ANUNTURI

PL-X 145 A FOST ADOPTAT CU 222 DE VOTURI! CHEMAREA PĂRINȚILOR în APĂRAREA COPIILOR. Trist, dar adevărat! Este incredibil și inadmisibil ce se întâmplă!

Proiectul de lege privind separarea copilului de familie( PL-X 145) a fost adoptat în Parlament cu 222 de voturi, 48 contra și 2 abțineri.

Marți, 09.05.2023, s-a dat pe ascuns unda verde in comisiile raportoare (Comisia pentru munca si Comisia pentru sanatate) extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023 care ar legifera zeci de motive aberante (vedeti Art 4 si Art 5 din acest proiect de lege!) pentru care Statul ar considera majoritatea covarsitoare a copiilor din Romania a fi in risc de a fi smulsi din familie chiar de catre Stat!

Desi presedintele Comisiei pentru munca, deputatul PSD-ist Solomon, a spus (si e inregistrat audio si video cand a spus acest lucru) ca pe data de 15 mai va fi organizata o dezbatere in cadrul acestei comisii pe tema PL-x 145/2023, marti (pe ascuns!) a fost data unda verde acestui proiect de lege extrem de nociv!

Deputatul PSD-ist Solomon (presedintele Comisiei pentru munca), alaturi de deputatul PNL-ist Tataru (presedintele Comisiei pentru ”sanatate”, sinistrul care a bagat romanii morti, goi, in saci negri de gunoi – VIDEO mai sus despre cum se pregateste confiscarea copiilor nevaccinati) si-au batut joc de milioane de parinti si de copii din Romania dand unda verde, pe ascuns, extrem de nocivului proiect de lege PL-x 145/2023.

--

Relateaza https://www.activenews.ro

Trist, dar adevărat!

Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) a fost adăugat rapid pe ordinea de zi a ședinței și a trecut la vot

Proiectul de Lege privind organizarea activităţii de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) trebuie să fie oprit! O clonă a Barnevernet-ului în România nu are ce căuta!

Alături de zeci de juriști și profesori specializați în activitatea de asistență socială am lucrat pe modificarea proiectului inițial al PL-x nr. 145/2023, așa cum anunțasem în urmă cu ceva timp în urmă. Toate îmbunătățirile, modificările și amendamentele echipei de lucru coagulată au fost transmise Comisiei de Muncă și ne-a fost promis faptul că urmează a fi dezbătute și legea modificată.

Aseară, surpriză mare!

Aflu din presă faptul că această comisie a fost convocată la o oră târzie de către președintele ei, într-un mod de o obscuritate maximă, și că proiectul a fost avizat în forma sa inițială, neținându-se cont de niciun amendament propus, de zecile de ore petrecute pentru modificarea sa și de efortul acestor oameni, care au lucrat benevol, cu un singur gând: corectarea și evitarea abuzurilor, a interpretărilor de lege și periclitarea binelui superior al copilului.

Personal, nu pot fi parte al unui asemenea demers și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a fi retras, din nou, de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Totodată, în cel mai rău caz, mă voi opune vehement, printr-un un vot NEGATIV pentru adoptare.

Este incredibil și inadmisibil ce se întâmplă!

Vă țin la curent!

Relateaza Ben Oni Ardelean

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: