ANUNTURI

Bătaie de joc! Steagul LGBT flutură alături de steagul României în fața noului magazin IKEA din Timișoara și a tuturor magazinelor din România

Steagul LGBT flutură în vântul din preajma magazinului IKEA de lângă Timișoara, dar nu oricum, ci alături de steagul României, semnalează Ziua de Vest.

Ne întrebăm care ar fi semnificația? Magazin doar pentru LGBT? Sau mesaje subliminale pentru o schimbare anume? Sau vreo restricție pentru persoanele heterosexuale? Ce poate fi?, se întreabă autorul articolului.

Potrivit unui comunicat de presă, IKEA a ridicat steagul LGBT în fața tuturor magazinelor din România, pentru a sărbători pentru al treilea an consecutiv, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei (IDAHOT), notează Ziarul Evenimentul.

Mai rău, IKEA a pornit și o campanie pro LGBT, numită „campania „Acceptarea începe acasă”, prin care urmărește să schimbe valorile părinților din România. Conform companiei, „90% dintre tinerii membri ai comunității LGBT+ din București nu se simt pe deplin acceptați în casele lor după ce își anunță orientarea sexuală sau identitatea de gen și până la 24% sunt forțați să-și părăsească propria casă”, mai precizează sursa citată.

https://www.activenews.ro/stiri/Bataie-de-joc-Steagul-LGBT-flutura-alaturi-de-steagul-Romaniei-in-fata-noului-magazin-IKEA-din-Timisoara-si-a-tuturor-magazinelor-din-Romania-182098

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: