ANUNTURI

Să ne rugăm pentru Israel! Israelul a fost atacat miercuri cu peste 170 de rachete

Israelul a fost atacat miercuri cu peste 170 de rachete, lansate din Gaza, ca rãspuns la operațiunea Shield &Arrow pe care armata israeliană a desfãșurat-o zilele trecute și în care au fost uciși trei dintre cei mai importanți comandanți ai organizației teroriste Jihadul Islamic. 

Ambasadorul Israelului la București, Reuven Azar a transmis că Israelul va continua sã-și apere cetãțenii în fața agresiunii teroriste.

Jihadul Islamic palestinian este o organizaţie teroristă finanţată de Iran, care încearcă să distrugă statul Israel. Săptămâna trecută, peste 100 de rachete au fost lansate de către această organizaţie asupra Israelului, încercând să omoare câţi mai mulţi israelieni cu putinţă. Nu putem rămâne indiferenţi şi am acţionat, eliminând trei dintre comandanţii Jihadului Islamic din Fâşia Gaza.

În mod tragic, civili nevinovaţi şi-au pierdut viaţa. Cu toate acestea, statul Israel face tot ce îi stă în putinţă să prevină pierderea de vieţi omeneşti şi continuă să procedeze astfel, spre deosebire de organizaţiile teroriste care lansează şi la ora actuală rachete asupra Tel Avivului şi asupra altor oraşe din Israel, cu scopul de a omorî caţi mai mulţi israelieni cu putinţă. Vom continua să ne apărăm şi vom face acest lucru în mod responsabil, în deplin acord cu legislaţia internaţională. Suntem hotărâţi să împiedicăm duşmanul să lanseze în continuare rachete asupra Israelului“, a transmis ambasadorul Israelului în România Reuven Azar cu privire la operaţiuni.

Citeste mai mult: https://observatornews.ro/extern/israelul-atacat-cu-170-de-rachete-dupa-ce-a-ucis-trei-comandanti-ai-organizatiei-teroriste-jihadul-islamic-nu-putem-ramane-indiferenti-si-am-actionat-523067.html

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: