă: de ce ar trebui și cum pot ?” a fost publicată la sfârșitul anului trecut.

Michael Keller și-a încheiat penultima actualizare despre tatăl său transcriind una dintre cele mai recente rugăciuni ale sale.

--

„Sunt recunoscător pentru toți oamenii care s-au rugat pentru mine de-a lungul anilor”, s-a rugat Timothy Keller. „Sunt recunoscător familiei mele, care mă iubește. Sunt recunoscător pentru timpul pe care mi l-a dat Dumnezeu, dar sunt gata să-L văd pe Isus. Abia aștept să-L văd pe Isus. Trimite-mă acasă.”

https://religionunplugged.com/news/2023/5/19/pastor-and-bestselling-author-timothy-keller-dies-at-age-72

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: